- 6 Nisan 2016
- 21
- 7
- 36
- Konu Sahibi Whitefish87
-
Tabi li sallamayın ben de ilk evlendiğimizde üç ay uğraştım vajinismusla ama yenmek icin cok uğraştım vazgeçmedim bence uc yıldır birşey yapmıyorsan cok büyük hata etmişsin ben yendiysem sen niye yenmeyesin ki su an 13 aylık kızım bile var ya bi terapist araştır ya da internetten araştır bul parmak egzersizleri hiç hoş bişey değil ama yapmak zorundasinBen uc senelik evliyim ve vajinismus sorunu yasiyorum ve bunu herkes gibi sakliyoruz cevremizde herkesin bebegi oldu ve teker teker mevlutleri oluyor ben bunlara katilmak istemiyorum cunku psikolojik olarak etkileniyorum esimse gitmezsek ayib olurun derdinde her mevlude gittigimde cocuk dusunmuyormusunuz neden olmuyo sorularindan bunalmis durumdayim . Ve her eve dondugumde aglama nobetine giriyorum kendimi odama kapatip esimden bile gizli bunu nasil cozebilirim bilmiyorum belki benim gibi biri vardir esimi alip konussammi yoksa hastayim diye sallasammi bilemedim
Yok yok yalnız değilsinNeyi esinizden gizli cozmek istiyorsunuz onu sadece ben mi anlamadim, esinizden gizli vajinismus tedavisi mi olacaksiniz, cocuk mu yapacaksiniz?
Yok yok yanlız değilsin
AynenKonu sahibi vajinismusmus da esinin haberi yokmus gibi dimi, valla tek ihtimal geldi aklima es vajinismus tedavisine izin vermiyor ve konu sahibi ona soylemeden tedavi olmayi dusunuyor, ama sonra esi demez mi ne oldu boyle birden diye.
Aynen
Hadi bir sakladı ikincide üçüncüde ki konu sahibi 3 yıllık evliyim diyor
p.s Konu sahibi konuyu açtı ama kendisi meydanda yok
Ben uc senelik evliyim ve vajinismus sorunu yasiyorum ve bunu herkes gibi sakliyoruz cevremizde herkesin bebegi oldu ve teker teker mevlutleri oluyor ben bunlara katilmak istemiyorum cunku psikolojik olarak etkileniyorum esimse gitmezsek ayib olurun derdinde her mevlude gittigimde cocuk dusunmuyormusunuz neden olmuyo sorularindan bunalmis durumdayim . Ve her eve dondugumde aglama nobetine giriyorum kendimi odama kapatip esimden bile gizli . bunu nasil cozebilirim bilmiyorum belki benim gibi biri vardir esimi alip konussammi yoksa hastayim diye sallasammi bilemedim
psikologa gitmeyi denedin mi ?Ben uc senelik evliyim ve vajinismus sorunu yasiyorum ve bunu herkes gibi sakliyoruz cevremizde herkesin bebegi oldu ve teker teker mevlutleri oluyor ben bunlara katilmak istemiyorum cunku psikolojik olarak etkileniyorum esimse gitmezsek ayib olurun derdinde her mevlude gittigimde cocuk dusunmuyormusunuz neden olmuyo sorularindan bunalmis durumdayim . Ve her eve dondugumde aglama nobetine giriyorum kendimi odama kapatip esimden bile gizli bunu nasil cozebilirim bilmiyorum belki benim gibi biri vardir esimi alip konussammi yoksa hastayim diye sallasammi bilemedim
Ozur dilerim gec yanit veriyorum vajinismus oldugumu esimden saklamiyorum ki kendiside biliyor hatta tedaviye basladik fakat bu tur yerlerdeki hassasiyetimi sakliyorum ondanAynen
Hadi bir sakladı ikincide üçüncüde ki konu sahibi 3 yıllık evliyim diyor
p.s Konu sahibi konuyu açtı ama kendisi meydanda yok
Gelsin aciklasin beynimiz yandi
Bizim grupta esi vajinismus tedavisi olmasini istemedigi icin tup bebek yaptiran bir kadin vardi, az da degil 15 yillik evlilerdi. adam iyiyim ben böyle, daha mutluyum diyormus, belki bu konu da böyle bir şeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?