yardım edin?

Eltim ayrilsa da bizi zor ayırırlar borç çok. En az 10 yıl çekerim daha
10 yilmi yapma canım 10yil koca bir zaman geçmez Oyle uygun fiyatli bir yere çıkın kiraya hangi ildesin bilmiyorum ama butcene gore yerler bak yani bakin direk yok demeyin illaki vardır esini ikna etmeye bak ömür gecmez böyle eltin ayrilsa bile kvnin yanina gelir sürekli ama senin evin olunca sen ne zaman istersen o zaman gelebilir gözüne gozune sokup psikolojini bozmaz

uzuldum durumunuza.yapacagin eltinle esinin size olan tavirlarina davranislarina takmayin..gormemezlikten gelin.kv nin ve kpnizin de biraz vicdanina dokunun..ve nolur sessiz kalmayin hakkinizi savunun tabi kavga yaparak degil..bi 5 10 yil sonra ben niye boyle yapmisim diye dusunmekten bi omrunuz ziyan olur.her isi de siz yetismeye calismayin..yardim isteyin ustelik hamilesiniz.agrim var midem bulaniyor dinlenmeliyim deyip kenara cekilin cogu zaman.en onemliside sizi esiniz savunmali korumali.gerci onun kendine hayri yokmus sessiz kalarak..

Duzen imkansız denen birşey bu evde

Çocuk teselliydi benimiiçin[/QUOTE]
Canım ben evli değilim,ama forumu takip ediyorum
Çıkardığım sonuçlardan ötürü yazdım onu
Daha yeni evlisiniz,ama evliliğinizin tadını çıkaramıyosınuz,çocuktan önce eşini ayrı bi eve çıkmaya ikna etmen gerekirdi,ayrı bi düzen kurman gerekirdi diye düşündüm
Çocuk doğunca el mahkum ama Allah hayırlınoşanı nasip etsin

Kocam sessizdir kimseye birşey diyemez sürekli abartıyorsun der başka birşey yok
Eşiniz sizi koruyamıyor, ailesine sahip çıkamıyor, bir de üzerine onların lafını dinliyor.
Böyle bir adamla bırakın çocuk planını, evlenmek hata.
Ömrünüz böyle mi geçecek?
İğrenç bir düzen içerisinde koloni gibi yaşayarak mutlu olamazsınız ki...
Bu arada hepatit b 'kan ve cinsel yolla bulaşan' bir virüstür, sizden tiksinmek ya da çocukları sakınmak cahilliklerinin göstergesi.
Aynı zamanda taşıyıcı konuma geçmişsiniz yani vücudunuzda sadece antikor var, kimseye bulaştıramazsınız.
Bari bu konuda eşiniz size destek olsaydı.

Kasabaya gelin geldim. Bahcemiz var eltime şuan yapılıyor . O yüzden dip dibe evler

Birbirlerine aşkım maşkım derken siz niye ağlayacak duruma geliyorsunuz ki?
O evden ayrılmadan rahat edemezsiniz, bu kadar net... Çünki sizi her şey rahatsız eder olmuş artık belli ki. Sizin alınganlığınızı bildikleri için de daha çok üstünüze gelir olmuşlar, ALLAH hayırlısıyla nasip etsin fakat çocuğunuz olduğunda bu sıkıntılarınız çok daha artar, imkanlarınızı zorlayın napıp edip ayrı eve geçin.

Evlenmek kurtuluş değil kölelik olmuş.
Keşke çalışma hayatına devam edip kendi hayatını kursaydın.
Bir yerden sonra iş hayatın daha iyi olurdu muhakkak.

Başınız sağ olsun.

Ayrı eve çıkmak için eşinizi ikna etmekten başka çareniz yok.
Bir evde üç aile olmaz.

Hem dinimiz açısından uygun da değil.

esınızı bır sekılde ıkna etmelısınız eltınız sıze buyuk zararlar verebılır Rabbim sizi ve evladınızı korusun tum kotuluklerınden

Amin. Allah razı olsun daha bu yaşadıklarımın kısa halini anlattım

Çünkü kaynım benim evliligimi kötüledi sizin evliliğini güzel değil sessiz sakin birbirinizi dinleme huyunuz yok diye. Ve benodamdayken salonda sesli kkonuşup öpme seslerini duyuordum. Anlatlanlara göre Bizden önce iyi evlilikleri yokmuş kocasına itaatı sıfırmış biz evlendigimizde degistiler herşeyleri gösteriş

Evet uygun deği . Evlenmeden önce ayrıevi cçok istedim olmadı

Doğrudur, işte bu nispetler çocuğunuza karşı da yapılır, bu yüzden çok sıkıntı çekersiniz diye düşünüyorum. Tek göz odalı bir ev olsun ama sizin olsun, ayrılın o evden yoksa çoçuğunuzda çok ezilir çekelenir.

En azından evden uzak durmaya çalışsan bulunduğun şehirde iş imkanı varsa hamileliğinde.rahat geçiyorsa onlara hizmet etmek yerine para kazanırsın hemde çocuğun için hazırlıklar yaparsın doğduktan sonra bile devam edebilirsin işe birsüre sonra kaynanan bakarsa yani demem o ki 10 yıla ayrı eve çıkacagınıza senin maddi desteğine 3 5 yıla düşer belki hayat mücedelelerle dolu herkesin sınavı başka Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…