• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edin

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
yardim edin kalbim yerinden cikacak yemin ederim..

mikrop insan adini anmak istemiyorum, evlendigim sahisla aramiz son 1ay dir fena sallantidaydi ve son haftadir tamamen ayrildik, beraber yasamiyoruz, ayni is yerindeydik istifa etmis, yani iletisim hic yok denecek Kadar azdi..

is (erkek) arkdas bugün söyledi seninki bana arkadaslik yollamis, araniz nasil diye..

sasirdim dedim ne arkadasligi, facebookdanmis, bizimkinin facebooku yoktu ki, kapatmisti dedim ilk tanistigimizda (beraber kapattik)

hemen kendi kapattigim hesabimi actim ve baktim.. profilini gördüm, sok oldum.. (ayrilir ayrilmaz kosa kosa Facebook aciyor)

arkadas listesini inceledim cünkü yeni kisiler eklemis, cogu tanidikti, birtane kiz var tanimiyorum güzel bir kiz, onun duvari ve resimleri acik, baktim hemen kizin resimlerini begenmis... ve arkadas listesine bakinca en basta o kiz var yani bu en cok onunla mi iletisim halinde demek?

kalbim bir kez daha paramparca oldu.. hic özlemedi beni hic aramadi, bu Kadar soguk hic olmadi bana..

bir kez olsun aramadi, ne dogum günümde nede hal hatir sormak icin..

bu zaten kesinlikle bitti de, bu enkazin altindan nasil cikicam ben??

ailene git demeyin, gittim ise yaramdi.. tas olmuslar bana karsi..

baskasina tercih edilmekte o Kadar can yakiyormus ki.. ne Kadar kötü seyler yasasakda cok güzel seylerde yasadik biz onunla.. neler yapti benim icin simdi umrunda bile degilm.. vazgecilmek yikiyor insani..

yabanci artik onu tanimiyorum.. :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
Aile cok önemli, insan evlenmek için ailesine sırt cevirirken 2 kere düşünmeli..

Aramasını beklemeyin, siz de kendi yolunuza bakın.. Eminim canınız cok yanıyordur, uzun bir süre yanacaktır da ama nihayetinde düzelirsiniz.. Ayrılır ayrılmaz baskalarının resımlerini beğenerek kur yapan bir adamdan bir şey beklemeyin..

yardim edin kalbim yerinden cikacak yemin ederim..

mikrop insan adini anmak istemiyorum, evlendigim sahisla aramiz son 1ay dir fena sallantidaydi ve son haftadir tamamen ayrildik, beraber yasamiyoruz, ayni is yerindeydik istifa etmis, yani hic yok denecek Kadar azdi..

is (erkek) arkdas bugün söyledi seninki bana arkadaslik yollamis, araniz nasil diye..

sasirdim dedim ne arkadasligi, facebookdanmis, bizimkinin facebooku yoktu ki, kapatmisti dedim ilk tanistigimizda (beraber kapattik)

hemen kendi kapattigim hesabimi actim ve baktim.. profilini gördüm, sok oldum.. (ayrilir ayrilmaz kosa kosa Facebook aciyor)

arkadas listesini inceledim cünkü yeni kisiler eklemis, cogu tanidikti, birtane kiz var tanimiyorum güzel bir kiz, onun duvari ve resimleri acik, baktim hemen kizin resimlerini begenmis... ve arkadas listesine bakinca en basta o kiz var yani bu en cok onunla mi iletisim halinde demek?

kalbim bir kez daha paramparca oldu.. hic özlemedi beni hic aramadi, bu Kadar soguk hic olmadi bana..

bir kez olsun aramadi, ne dogum günümde nede hal hatir sormak icin..

bu zaten kesinlikle bitti de, bu enkazin altindan nasil cikicam ben??

ailene git demeyin, gittim ise yaramdi.. tas olmuslar bana karsi..

baskasina tercih edilmekte o Kadar can yakiyormus ki.. ne Kadar kötü seyler yasasakda cok güzel seylerde yasadik biz onunla.. neler yapti benim icin simdi umrunda bile degilm.. vazgecilmek yikiyor insani..

yabanci artik onu tanimiyorum.. :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Kendi yolunu cizeceksin ki mario oyle yapmis gorunuyor. Aranizdaki iliskinin kurtarilacak yani kalmamisti. Is yerini degistirerek baslayabilirsin.

