- Konu Sahibi visnemevsimi
-
Kızlar buradaki üyeliğimi alalı yıllar oldu pek konu açmadım ancak şimdi yardımınıza ihtiyacım var. Sanırım fazla aşığım eşime yani neresi kötü bunun demeyin onu görünce kendimi unutacak kadar çok seviyorum. Çok şükür ki evliliğimde bir sorun yok ama kendime vakit ayırmadığımı kendimi ona adadığımı farkettim. Hala kapıdan girince ilk günki gibi heyecanlanıyorum. Bir de başımda bir bela var. Eşimin benden önceki kız arkadaşı bir türlü peşini bırakmıyor aynı ortamda bulunmasak da aynı okuldan mezun oldugu için onunla çok ortak arkadaşları var bu kıskançlık yüzünden iyice eşimin bireyselleşmesine kendi hayatı olmasına engel oluyorum onu boğuyorum gibi hissediyorum. Benim gibi olanlar var mı
Kızlar buradaki üyeliğimi alalı yıllar oldu pek konu açmadım ancak şimdi yardımınıza ihtiyacım var. Sanırım fazla aşığım eşime yani neresi kötü bunun demeyin onu görünce kendimi unutacak kadar çok seviyorum. Çok şükür ki evliliğimde bir sorun yok ama kendime vakit ayırmadığımı kendimi ona adadığımı farkettim. Hala kapıdan girince ilk günki gibi heyecanlanıyorum. Bir de başımda bir bela var. Eşimin benden önceki kız arkadaşı bir türlü peşini bırakmıyor aynı ortamda bulunmasak da aynı okuldan mezun oldugu için onunla çok ortak arkadaşları var bu kıskançlık yüzünden iyice eşimin bireyselleşmesine kendi hayatı olmasına engel oluyorum onu boğuyorum gibi hissediyorum. Benim gibi olanlar var mı
2. yılımızın içindeyiz :) Beraber eğleniyoruz aynı zamanda en yakın arkadaşımda ama kıskançlığımın hıncını ondan aldığımı söylüyor gerçekten de kendimi kontrol edemiyorum:)Bende cok asigim :) arayinca bile mutlu oluyorum kiskanclik erkekleri boguyo ewet bende asiri kiskancim ama oyle bir sorun olsa ne olur bilemiyorum..
birlikte daha eglenceli vakit gecirin birde ne kadarlik evlisin
öyle birisi maalesefcanım öncelikle kendini fazla ihmal etmişsin kendine biraz bak giyin süslen,eşine aşıksın ne güzel ama kendini bırakma ki senden gözünü alamasın.Fazla kıskanç davranıyorsun ama söylediğin bayan eşine takılıyorsa konuş eşinle uzak dursun öyle,evli olduğunu bile bile böyle yapıyorsa yüzsüz gurursuzun önde gideni ama öyle olmayabilir yani sen kendince kuruntu etmişte olabilirsin
Peki bebeği eşinizle paylaşmak size ne hissettiriyor eşim bebeğimiz olsun her şey düzelecek bu defa da ben seni ondan kıskanacagım diyor daha çocuk düsünmüyorumBende eşime hastalık derecesinde aşığım normal değil yani ...Suan mesela annemde kalıyorum hamilelik sebebiyle İkigundur göremedim nefes alamıyorum sankikimseye hayatta bukadar bağlanmak iyi deil herşeyin bir sonu var aslinda allah korusun eşimiz bizden önce vefaat etse çok yipraniriz bazı şeyleri dengede yasamak iyidir ama bende yapamıyorum.buarada kıskançlık yapabilicegm hc bişey yok esim çok net bir insan herseyi apaçık ortada ...gecmisindede çok ciddi bir ilişkisi olmamış sende geçmişine takılma diğer kızla sevgili imiş senin kocan :)geçmiş gitmiş
Öyle bir kadın ki bana eşin mavi giysin çok yakışıyor diyebilecek genişliğe sahip eşime bunu söylemedim ama kızın saçına yapışmak istemedim değil o anben "çok seven çok kıskanır" a inanmam.. dozunda kıskanan ve çok seven biriyim örneğin.. aşırı kıskançlık karşınızdaki kişi ile tamamen ilgili değil aslında daha çok sizinle ilgili bir konu.. yaradılış meselesi.. ama eşinizi bunaltıyorsanız güzelim ilişkinizi baltalıyorsanız kendinizi tutmaya çalışmalısınız.. yıllar içinde insanların tahammül sınırları değişiyor şimdi olmasa da ilerde sorun çıkmaması için.. frenlemek iyi olur.. diğer bayanı takmayın.. eşinizle konuşun tepkinizi verin ama sakın "rakip" havasına sokmayın kendinizi.. o dış kapının mandalı siz eşisiniz.. benim de bebeğim var.. 2,5 yıllık evliyim.. eşten çocuk kıskanmak benim aklıma bile gelmeyecek birşey.. tam tersi 2 kişilik aşkımız 3 kişilik oldu.. ortak bir aşkımız daha var..
