evet mantıklı hakılısınız ankarada 1 saat sürüyo işden eve ulaşımAdana'ya gitmedim hiç ama yakın arkadaşım Adanalı sadece sıcağı epey yorucu oluyormus. Bende ankaradayım zaten anlarada yol trafik alışmışsınızdır çok yakın yere bakmak yerine en nezih semtine bakmanı tavsiye ederim
canımmm çook teşekkür ederim ilgin için çook saol çok mutlu ettin beniBu kalitedeki daireler Çukurova ya da seyhan da biraz daha pahalı tabi.
buuu çook iyi
henüz çocuk yok ancak dediğiniz gibi yapabilir galiba önce gelip bakcaz sonra geri döneccezÇocuk varsa merkezi sistem ısıtma düşünülebilir. Binanın doluluk oranı da önemli. Kulakkent sitesi ne kadar dolu bilmiyorum. Bir de adana da doğalgaz fiyatı nedir onu da bilmiyorum. Ben kömürlü kat kaloriferi döşedim evime. Müstakil gerçi benim evim.
anammm o ne öyle fosforlu olmuşkuzenimin düğünü için gitmiştim . kız adanalı biriyle evlendi. kuaför kuzenime gelin makyajında masmavi far ve kıpkırmızı ruj sürdükten sonra adana benim için bitti
Dsi tokiler Ptt evleri civarındadır. Her yere yakın sayılır. Polis Okulu çevresinden daha temizdir.
Nasıl bir kuaföre denk gelmişsiniz öyle...kuzenimin düğünü için gitmiştim . kız adanalı biriyle evlendi. kuaför kuzenime gelin makyajında masmavi far ve kıpkırmızı ruj sürdükten sonra adana benim için bitti
lojman var ama adanaya büyük bi atama olmuş çıkma şansı düşükLojman şansınız yok mu?
teşekkür ederim fazla üzülmüyorum ama şakınımAdana hakkinda bir bilgim yok ama tayin icin caninizi sıkmayin bu kadar.
Bizim de hic beklemedigimiz bir anda sehir ici tayinimiz cikti yaklasik 2bucuk ay kadar once. Cok uzulmustuk. Sonrasinda temmuzda malum olaylar oldu ve eski calistigi yerden hemen hemen herkes su an gozaltinda. Su an iyi ki tayin cikmis da orda degilmissin diyor herkes.
Uzun lafin kisasi vardir bir hayir. Cok uzulmeyin.
Bir de ille calistigi yere yakin olacak diye ugrasmayin. Servis de varmis araciniz da. Nezih yerlere bakin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?