Yardım edin

humormnc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
7
2
24
Merhaba arkadaşlar;
Ben daha 15 yaşındayım çok küçüğüm farkındayım ama aşık oldum.Bazılarınıza göre çok erken ama elde olmayan bir durum.Sevdiğim çocukta benle aynı yaşta ve bir arkadaşımızın sayesinde tanıştık.Kendisi Yalova da denizcilik okuyor ama ailesi Sakarya da yaşıyor hafta sonları geliyor buraya.Biz 11 nisanda tanıştık bir gün sonra çıkmaya başladık.Bu benim ilk sevdiğim çocuk ve neyin ne olduğunu bilmiyordum.Kaybetmek istemedim.Gerçi daha bir gün olmuştu ama önceden çıkma teklifi eden insanları kabul etmedim çok pişman olmuştum tekrardan pişman olmak istemedim.Ve anlıyacağınız kabul ettim.Kesinlikle pişman değilim.Asıl önemli konuya geliyorum babam elimden telefonumu almıştı bende nasıl konuşucam diye düşünüyodum sonra ikinci el bir telefon aldım.Arkadaşıma az bi miktar par verdim ve abisinin üzerine de bir hat aldık.Kuzenim bize geldi ben de telefon elimde uyumuşum tabi babamın filan bundan haberi yok sabah işe giderken bizim yanımıza gelmiş ve telefonu görmüş almış bakmış ve benim erkek arkadaşımla uygunsuz konuşmalarım vardı.Neden öyle konuştum hala bilmiyorum ilk defa öyle konuşmuştum.Galiba onu kaybetmek istemediğim için konuştum.Babam ona mesaj atmış filan ama ben ona inanıyorum o beni bırakmaz bana söz verdi hayallerimiz vardı onları gerçekleştiricez diye bana yardım eder misiniz tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

Henüz 15 yaşındasın hedeflerin bir erkekle hayallerini gerçekleştirmek değil okuluna odaklı olması lazım ,baban haklı 15 yaşında hangi uygunsuz konuşmaları yaptın, hangi konuda fikir istiyosun bizden?

çok küçüksün ve yaptıklarında yanlış...
bu yaşta ne ciddiyeti canım ne hayali...senin okumaktan başka hayalin olmamalı...

aslında haklısınız ama olmuyo insan yapamıyo bazen bana unutmam için yollar söylemenizi istiyorum

Daha 15 yaşındasın canım insanın hayalleri 1 senede bile o kdr dgisiyorki..Hayatını kndin yönlendir daha aşık oldum dedigin o kdr kişi olacakki onlara göre hayat yaşasa insanlar,kimse kendi hayalini gerceklestiremez hayat cok acı olur acısından yenmez..Aileni kandırma çünkü insanın en degerlisi ailesi dir ne kadar sen dogru görmesende babanın senden telefonu alması doğru, tavrını savunmuyorum tabi ama hangimiz % 100 dogru davranıyoruz.Babanın kaygıları
vardır sen daha cok gençsin duygusal ve fiziksel olarak suistimallere açıksın.daha şimdiden ruhunda gereksiz izler bırakmana gerek yok..Bu yaşta ve lise döneminde gelecek hayatını şekillendirmek için okuluna odaklanmalısın bence tabi

Canım ilen nasıl istiyorsa öyle yapmalısın daha çok geçsin. . Bu cocukla tanışmadan önce neler yapıyordun yine aynı ol unutursun. Hatta ilerde gülersin bu hallerine

15 yaşındasın ve seni uygunsuz mesajlaşmaya yönelten biri, inan seni sevmiyordur.
Ve şuan hissetiğin ne aşk ne sevgi emin olabilirsin.
Önüne bak, aileni üzme. Kimseye de güvenme.

