- Konu Sahibi eSmerimSin
-
türkiyeye gitsem? yapabilirmiyim? bir otelde fln calisabilirim, garson veya rezepsiyon? almanca, inglizce ve hollandanin dilini biliyorum.. hem kalacak yer verirler, son bir kac gündür bu vardi aklimda.. ama umudum yok..
o Kadar üni mezunu issiz geziyor, beni kim ne yapsin..
Türkiye'ye değil orada kal ama şehir değiştir sana iyi gelecektir. Sil baştan başlamayı dene
neden türkiye degil?
Evliliginde de negatiftin. Simdi hala negatifsin. Ailen seni asiri etkiledi. Insan uzuluyor. Madem ailenin hayatini bu kadar mahvetmesine izin verecektin, ne diye onlarin sozunden cikip Mario'yla gorusmeye devam ettin diyesi geliyor insanin. Madem ailene karsi durdun, onlarin varliklarinin veya yokluklarinin seni bu derecede rahatsiz etmesine izin verme
neden türkiye degil?
Şuan yanında kalabileceğin bir arkadaşın yada iyi anlaştığın bir akraban varsa onun yanına git..Üzüntülü halin toparlanana kadar..
yasim 23 ama kendimi cok cok yasli hissediyorum, gözlerimin feri sönmüs.. enerjim kalmadi..
inancim kalmadi artik..
yardim edin kalbim yerinden cikacak yemin ederim..
mikrop insan adini anmak istemiyorum, evlendigim sahisla aramiz son 1ay dir fena sallantidaydi ve son haftadir tamamen ayrildik, beraber yasamiyoruz, ayni is yerindeydik istifa etmis, yani iletisim hic yok denecek Kadar azdi..
is (erkek) arkdas bugün söyledi seninki bana arkadaslik yollamis, araniz nasil diye..
sasirdim dedim ne arkadasligi, facebookdanmis, bizimkinin facebooku yoktu ki, kapatmisti dedim ilk tanistigimizda (beraber kapattik)
hemen kendi kapattigim hesabimi actim ve baktim.. profilini gördüm, sok oldum.. (ayrilir ayrilmaz kosa kosa Facebook aciyor)
arkadas listesini inceledim cünkü yeni kisiler eklemis, cogu tanidikti, birtane kiz var tanimiyorum güzel bir kiz, onun duvari ve resimleri acik, baktim hemen kizin resimlerini begenmis... ve arkadas listesine bakinca en basta o kiz var yani bu en cok onunla mi iletisim halinde demek?
kalbim bir kez daha paramparca oldu.. hic özlemedi beni hic aramadi, bu Kadar soguk hic olmadi bana..
bir kez olsun aramadi, ne dogum günümde nede hal hatir sormak icin..
bu zaten kesinlikle bitti de, bu enkazin altindan nasil cikicam ben??
ailene git demeyin, gittim ise yaramdi.. tas olmuslar bana karsi..
baskasina tercih edilmekte o Kadar can yakiyormus ki.. ne Kadar kötü seyler yasasakda cok güzel seylerde yasadik biz onunla.. neler yapti benim icin simdi umrunda bile degilm.. vazgecilmek yikiyor insani..
yabanci artik onu tanimiyorum..
İş yerini hemen değiştirme tabiki.Ekmek kapısı..Başka iş bulursan başka yere geçersin..
bir tek siz varsiniz
yardim edin kalbim yerinden cikacak yemin ederim..
mikrop insan adini anmak istemiyorum, evlendigim sahisla aramiz son 1ay dir fena sallantidaydi ve son haftadir tamamen ayrildik, beraber yasamiyoruz, ayni is yerindeydik istifa etmis, yani iletisim hic yok denecek Kadar azdi..
is (erkek) arkdas bugün söyledi seninki bana arkadaslik yollamis, araniz nasil diye..
sasirdim dedim ne arkadasligi, facebookdanmis, bizimkinin facebooku yoktu ki, kapatmisti dedim ilk tanistigimizda (beraber kapattik)
hemen kendi kapattigim hesabimi actim ve baktim.. profilini gördüm, sok oldum.. (ayrilir ayrilmaz kosa kosa Facebook aciyor)
arkadas listesini inceledim cünkü yeni kisiler eklemis, cogu tanidikti, birtane kiz var tanimiyorum güzel bir kiz, onun duvari ve resimleri acik, baktim hemen kizin resimlerini begenmis... ve arkadas listesine bakinca en basta o kiz var yani bu en cok onunla mi iletisim halinde demek?
kalbim bir kez daha paramparca oldu.. hic özlemedi beni hic aramadi, bu Kadar soguk hic olmadi bana..
bir kez olsun aramadi, ne dogum günümde nede hal hatir sormak icin..
bu zaten kesinlikle bitti de, bu enkazin altindan nasil cikicam ben??
ailene git demeyin, gittim ise yaramdi.. tas olmuslar bana karsi..
baskasina tercih edilmekte o Kadar can yakiyormus ki.. ne Kadar kötü seyler yasasakda cok güzel seylerde yasadik biz onunla.. neler yapti benim icin simdi umrunda bile degilm.. vazgecilmek yikiyor insani..
yabanci artik onu tanimiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?