Evvela sabır .
Erkekler bizim gibi değil . Bizim ayrılığın peşi sıra yaşadığımız üzüntüleri erkekler biz topralanma sürecine girmeye başladıktan sonra yaşıyorlar.

Mutlaka üzülecek . Ama evlilik bu sevgili değilsiniz ki . Kırın kalemini gitsin . Zor ama ...
Anladığım kadarıyla yaşınız daha genç .
Her şeye yeniden yepyeni bir sayfa açma gücü diliyorum Allah'tan sizin için

umarim bu onunla ilgili actigim son konu olacak..

zerre sevgim kalmadi, sadece koca bir pismanlik olarak kalacak dünyamda..

belki annemin/babamin bedduasi, hayir dualarini almadim..

bu kalbimdeki sanci gecsin istiyorum baska birsey istemiyorum..

evet is yerinde.. heryerde onun hatirlari var.. zaten ilk tanisma yerimiz orasi.. masasini görünce gözyaslarima engel olamiyorum..:14::14:

Evvela sabır .
Erkekler bizim gibi değil . Bizim ayrılığın peşi sıra yaşadığımız üzüntüleri erkekler biz topralanma sürecine girmeye başladıktan sonra yaşıyorlar.

Mutlaka üzülecek . Ama evlilik bu sevgili değilsiniz ki . Kırın kalemini gitsin . Zor ama ...
Anladığım kadarıyla yaşınız daha genç .
Her şeye yeniden yepyeni bir sayfa açma gücü diliyorum Allah'tan sizin için

yasim 23 ama kendimi cok cok yasli hissediyorum, gözlerimin feri sönmüs.. enerjim kalmadi..

inancim kalmadi artik..

O şehirden temelli gitmenin bir yolu yok mu? Başka bir şehirde yeni bir hayata başlasan?

türkiyeye gitsem? yapabilirmiyim? bir otelde fln calisabilirim, garson veya rezepsiyon? almanca, inglizce ve hollandanin dilini biliyorum.. hem kalacak yer verirler, son bir kac gündür bu vardi aklimda.. ama umudum yok..

o Kadar üni mezunu issiz geziyor, beni kim ne yapsin..

Mario' yu hatırlıyorum, evlendiğinizi bilmiyordum ama?
Biraz geçmiş konularına baktım da, neler yaşamısınız siz?
Çok şaşırdım açıkçası..

yasim 23 ama kendimi cok cok yasli hissediyorum, gözlerimin feri sönmüs.. enerjim kalmadi..

inancim kalmadi artik..

Sizi hatırladım . Yabancıydı eşiniz aileniz karşıydı .

Ailenizin rızası olmadığı için belki de.

Çok çok gençsiniz daha . Karşısınıza kimler çıkacak kim bilir bıraktığı yerden devam edersiniz

Sizi hatırladım . Yabancıydı eşiniz aileniz karşıydı .

Ailenizin rızası olmadığı için belki de.

Çok çok gençsiniz daha . Karşısınıza kimler çıkacak kim bilir bıraktığı yerden devam edersiniz

nasil devam ederim..

kimseyi sevmem birdaha, kimseye güvenemem.. ailemde yok.. ölsem haberleri olmayacak..

mezarligim bile olmaz belki, yada kimsesizler mezarligina gömülürüm bir dua okuyanim olmaz :14:
:14::14:

oturup konusup, destek alacak sizlerden baska gercekten hic kimsem yok..!

nasil devam ederim..

kimseyi sevmem birdaha, kimseye güvenemem.. ailemde yok.. ölsem haberleri olmayacak..

mezarligim bile olmaz belki, yada kimsesizler mezarligina gömülürüm bir dua okuyanim olmaz :14:

uzulme..
Ailemde yalniz kadinlar o kadar cok ki... Anneannem, teyzem.. Teyzem kendi cocuklariyla bile gorusmuyor. Anneannem 14 yasindayken evden kacmis. o zamandan beri yalnizdi..

