Yardım edin :)

dediğin doğru benim dediğimi kabul etse o huzursuz olucak, onun dediğini ben kabul etsem ben huzursuz olucam. Böylede sağlıklı bir birliktelik kurulamaz diye düşünüyorum. Sanıyorum en doğru karar ayrılmak şu durumda ne mutsuz olim ne de mutsuz edim öyle değil mi?

Sevgili pelinyaman arkadaşım bence koşarak uzaklaş daha şimdi den annemde annem başlamış yarın öbürgün anasıyla aynı çatı altına girdiğinde evde hiç bir sözün geçmeyecek annesine kıyamayacak seni ezecek ama sende bir annenin evladısın sende senin annende kıymetli ileride çok daha mutsuz olursun burada bir çok arkadaşımızın örneklerini okuyoruz.Sen makul anlayışlı bir kızsın ama erkek arkadaşın öyle değil bence ne kendin üzül ne anacığını üz.

Merhaba,
En doğrusunu yapmışsınız. İnsanlar yeri geliyor kendi anne babasıyla anlaşamıyor kaldı ki eşinin annesiyle anlaşmak beraber yaşamak.
İnsan evinde rahat etmek istiyor. Senin annen kalsa nişanlın rahat edemez, nişanlınin annesi kalsa sen rahat edemezsin. Ne kadar iyide olsalar zor olur. Kabul etmeyin bence sonuçta hasta değil,bakıma muhtaç değil.

Teşekkürler fikrini paylaştığın için aklın yolu bir canım kesinlikle erkek arkadaşım bencil davranıyor.
ayrılalım dedim en sonunda dün zaten benim annemi istemeyeni ben istemem dedi (yazıkki beni hç bilmeyen biriymiş gibi konuştu).
inanılmaz kırıldım.

Canim sen kendi anneni birakmak istemedigini annene haksizlik yapmak istemedigini anlatmadin mi?annemi istemeyeni demesi cok sacma olmus o zaman o da sizin annenizi istemeyen olmuyor mu?bence size vicdan yaptirmaya calisiyor bunu diyerek...

Bak işte verdiği cevaba devam etsen kim bilir daha neler yaşayacaksın dertsiz başına dert açmak bile bile lades olur devam etmek.Allah karşına sana ve ailene değer verecek merhametli,anlayışlı iyi bir insan çıkarsın İnşallah

Canim sen kendi anneni birakmak istemedigini annene haksizlik yapmak istemedigini anlatmadin mi?annemi istemeyeni demesi cok sacma olmus o zaman o da sizin annenizi istemeyen olmuyor mu?bence size vicdan yaptirmaya calisiyor bunu diyerek...

Söyledim canım söylemez olur muyum? sanki zavallı bi çare kadından bahsediyor.
50 yaşında daha gencecik benim annem 63 yaşında her anne evladına her zaman ihtiyaç duyar zaten onları tamamen terk edelim hiç ilgilenmeyelim demiyorum ama ne bilim hem haksızlık olacağını düşündüğüm için hemde her kadın gibi bende evimin kadını olmak istediğim için böyle bir çözüm buldum ama erkek arkadaşım beklediğim duyarlılığı özveriyi gösteremedi

Evet canım dediklerin doğru inşallah allah herkesi dengi dengiyle karşılaştırsın :) hayırsız olacaksa hiç olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…