Doğuma Hazırlık yardım edin....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ömer ismi çok güzel.
Benim oğlumun adı Metehan olacak inşallah:KK68:

ben 11+5 haftalıkken öğrendim ama %90 demişti doktorum.ben olsam emir yahya koyardım :)

Ahmet sait yusuf bünyamin ömer hasan çook güzel isimler :)

Murat ismine bayiliyorum.insallah esimin adi olur.birgun.anne olursam osmanli adlarindan.secerim.kizim olursa hanzade olacak :) ama ben ivde kaldim

Sıraç yada Miraç ikiside kuranda var ve bence çokda güzel Rabbim inşallah yavrunu sağlıkla kucağına vermeyi nasip eder cnm

[QUO="Hayatimsiniz121385, post: 42056041, member: 643265"]Sıraç yada Miraç ikiside kuranda var ve bence çokda güzel Rabbim inşallah yavrunu sağlıkla kucağına vermeyi nasip eder cnm[/QUOTE]
Amin Sağol canım önerin içinde teşekkür ederim

Arkadaslar allahın izniyle ocakta bir oğlum olucak suan üç ayı doldurduk isim bulmakta baya zorlanıyorum hem güzel anlamı olsun istiyorum hem kuranda geçsin yardimci olursaniz sevinicem ayrıca ilk çocuğum hem yeni evlilik yeni bi şehir hem annelik duygusunu yaşayan biri olarak beni anlayanlardan bi fikir istiyorum
canım TARIK ismii koyabilirsin ayet ismi ve büyük sahabe ismi ,hem öyle herkeste koymuyo değişik olur bebein ismi Ömer ,Ali çok koyuluyor ,Allah bana nasip ederse Tarık ismini istiyorum

OTE="ASLIMOR, post: 42056723, member: 691560"]canım TARIK ismii koyabilirsin ayet ismi ve büyük sahabe ismi ,hem öyle herkeste koymuyo değişik olur bebein ismi Ömer ,Ali çok koyuluyor ,Allah bana nasip ederse Tarık ismini istiyorum[/QUOTE]
Cok sagol canım bunuda defterime not ediyorum

OTE="ASLIMOR, post: 42056723, member: 691560"]canım TARIK ismii koyabilirsin ayet ismi ve büyük sahabe ismi ,hem öyle herkeste koymuyo değişik olur bebein ismi Ömer ,Ali çok koyuluyor ,Allah bana nasip ederse Tarık ismini istiyorum
Cok sagol canım bunuda defterime not ediyorum[/QUOTE]
pardon canım ayet yazmışım :D sure olucak TARIK SURESİ :d

Back
X