• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin

Melibellule

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4
0
6
Ankara
Yaklaşık 6 aylık bir ilişkim var. Ben 19 yaşındayım o da 22 yaşında. Sevgilim İstanbul'da ben Ankara'da yaşıyorum. 6 aydır belli aralıklarla Ankara'ya geliyor beni görmeye ama bu sefer birşeyler ters gitti. Konu gelecekten açıldı, benimle ilgili ciddi planları var. 2-3 yıl içinde evlenmek istiyor bu yıl mimarlıktan mezun oldu gelecek yıl askerlik yapacak vs. Ama herşeyi en ince detayına kadar planlamış. Evlenince benim İstanbul'a gelmemi istiyor lakin ben İstanbul'u hem sevmiyorum hem de ailem Ankara'da. Ve ben çok anne baba düşkünü bi insanım evlensem bile onları görmeden yapamam. Onlar benim herşeyim. Sevgilim bunu önemsiz bişi gibi görüyor ne olucak annenlerde istanbula taşınır olmadı uçağa atlar ayda 1-2 sefer görürsün diyor. Kendisi Ankara'dan nefret ediyormuş sadece beni görmek için geliyormuş. Yani onunda burda yaşamaya hiç niyeti yok. Bir de bu konun dışında başka konular var. 6 aydır el ele tutuşmaktan öteye gitmedik yanlış anlaşılmasın yani öpüşmedik ne bileyim sarılmamız bile sayılıdır. Ama bugün otururken cinsel organının kalktığını gördüm. Bu beni rahatsız etti açıkçası. Bi garip hissettim. Kendisi zate bakir, hiç ilişkiye girmemiş. Tecrübesiz biri. İnsanda ister istemez "abaza" izlenimi uyandırıyor. Bir de kendisi yakışıklı boylu poslu ama dişleri çok bakımsız ve çirkin. Dişlerinin çirkinliğine bişi demiyorumda pis olması beni tiksindiriyor ve öpesim bile gelmiyor. Bir nevi soğudum fakat üzülüyorumda beni böyle seven birinden ayrılırsam vicdan azabı çekerim diye. Yada ayrılmamalı mıyım bilmiyorum bu yüzden görüşleriniz benim için önemli

Sonucta her evlenen kisi annesinin babasinin dibinde yasamiyor..... herkesinki ayri yerlerde......

Dis konusuna guldum..... bende agiz kokusundan nefret ederim esiminki koksa rwhatsiz olurum ama bu sevgiye engel degilki....
Guzelce bakim yapmasi konusunda uyarabilirsiniz....tibbi olarak yapmasi gereken birsey olursa iyi bir disci bulur disin en alasini yaptirir......

Sonucta her evlenen kisi annesinin babasinin dibinde yasamiyor..... herkesinki ayri yerlerde......

Dis konusuna guldum..... bende agiz kokusundan nefret ederim esiminki koksa rwhatsiz olurum ama bu sevgiye engel degilki....
Guzelce bakim yapmasi konusunda uyarabilirsiniz....tibbi olarak yapmasi gereken birsey olursa iyi bir disci bulur disin en alasini yaptirir......

Bu diş mevzusunu ona nasıl anlatabilirim, nasıl ikaz edebilirim onu kırmak istemiyorum

Daha çok gençsin,evlilik düşünmek için çok erken.
Öpüşmeyi bile hayal edemediğin birisiyle evlenmeyi düşünme zaten.

Bence dişi pis olanın heryeri pistir.
Temiz insan,dişlerini fırçalamadan rahat etmez.
Kişisel bakımın temel adımlarından biri diş fırçalamaktır.

Ben senin yerinde olsam,yakın vadede evlenmeyi düşünmüyorum,evlensem de başka şehre gitmeyi düşünmüyorum,yol yakınken ayrılalım derim.

Yaklaşık 6 aylık bir ilişkim var. Ben 19 yaşındayım o da 22 yaşında. Sevgilim İstanbul'da ben Ankara'da yaşıyorum. 6 aydır belli aralıklarla Ankara'ya geliyor beni görmeye ama bu sefer birşeyler ters gitti. Konu gelecekten açıldı, benimle ilgili ciddi planları var. 2-3 yıl içinde evlenmek istiyor bu yıl mimarlıktan mezun oldu gelecek yıl askerlik yapacak vs. Ama herşeyi en ince detayına kadar planlamış. Evlenince benim İstanbul'a gelmemi istiyor lakin ben İstanbul'u hem sevmiyorum hem de ailem Ankara'da. Ve ben çok anne baba düşkünü bi insanım evlensem bile onları görmeden yapamam. Onlar benim herşeyim. Sevgilim bunu önemsiz bişi gibi görüyor ne olucak annenlerde istanbula taşınır olmadı uçağa atlar ayda 1-2 sefer görürsün diyor. Kendisi Ankara'dan nefret ediyormuş sadece beni görmek için geliyormuş. Yani onunda burda yaşamaya hiç niyeti yok. Bir de bu konun dışında başka konular var. 6 aydır el ele tutuşmaktan öteye gitmedik yanlış anlaşılmasın yani öpüşmedik ne bileyim sarılmamız bile sayılıdır. Ama bugün otururken cinsel organının kalktığını gördüm. Bu beni rahatsız etti açıkçası. Bi garip hissettim. Kendisi zate bakir, hiç ilişkiye girmemiş. Tecrübesiz biri. İnsanda ister istemez "abaza" izlenimi uyandırıyor. Bir de kendisi yakışıklı boylu poslu ama dişleri çok bakımsız ve çirkin. Dişlerinin çirkinliğine bişi demiyorumda pis olması beni tiksindiriyor ve öpesim bile gelmiyor. Bir nevi soğudum fakat üzülüyorumda beni böyle seven birinden ayrılırsam vicdan azabı çekerim diye. Yada ayrılmamalı mıyım bilmiyorum bu yüzden görüşleriniz benim için önemli

