Bende 10 ay dayandim ama o aylar 10 yil gibiydi. Geri düsünmek bile istemiyorum. Neyseki ben agladim, bagirdim, cagirdim, hasta nummarasi yaptim esimi ayri eve ikna ettim. Kaynanamla kayinbaba bozuldular tabi ama hic takmadim! Iyikide takmamisim cünkü baskalari mutlu olsun diye kendi mutlugumu asla feda etmem. Biraz bencil olmak gerek. Ve konu sahibi dislerini o eltiye göstermessen daha cok ezer seni!!Ayfi eve cikin bunlar degismez yazik günah karnindaki yavruya sen daha cok aglarsin orada yasadikca.
Esin calismiyormu? Tutun bir ev bie oda da olsa yeter en azindan huzurlu oluraun. Vallah ben 30 gün dayandim esimin aileainin yaninda ama 4ü yyil gibi gecti
Psikolojik sorunum var hastayım mutsuzum diye evlenilmez ben bu insanla hayatıma devam etmeliyim dediğin için evlenilir. Bu ortamda çocuğu bilinçli mi yaptınız onu da merak ettim. Eşiniz sahip çıkmıyorsa bi ömür böyle geçmez.
Bende 10 ay dayandim ama o aylar 10 yil gibiydi. Geri düsünmek bile istemiyorum. Neyseki ben agladim, bagirdim, cagirdim, hasta nummarasi yaptim esimi ayri eve ikna ettim. Kaynanamla kayinbaba bozuldular tabi ama hic takmadim! Iyikide takmamisim cünkü baskalari mutlu olsun diye kendi mutlugumu asla feda etmem. Biraz bencil olmak gerek. Ve konu sahibi dislerini o eltiye göstermessen daha cok ezer seni!!
Heryerden insan fiskiriyor tabi huzur ilmaz.evlenirken hic dusunmedin mi yada bilmiyormiydun.hic gorusm3din mi eltinle huyunu anlamdin mi
Tek yol uzaklasmak tasinmak
Bende 10 ay dayandim ama o aylar 10 yil gibiydi. Geri düsünmek bile istemiyorum. Neyseki ben agladim, bagirdim, cagirdim, hasta nummarasi yaptim esimi ayri eve ikna ettim. Kaynanamla kayinbaba bozuldular tabi ama hic takmadim! Iyikide takmamisim cünkü baskalari mutlu olsun diye kendi mutlugumu asla feda etmem. Biraz bencil olmak gerek. Ve konu sahibi dislerini o eltiye göstermessen daha cok ezer seni!!
Kocan nerde?Arkadaşlar şuan 9 aylık evliyim başka şehre gelin geldim. Bekarken hiç iyi düzenli bir hayatım yoktu aile huzurum hiç yoktu hayatım bitik durumdaydı çok sıkıntılı stresli bir hayatım geçti psikolojik tedavi aldım . O yüzden evliliği tercih ettim . Ama evlilik daha kötü oldu. Biz bir evde 3 aileyiz. Toplamda 4 oda var. eltimin kocası ve çocukları 2 odası kaynana kayınbaba 1 odası benim bir Odam var. geldiğimden bu yana huzur vermedi eltim sürekli gözyaşı döken ben oldum. Evliligimin 2. Ayı hamile kaldım düşük yaptım sevindi müzik açtı güldü. Çocuklarını gözümün içine baka baka gıcıklık vererek sevdi. Sürekli kocasına beni dolduruyor beni farklı anlattığı için kocası beni görünce kaçıyor yüzüme bile bakmıyor . Benim hepatit B hastalığım 2 yıl önce vardı nikah işlemlerinde çıktı eltim öğrendi çocuklarını benden uzaklaştırdı yemeklerimi yemediler. Evde kavga çıktı bu hastalık bulaşıcı diye bağırdı çağırdı. Bütün şeytanlıklar var eltimde k.v ve k.b sürekli yalakalık yapıyor çok konuşan biri olduğu için evin içindeki herkesi ele alabiliyor. Ben sessiz sakin biriyim konuşkan değilim o yüzden sürekli sessizim . kaynım ve eltim 10 yıllık evli olmalarına rağmen herşeyi gözümün önünde yapışık gibi yeni evli gibi hâl ve hareketlerde bulunuyorlar bana gıcıklık veriyorlar eltim 27 kaynım 30 yaşında. biz evlenmeden önce birbirlerini umursamıyorlarmış zaten biz evlendik böyle olmaya başladılar . Şuan evde kendimi fazlalık görüyorum beni yok sayıyorlar umursamıyorlar. Psikolojim çok kötü şuanda 2 aylık hamileyim. Bugün kaynım beni ağlattı eşi mutfakta yemek yapıyordu. Bana gıcıklık olsun diye laf attılar işte askitom senin yemeklerin çok güzel oluyor sen pişirince güzel olmaz mı falan diye. Kaynanam ayrı dert. Kızı yakınımızda oturuyor geliyor yiyor içiyor yediğini içtiğini toplamıyor. Sanki kızı almayadan gelmiş gibi davranıyor kızına iş yaptirmiyor sürekli gel ye iç diyor. beni kullanıyorlar farkındayım ama caresizim işte. Sessiz oluşumu kullanıyorlar Gurbetteyim gidecek yerim yok çok sıkıntılı bir evlilik geçiriyorum. Kendimi toparlayamıyorum.
Seni cok iyi anliyorum. Bende ayni evdeyken gece kondu olsa bile kafi yeterki ayri olayim huzurum olsun diyordum. Cok sükür rabbim ilk bize cikan eve yerlesmeyide nasip etti. Bazen aklima geliyorda nasil 10 ay dayanmisim. Allah kimseye yasatmasin cok zor..Offf offf ne buluyor bu kocalar analarinin yaninda yasamaktan vallah anlamiyorum. Bizde öyle degildi yani biz esimle sorunlu evlendik dügünsüz felan kisaca esim le bir yola koyulduk (buna kacmak da diyebiliriz neyse) bir ev tutana kadar mecvur orada kaldik okula gidiyordum sabahlari. Okuldan sonra eve gitmiyordum korkuyordum hep esimin isten cikmasini bekliyordum öyle beraber gidiyorduk bir eve 25 gün sonra ev bulduk tutduk. Evimizde berbat okadar kücük okadar yüksek ve okadar kötü bir yerdeki ama o ev bana saray gibi geldi gercekten. Hemen evi tutduk yerlestirdik
yaş kaç ???
12 yaşında babanız vefat etmiş ,ee sonra çalışmaya başladınız...neden bunaldın da evliliğe attın kendini anlamadım??
Kocan nerde?
Madem sıkıntılı bir bekarlık geçirdin.Eltili çoluklu çocuklu kaynana kaynatalı evde ne işin var yahu?Hangi dünya neredesiniz var mı hala böyle şeyler
Burda adetmiş iki elti aynı evde yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?