Teşekkürler hepinizin yazdıkları tecrübe kokuyorSize tavsiyem bu kadar aşk ve kıskançlık ilişkiye zarar verir. Evet eşiniz bir süre sonra bu ilgiden sıkılacaktır. Sevin heycanlanın ama birazını içinizden yaşayın. Eğer ki eşiniz size sadıksa o kadın ne yaparsa yapsın kocanız ilgilenmeyecektir onunla. Siz eşinize ben sana güveniyorum diyip onun yanında olursanız öyle saçma sapan insanları kıskandığınızı göstermezseniz bence daha iyi olur... Benim fikirlerim, ayrıca psikolga gitmenizide öneririm kıskançlığınızı kendi başınıza aşamazsanız.
Eşin yüz vermiyorsa takma..bebegi ne o ne ben kiskanmayiz canım birbirimizden küçücuk masum savunmasiz bir bebek ikimize ait olacak heyecanla bekliyoruz :)2. yılımızın içindeyiz :) Beraber eğleniyoruz aynı zamanda en yakın arkadaşımda ama kıskançlığımın hıncını ondan aldığımı söylüyor gerçekten de kendimi kontrol edemiyorum:)
öyle birisi maalesefgeçen gün eşimin bir arkadaşı var iş yerinden bu kız ile tanışmıyor instagramda bu kızı takip etmiş eşimle konuştum akşamında sen anlatmasan nereden bilecek dedim dün sabaha kadar aklımı kurcaladı bu durum uyuyamadım bir şeyi olduğundan değil telefonu hep ortadadır ama birinin onun ilgisini çekmeye çalışmasını kaldıramıyorum :)
Peki bebeği eşinizle paylaşmak size ne hissettiriyor eşim bebeğimiz olsun her şey düzelecek bu defa da ben seni ondan kıskanacagım diyor daha çocuk düsünmüyorum
Öyle bir kadın ki bana eşin mavi giysin çok yakışıyor diyebilecek genişliğe sahip eşime bunu söylemedim ama kızın saçına yapışmak istemedim değil o an
şimdi ben bunu da kuruntu yaparım :2:Kusura bakma ama peşini bırakmıyo ne demek
Eşinden yana yeşil ışık yoksa peşini bırakmış bırakmamış ruhunuz bile duymazdı
Bi de kimseyi kendinden çok sevme
kızlar bu konuyu aşabilen var mı evlilginde
Öyle bir kadın ki bana eşin mavi giysin çok yakışıyor diyebilecek genişliğe sahip eşime bunu söylemedim ama kızın saçına yapışmak istemedim değil o an
Ne diye muhattap oluyorsun ki bu bayanla? tersleseydin sana ne benim esime neyin yakisip yakismiyacagindan diye.
Valla ben anlamiyorum bu insanlari. Burda ne konular okuyoruz, esine yaninda sarkan arkadaslar sunlar bunlar. Valla onu bunu bilmem evli olan insanlarla seviyeli bir iliski kurmak lazim. O konuda cevremden dolayi cok sansliyim. Hic birimiz sacma sapan civik civik iliskiler icerisinde deyiliz, birlikte bir arada olsak bile seviyelidir gulmeler konulari paylasmalar. Kime ne kimin esine neyin yakisip neyin yakismiyacagina. Tobe tobee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?