dişe çözüm bulunur, evirip çevirmeden söylersiniz tiksinyorum demeden tabi ,ama yaptırınca soğukluğunuz geçecek mi asıl sorun bu ve evlendiniz diyelim ne yapacaksınız? aslında bende dahil eşim nerdeyse ben orda deriz ama sizin için önemli bir konuya benziyor buda çözülmeli .. organ konusuna gelince ,bildiğim kadarıyla bu onların elinde olan birşey değil ,etkilenmiştir olmuştur neden abaza gibi geldi ki?ve zaten nasılda anladınız :1: neyse bu hapsurması gelen insan ne kadar tutabilir yada bir yeri kaşınan insan eli ayağı vs öyle bişi galiba onada takılmayın göz zevkinizi bozuyorsa ona uzun tshört hediye edin ama en önce bu soğukluk çözümlerle gider mi onu düşünmelisiniz

canım sende bir şeyler eksik bence. tam sevmiyorsun gibi. çünkü insan sevince kusurları gözü görmüyor. sen soğuyorsun üstüne. hem şu evden uzaklaşma mevzusu da yine aynı kapıya çıkıyor. duyguların tam olsa sana istanbulu sevdirirdi o adam :) tabi bunlar benim görüşüm, sen daha iyi bilirsin.

Ay dis konusunda bende hassasım ama sevgilim sagolsun disleri bembeyaz ve hic yamuk felanda degil inci gibi masallah benımkılerden güzell :9: o cinsel organ meselesine gelince belkide kalkmamıstır erkek pantolonları otururken öyle olabiliyor kendiliginden bildigim kadarıyla :37:

Sen de otururken oraya mı baktın yahu:27:dıştan belli olacak kadar da olmaz ki erkek pantolonlarının tam o noktası zaten öyle duruyo.
Ayrıca evlenmeyi istediği kızsın niye abazanlık olsun?
Ben senin evlilik olgunluğunda olduğunu düşünmüyorum ya da şöyle diyeyim bu adamı sevdiğini düşünmüyorum.
Eğer gerçekten sevseydin onunla olayım da neresi olursa giderim derdin. Bak ben bunu diyebiliyorum ama aileme de bi'okadar düşkünüm:31: Malesef aşk fedakarlık istiyo:31:

Son düzenleme:
dıs konusuna ne güldüm ay:1:
ama hakkaten ınsan sevgılıyken karsı tarafa begenmedıgı seylerı soyluyemıo bakmıo otarafa
bıde hakkaten erkekte 22 yasında kucuk deılkı dısıne ağzına yüzüne dıkkat et dımı ne bıleım demekkı okadar sarı kotu olmasa kızın dıkkatını çekmez
ya bıde daha 19 yasındasın yaa neler gelır gıder hayatına evlılık yasın degıl bence..

diş evet bencede hassas konudur.. eşimin dişlerine önem vermesini isterim..ama benim eşimde maalesef dişçi korkusu var yaaaa :( bu yüzden en azından diş fırçalaması ile ilgili sürekli uyarıyorum neysee henüz evliliği düşünmek için çok erken daha birbirinize zaman verin ayrıca sen gerçekten sevmiyorsun ki en ufak şeyleri bile kusur edebiliyorsun..iii düşün ve acele kararlar verme derim :16:

Son düzenleme:
Dünden beri kara kara düşünüyorum seviyor muyum sevmiyor muyum diye, sanırım ayrılınca boşluğa düşerim korkusu var. Bir de 6 aydır alıştım ayrılırsam pişman olur muyum diye düşünüyorum. Yani bi yanım seviyor ama diğer yanım kusurlarını görüyor.

Yani arkadaşlar afedersiniz ama dün dişinin arasında maydonoz bile vardı nasıl öpeyim? Sonrada trip atıyor hiç yaklaşmıyorsun diye. Parfümü berbat kokuyor ne diyim yüzüne söylesem kırılacak söylemesem bi dert. Göğüs kıllarına ağda yapıyor ama hep diken diken çıkmış o kıllar gözüme batıyor, samur gibi saçlarını gidip 3 numaraya vurdurmuş ama kim kestiyse kesmemiş kırpmış resmen. Ben onunla buluşmaya giderken saçlarıma ayrı özen gösteriyorum, duşumu alıyorum, makyajımı yapıyorum hiç topuklu ayakkabı giymediğim halde ona güzel görüneyim diye uğraşıyorum. Ama o dişlerine bile bakmaktan aciz.

Back
X