yardim edin

Türkiye'ye değil orada kal ama şehir değiştir sana iyi gelecektir. Sil baştan başlamayı dene

Evliliginde de negatiftin. Simdi hala negatifsin. Ailen seni asiri etkiledi. Insan uzuluyor. Madem ailenin hayatini bu kadar mahvetmesine izin verecektin, ne diye onlarin sozunden cikip Mario'yla gorusmeye devam ettin diyesi geliyor insanin. Madem ailene karsi durdun, onlarin varliklarinin veya yokluklarinin seni bu derecede rahatsiz etmesine izin verme

Mario yolunu çizmiş geçmişin üstünü de çizmiş.Artık bırak hiç mi özlemedi,dogum gnumu kutlamadıları bitmiş artık bu ilişki.
Türkiyeye şu sezonda gelsen iş bulabılır msın bilmiyorum cunku sezon mayısta açılır hele ki şu canlı zamana eleman aramazlar ama şansını dene.Var mı burda bir tanıdıgın kendını toplayana kadar yanında kalabılecegın birileri.Eğer buna karar verirsen de ailene söyle.

Ailene çokk kızdım.Vebalini alıyorlar.Zamanla yumuşayacaklardır diye düşünüyordum,belki biraz süründürmek istiyorlar da olabilir...Sen çalışmaya devam ediyorsun nasılsa değil mi?Evin kirasını ödeyebilecek durumda mısın peki?Bu şekilde kendine yeni bir hayat kurabilirsin şimdilik.

kapildim gittim .. sanirim birde sevgisi hic bitmeyecek zanettim, simardim..

hersey elimde patladi.. ne o kaldi yanimda, nede ailem var..

aileme gitmeyi cok denedim ama biliyorum eskisi gibi asla olmaz onlarla, zaten hemen ayni evde yasayamam, utanirim....sadece iletisim olmasini istiyordum..yavas yavas buzlari eritip oyle dönmek istiyordum ama cözümsüz bir durum..

simdiki aklim olsa varya klimi kipirdatmam, birak görüsmeye devam etmeyi..

ama cok iyi hatirliyorum.. bile bile atese yürüyorum demistim kendime.. ah gerizekali kafam.. niye bilerek yürüyorsun.. ozaman sadece diyordum ki birak inceldigi yerden kopsun, asiksin, birdaha aski bulacakmisin.. yasa sonuna Kadar..

yasadim gördüm ebeminkini..

neden türkiye degil?

Türkiye de olur ama burda nasıl hayat kuracaksın baştan..Kötü bir ruh hali içindesin şuan,bu halde tr de yeni düzen kurman zor olabilir..Orayı biliyorsun,şimdilik orda olsan daha iyi gibi..Sonra araştırarak bir akrabadan yardım alarak yeni bir hayat kurmayı deneyebilirisin..Güneye gidebiilirsin çalışmak için ama tek başına gitme şuan bence.

Türkiyeye donme.. burda yasam oyle kolay degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şuan yanında kalabileceğin bir arkadaşın yada iyi anlaştığın bir akraban varsa onun yanına git..Üzüntülü halin toparlanana kadar..

Canim benim... sanada kizamiyorum cunku insan sevince gubenince gozu kimseyi gormuyor hep onunla olmak onun olmak istiyor ve ugruna hatalar yapabiliyor. Fakat senin yapman gereken de hayatina devam etmen evet zor bu donemleri atlatmak fakat sanslisin ki en guzel yaslardasin. Sana yapilanlar bazen dunyanin sonuymus gibi gelebilir nefes alamazsin gogus kafesinin ustune beton dokerler.. ama hepsinin gececegini unutma. Is yerini degistirebilirsin ona ait ne var ne yoksa yok et ilk once somut seyleri hallet soyutlanman zamanla olacak inan bana. Ailene gelince inaniyorum ki bir kac yila kalmadan yavas yavas duzeleceksiniz mektuplar yaz durumunu anlat ozledigini soyle ne kadar kati olurlarsa olsunlar evlatsin sen daha fazla dayanamazlar. Kendini mahvetmekten vazgec hayatina don bak daha coook yillarin var :umutlu:

İş yerini hemen değiştirme tabiki.Ekmek kapısı..Başka iş bulursan başka yere geçersin..

ayrılmışsınız sonuçta, karşılıklı anlaşıp.
bunda şimdi üzülecek bir şey yok esmerimsin. sizin ilişkiniz bitmiş sonuçta.
sizin evlilliğiniz şiddetli geçimsizlikten sonlandı. birbirinizle aynı evde yapamıyorsunuz. yollarınızı da ayırdınız. sen terk edilmiş değilsin ki, sen de istemedin onu.
toparlan bi an önce.

Belki o tatildeyken başka bir adamla yakınlaştığını öğrenmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…