yardım edin...

evet mantıklı hakılısınız ankarada 1 saat sürüyo işden eve ulaşım

Bu kalitedeki daireler Çukurova ya da seyhan da biraz daha pahalı tabi.

Önemli değil. İlk geldiğinizde misafirhanede kalır bir gezersiniz mahalleleri. Sonra da dönüp eşyaları alacaksınız mecburen. Allah kolaylık versin.

Çocuk varsa merkezi sistem ısıtma düşünülebilir. Binanın doluluk oranı da önemli. Kulakkent sitesi ne kadar dolu bilmiyorum. Bir de adana da doğalgaz fiyatı nedir onu da bilmiyorum. Ben kömürlü kat kaloriferi döşedim evime. Müstakil gerçi benim evim.

kuzenimin düğünü için gitmiştim . kız adanalı biriyle evlendi. kuaför kuzenime gelin makyajında masmavi far ve kıpkırmızı ruj sürdükten sonra adana benim için bitti

henüz çocuk yok ancak dediğiniz gibi yapabilir galiba önce gelip bakcaz sonra geri döneccez

Adana hakkinda bir bilgim yok ama tayin icin caninizi sıkmayin bu kadar.

Bizim de hic beklemedigimiz bir anda sehir ici tayinimiz cikti yaklasik 2bucuk ay kadar once. Cok uzulmustuk. Sonrasinda temmuzda malum olaylar oldu ve eski calistigi yerden hemen hemen herkes su an gozaltinda. Su an iyi ki tayin cikmis da orda degilmissin diyor herkes.

Uzun lafin kisasi vardir bir hayir. Cok uzulmeyin.

Bir de ille calistigi yere yakin olacak diye ugrasmayin. Servis de varmis araciniz da. Nezih yerlere bakin bence.

teşekkür ederim fazla üzülmüyorum ama şakınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…