Merhaba arkadaşlar;
Ben daha 15 yaşındayım çok küçüğüm farkındayım ama aşık oldum.Bazılarınıza göre çok erken ama elde olmayan bir durum.Sevdiğim çocukta benle aynı yaşta ve bir arkadaşımızın sayesinde tanıştık.Kendisi Yalova da denizcilik okuyor ama ailesi Sakarya da yaşıyor hafta sonları geliyor buraya.Biz 11 nisanda tanıştık bir gün sonra çıkmaya başladık.Bu benim ilk sevdiğim çocuk ve neyin ne olduğunu bilmiyordum.Kaybetmek istemedim.Gerçi daha bir gün olmuştu ama önceden çıkma teklifi eden insanları kabul etmedim çok pişman olmuştum tekrardan pişman olmak istemedim.Ve anlıyacağınız kabul ettim.Kesinlikle pişman değilim.Asıl önemli konuya geliyorum babam elimden telefonumu almıştı bende nasıl konuşucam diye düşünüyodum sonra ikinci el bir telefon aldım.Arkadaşıma az bi miktar par verdim ve abisinin üzerine de bir hat aldık.Kuzenim bize geldi ben de telefon elimde uyumuşum tabi babamın filan bundan haberi yok sabah işe giderken bizim yanımıza gelmiş ve telefonu görmüş almış bakmış ve benim erkek arkadaşımla uygunsuz konuşmalarım vardı.Neden öyle konuştum hala bilmiyorum ilk defa öyle konuşmuştum.Galiba onu kaybetmek istemediğim için konuştum.Babam ona mesaj atmış filan ama ben ona inanıyorum o beni bırakmaz bana söz verdi hayallerimiz vardı onları gerçekleştiricez diye bana yardım eder misiniz tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

15 yaş aşık olmak için çok küçük değil (ben 15 yaşında tanıştığım adamla evliyim mesela)
ama uygunsuz konuşmak için biraz küçük!
cinselliği vs. keşfetmek istemeniz normal. ama yaptığın şey bulunduğun konum ve yaş dolayısıyla çok yanlış olmuş.
daha 2 aydır birliktesiniz ve bu aşamaya nasıl geldiniz?
ailen o tür konuşmaları görünce ne yapacağını şaşırmıştır. onlar için de şok olmuştur.
2 aydır tanıdığın senin gibi 15 yaşında biriyle ileriye dönük hayaller kurmaktan vazgeç bi öncelikle.
ailenle de onlardan habersiz telefon aldığın için ve bu durumu sakladığın için özür içeren bi konuşma yap.
sadece arkadaşlık etmeye çalıştığını, yanlış olduğunu fark ettiğini, isterlerse arkadaşınla tanışabileceklerini falan söyle eğer anlayışlı insanlarsa kabul edeceklerdir, senin yanlış bir şey yapmanı istemezler çünkü.

Merhaba güzelim..
15 yaşında aşık olman çok güzel.. Birini sevmen, değer vermen, onu düşünmen güzel duygular.. Ama uygunsuz konuşmalar için biraz küçüksün.. Bence okuluna odaklan, kendine bir hobi bul.. Bak okullar kapandı.. El becerilerini geliştirecek bir kurs bul. Takılar, tokalar yap.. Resim kursuna git.. Yahut ta sporla ilgili bir alan da olabilir yüzme gibi.. Bol bol kitap oku. Yabancı dilini geliştir.. Her gün 2 saat yürü.. Fit ol.. Hayat sadece erkek arkadaştan, karşı cinsten ibaret değil.. İlgilini farklı alanlara kaydır..

yemin ederim biz (ben ve benim nesilimdeki arkadaşlarım) , 15 yaşındayken sokakta ip atlıyorduk. yere tebeşirle çizip seksek oynuyorduk. hiç flört etmeyi düşünmüyorduk bile. ama şimdiki nesil böyle. 12-13 yaşında ergen gençlerin sevgilileri var.televizyonda dizilerde çocukları bile dudaktan öpüştürüyorlar. bunun sonucunda çocukların "erken büyümek istemesi" normal. hatayı çocuklarda bulmuyorum.

şunu söyleyebilirim: tamam yanlış tarzda konuşmalar yapmışsın.bir daha yapmazsın. sakın fiziki boyutlara gitmesin. sonra burda bir de onun için konu açar,yardım istersin. bence erkenden büyüme. sen çevreye bakma. eğitiminle,sporunla,hobilerinle ilgilen. ( lafımı dinlersen...)

X