Hepatit B aşısı yaptirmadilar mi evdekiler?
Allah yardimciniz olsun ,diyecek soz bulamadim.
Hepatit B aşısı yaptirmadilar mi evdekiler?
Allah yardimciniz olsun ,diyecek soz bulamadim.
Kocanız olacak şahıs, bunlar yaşanırken nerede acaba?
10 yilmi yapma canım 10yil koca bir zaman geçmez Oyle uygun fiyatli bir yere çıkın kiraya hangi ildesin bilmiyorum ama butcene gore yerler bak yani bakin direk yok demeyin illaki vardır esini ikna etmeye bak ömür gecmez böyle eltin ayrilsa bile kvnin yanina gelir sürekli ama senin evin olunca sen ne zaman istersen o zaman gelebilir gözüne gozune sokup psikolojini bozmazEltim ayrilsa da bizi zor ayırırlar borç çok. En az 10 yıl çekerim daha
esınızı bır sekılde ıkna etmelısınız eltınız sıze buyuk zararlar verebılır Rabbim sizi ve evladınızı korusun tum kotuluklerındenKocam sessizdir kimseye birşey diyemez sürekli abartıyorsun der başka birşey yok
Duzen imkansız denen birşey bu evde
Eşiniz sizi koruyamıyor, ailesine sahip çıkamıyor, bir de üzerine onların lafını dinliyor.Kocam sessizdir kimseye birşey diyemez sürekli abartıyorsun der başka birşey yok
10 yilmi yapma canım 10yil koca bir zaman geçmez Oyle uygun fiyatli bir yere çıkın kiraya hangi ildesin bilmiyorum ama butcene gore yerler bak yani bakin direk yok demeyin illaki vardır esini ikna etmeye bak ömür gecmez böyle eltin ayrilsa bile kvnin yanina gelir sürekli ama senin evin olunca sen ne zaman istersen o zaman gelebilir gözüne gozune sokup psikolojini bozmaz
Bekarken 12 yaşımda babam vefat etmişti zor toparlandım . Sonra çalışma hayatı beni mahfetti ailemizin durumu iyi değildi. Küçükken babamdan çok dayak yerdim son kız çocuğu olduğum iiçin. Aile kavgaları coktu o yüzden evlenmeyi tercih ettim
uzuldum durumunuza.yapacagin eltinle esinin size olan tavirlarina davranislarina takmayin..gormemezlikten gelin.kv nin ve kpnizin de biraz vicdanina dokunun..ve nolur sessiz kalmayin hakkinizi savunun tabi kavga yaparak degil..bi 5 10 yil sonra ben niye boyle yapmisim diye dusunmekten bi omrunuz ziyan olur.her isi de siz yetismeye calismayin..yardim isteyin ustelik hamilesiniz.agrim var midem bulaniyor dinlenmeliyim deyip kenara cekilin cogu zaman.en onemliside sizi esiniz savunmali korumali.gerci onun kendine hayri yokmus sessiz kalarak..
esınızı bır sekılde ıkna etmelısınız eltınız sıze buyuk zararlar verebılır Rabbim sizi ve evladınızı korusun tum kotuluklerınden
Birbirlerine aşkım maşkım derken siz niye ağlayacak duruma geliyorsunuz ki?
O evden ayrılmadan rahat edemezsiniz, bu kadar net... Çünki sizi her şey rahatsız eder olmuş artık belli ki. Sizin alınganlığınızı bildikleri için de daha çok üstünüze gelir olmuşlar, ALLAH hayırlısıyla nasip etsin fakat çocuğunuz olduğunda bu sıkıntılarınız çok daha artar, imkanlarınızı zorlayın napıp edip ayrı eve geçin.
Birbirlerine aşkım maşkım derken siz niye ağlayacak duruma geliyorsunuz ki?
O evden ayrılmadan rahat edemezsiniz, bu kadar net... Çünki sizi her şey rahatsız eder olmuş artık belli ki. Sizin alınganlığınızı bildikleri için de daha çok üstünüze gelir olmuşlar, ALLAH hayırlısıyla nasip etsin fakat çocuğunuz olduğunda bu sıkıntılarınız çok daha artar, imkanlarınızı zorlayın napıp edip ayrı eve geçin.
Evlenmek kurtuluş değil kölelik olmuş.
Keşke çalışma hayatına devam edip kendi hayatını kursaydın.
Bir yerden sonra iş hayatın daha iyi olurdu muhakkak.
Başınız sağ olsun.
Ayrı eve çıkmak için eşinizi ikna etmekten başka çareniz yok.
Bir evde üç aile olmaz.
Hem dinimiz açısından uygun da değil.
Çünkü kaynım benim evliligimi kötüledi sizin evliliğini güzel değil sessiz sakin birbirinizi dinleme huyunuz yok diye. Ve benodamdayken salonda sesli kkonuşup öpme seslerini duyuordum. Anlatlanlara göre Bizden önce iyi evlilikleri yokmuş kocasına itaatı sıfırmış biz evlendigimizde degistiler herşeyleri gösteriş
bu arada doktor kontrollerine gidiyorsunuz degilmi rahatsizliginiz icin bebisiniz kontrol altina alinmali..sizden de Allah razi olsun yolunuzu acik etsin dertlerinizi cozumlesin...
hii tamam onlari ihmal etme doktorunu bilgilendir basta cozum bulnak daha iyidir bebisinizin mutlulugu icin sizde mutlu olmaya calisin..Çocuğa bulaşır mı diye tahlil yaptırdım sonucumu bekliyorum 2 hafta sonra çıkacak bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?