Yardim edin

Whitefish87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
21
7
36
Ben uc senelik evliyim ve vajinismus sorunu yasiyorum ve bunu herkes gibi sakliyoruz cevremizde herkesin bebegi oldu ve teker teker mevlutleri oluyor ben bunlara katilmak istemiyorum cunku psikolojik olarak etkileniyorum esimse gitmezsek ayib olurun derdinde her mevlude gittigimde cocuk dusunmuyormusunuz neden olmuyo sorularindan bunalmis durumdayim . Ve her eve dondugumde aglama nobetine giriyorum kendimi odama kapatip esimden bile gizli bunu nasil cozebilirim bilmiyorum belki benim gibi biri vardir esimi alip konussammi yoksa hastayim diye sallasammi bilemedim

Ben bi sene evli kaldim ama hic acisi gitmemisti cok cektim.psikolojik bi durum Vaji icin bence hemen doktora git ,kendi kendine yenmen zor

Eger asıl sorununuz cocuk sahibi olamamaksa tup bebek dusunebilirsiniz.
Vajinismus icin bugune kadar tedavi olmadiniz mi?

Bende anlamadım ne yani eşiniz 3 senedir anlamadı mı vajinismus oldgnuzu? Eşinizle neyi konuşcağınızı yada neden sallıcağınızı anlamadım,ne yani bu vakte kadar zaten konuşup çözüm aramadınız mı?

Tabi li sallamayın ben de ilk evlendiğimizde üç ay uğraştım vajinismusla ama yenmek icin cok uğraştım vazgeçmedim bence uc yıldır birşey yapmıyorsan cok büyük hata etmişsin ben yendiysem sen niye yenmeyesin ki su an 13 aylık kızım bile var ya bi terapist araştır ya da internetten araştır bul parmak egzersizleri hiç hoş bişey değil ama yapmak zorundasin

Yok yok yanlız değilsin

Konu sahibi vajinismusmus da esinin haberi yokmus gibi dimi, valla tek ihtimal geldi aklima es vajinismus tedavisine izin vermiyor ve konu sahibi ona soylemeden tedavi olmayi dusunuyor, ama sonra esi demez mi ne oldu boyle birden diye.

Vajinismus çok zor
Bende yaşadım.. tedavi oldum
önce tedavinizi olun cinselliğinizi yaşayın sonra çocuk düşünün

Konu sahibi vajinismusmus da esinin haberi yokmus gibi dimi, valla tek ihtimal geldi aklima es vajinismus tedavisine izin vermiyor ve konu sahibi ona soylemeden tedavi olmayi dusunuyor, ama sonra esi demez mi ne oldu boyle birden diye.
Aynen
Hadi bir sakladı ikincide üçüncüde ki konu sahibi 3 yıllık evliyim diyor

p.s Konu sahibi konuyu açtı ama kendisi meydanda yok

ilk uye oldugunda yazmisin biseyler vajinismus basligina, dr randevusu zuun fln demisin
gitmedinizmi hiç dr a ?

bencede tedaviyi konusmak istiyor esiyle ...

sorun buysa tabiki konusmalisin, tip da ayip yokdur .. çok geç kalmisin dr agitmek için .. ama neresinden donsen kârdir ..

Aynen

Gelsin aciklasin beynimiz yandi

Bizim grupta esi vajinismus tedavisi olmasini istemedigi icin tup bebek yaptiran bir kadin vardi, az da degil 15 yillik evlilerdi. adam iyiyim ben böyle, daha mutluyum diyormus, belki bu konu da böyle bir şeydir.

Nokta kullanmadığın için herkes eşinden gizli çözüm aradığını düşünmüş.
Noktalama kullanmaya dikkat edelim.

3 sene çok uzun bir zaman.Tedavi için mutlaka doktora gitmelisiniz.Aşılamayla filan bebek sahibi olunabilir.Ama doğru düzgün cinsellik yaşamadan anne baba olmak ne derece doğru bilemiyorum.

Son düzenleme:
psikologa gitmeyi denedin mi ?

Aynen

Ozur dilerim gec yanit veriyorum vajinismus oldugumu esimden saklamiyorum ki kendiside biliyor hatta tedaviye basladik fakat bu tur yerlerdeki hassasiyetimi sakliyorum ondan

Aslinda okuyan herkes biraz yanlis anlamis vajinismusta esten saklama durumu soz konusu degil ki bunu yapabilen varsa helal olsun . Benim problemim ben psikolojik olarak tukendim mevluttu cocuktu gordugumde icten ice ruhum cekiliyor gibi bunu esimle paylasamamakti .. Nacizane fikirleriniz icin tesekkur ederim konuyu aglayarak acmistim belkide benim yanlis aksettirmem oldu

Benim esimde tedaviye karsi biraz zorla bakirkoye goturuyorum gelmek istemiyor ama icimde yasadigim durumu bilmiyor ne zaman anlatmaya kalksam bak bebek sesi duysam kendimi sucluyorum bak soyle diyorum sacmala konuyu kapat abartiyorsun oluryor yaniti

Bende vajinusmustum 2.5 ay surdu burada kadinlar kulubundeki bayanlari okuyarak egzersuz yaparak yendim ...ben egzersiz sayesunde yendim...tabiii once esinizlede konusun.. benim esim cok yardimci oldu ...esin destegi onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…