Ama ne oluyor?

Sen kendi bireysel amaclarini, zevklerini bulacaksin hayatta. sonra istedigin dostluksa bu da mutlaka oluyor. Ilerde cocuklarin olur, onlar seni hayata baglar. Sen karalar bagladikca, daha da karanliga gomulursun. Bittim ben diye dusunup durma. Allah a sukur, isin var sagliklisin. Sen istedigin surece dimdik ayakta durursun.

Kendine aciyip durma. Bak taliplerin de var. Biraz pozitif dusun lutfen. Cok ama cok negatifsin

nasil devam ederim..

Ailenizle hiç mi görüşmüyorsunuz .
Kimse yalnız değil . Allah yarattığı kulunu yalnız bırakır mı hiç ?

Gecenin en karanlık anı güneşin doğuşuna en az kaldığı andır derler

uzulme..
Ailemde yalniz kadinlar o kadar cok ki... Anneannem, teyzem.. Teyzem kendi cocuklariyla bile gorusmuyor. Anneannem 14 yasindayken evden kacmis. o zamandan beri yalnizdi..

Ama ne oluyor?

Sen kendi bireysel amaclarini, zevklerini bulacaksin hayatta. sonra istedigin dostluksa bu da mutlaka oluyor. Ilerde cocuklarin olur, onlar seni hayata baglar. Sen karalar bagladikca, daha da karanliga gomulursun. Bittim ben diye dusunup durma. Allah a sukur, isin var sagliklisin. Sen istedigin surece dimdik ayakta durursun.

Kendine aciyip durma. Bak taliplerin de var. Biraz pozitif dusun lutfen. Cok ama cok negatifsin

nasil negatif olmam ya.. resmen yüz üstü birakildim.. birbirlerinin resimlerini begenmisler.. gecenin kacinda.. kimbilir sabaha Kadar sohbetler etmisler..yada ediyolar.. ben sabaha Kadar yastigimi istlattim gözyaslarimla..

nefes alamadim.. bu Kadar mi kolay unutur insan... ay degil yil degil., bu nedir ya..

Ailenizle hiç mi görüşmüyorsunuz .
Kimse yalnız değil . Allah yarattığı kulunu yalnız bırakır mı hiç ?

Gecenin en karanlık anı güneşin doğuşuna en az kaldığı andır derler

hayir, beni öldü sayiyolarmis.. annem kapidan gönderiyor hep.. babami en son ne Zaman gördüm hatirlamiyorum..

annem huzurumuzu bozuyorsun gelme diyor, gidiyorum yine ayni sey..

en son cümleye artik hic inanmiyorum desem?

hayir, beni öldü sayiyolarmis.. annem kapidan gönderiyor hep.. babami en son ne Zaman gördüm hatirlamiyorum..

annem huzurumuzu bozuyorsun gelme diyor, gidiyorum yine ayni sey..

en son cümleye artik hic inanmiyorum desem?

Şu an her şey çok yeni .
Tabiri caizse açık yara. Kapanır elbet . Kara gün kararıp kalmaz . İçinizdeki bu sıkıntı , bu halleriniz 15 gün sonra aynı şiddette olursa gelin bulun beni

Mario belli ki artık kendi yolunu ciziyor hatta yeni asklara yelken acmak istiyor
Artık sen de yoluna bak
Bol bol dua et
Allah hayırlı insanlarla karsılastırsın
Yasın cok genc daha eminim hayatın yoluna girecektir
Sen de çabala bunun için
Bol bol dua et

Aranız son bir aydır değil aslında uzun zamandır fena sen de biliyorsun.
Bitti dedikten sonra kadın daha uzun zaman bitti mi bitmedi mi diye telefona bakıp dururken,
erkek hemen yeni hesaplar,planlar yapar.

Onlar için daha kolay oluyor maalesef evet..
Üzülme diyemiyorum üzülmen normal.

Ama garipseme bu durumu.
Siz biteli çok oldu. Hemen nasıl diyorsun ya hani aslında hemen sayılmaz..

Sen de önüne bak. Genceciksin.. Yeniden sever, mutlu olursun elbet..
Sadece zamana ihtiyacın var..

Back
X