- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Whitefish87
-
Konunuzu düzenleyin isterseniz zira çoğu üye aynı anladı.Ozur dilerim gec yanit veriyorum vajinismus oldugumu esimden saklamiyorum ki kendiside biliyor hatta tedaviye basladik fakat bu tur yerlerdeki hassasiyetimi sakliyorum ondan
Benim esimde tedaviye karsi biraz zorla bakirkoye goturuyorum gelmek istemiyor ama icimde yasadigim durumu bilmiyor ne zaman anlatmaya kalksam bak bebek sesi duysam kendimi sucluyorum bak soyle diyorum sacmala konuyu kapat abartiyorsun oluryor yaniti
Ben uc senelik evliyim ve vajinismus sorunu yasiyorum ve bunu herkes gibi sakliyoruz cevremizde herkesin bebegi oldu ve teker teker mevlutleri oluyor ben bunlara katilmak istemiyorum cunku psikolojik olarak etkileniyorum esimse gitmezsek ayib olurun derdinde her mevlude gittigimde cocuk dusunmuyormusunuz neden olmuyo sorularindan bunalmis durumdayim . Ve her eve dondugumde aglama nobetine giriyorum kendimi odama kapatip esimden bile gizli bunu nasil cozebilirim bilmiyorum belki benim gibi biri vardir esimi alip konussammi yoksa hastayim diye sallasammi bilemedim
Bence kazıklanmışsınızMerhaba bende vajinismusum. 18 ekim 2015 te evlendık. Denemediğim yoll kalmadı . Aklınıza gelebılecek herr yolu demedım. Sonra birgun yıne çok daralmıştım nette dolaşırken vajinal botoks u gördüm . Çokk araştırdım ve çokk mantıklı geldı . Eşimle konuştuk ve yaptırmata karar verdik. 4 mayıs 2017 adana ebru hanımın kliniğine gıttık . Çok stres yaptım ama gayet sakin yaklaştılar . 10 dk da oldu . Vajen içine dildatör yerleştırdıler ve oldukça kalındı . Kızlığım bozuldu kanamam oldu bi kaç saat . 10 gün donra ilişkiye gireceğim . Ve sizinle paylaşacağım. Ücret 5500 verdim .
Bu ne ya , vahşice bence, bu vajinismusun tedavisi farklı değilmiydi ya, insan vajinismus değilse bile olur bu şekildeMerhaba bende vajinismusum. 18 ekim 2015 te evlendık. Denemediğim yoll kalmadı . Aklınıza gelebılecek herr yolu demedım. Sonra birgun yıne çok daralmıştım nette dolaşırken vajinal botoks u gördüm . Çokk araştırdım ve çokk mantıklı geldı . Eşimle konuştuk ve yaptırmata karar verdik. 4 mayıs 2017 adana ebru hanımın kliniğine gıttık . Çok stres yaptım ama gayet sakin yaklaştılar . 10 dk da oldu . Vajen içine dildatör yerleştırdıler ve oldukça kalındı . Kızlığım bozuldu kanamam oldu bi kaç saat . 10 gün donra ilişkiye gireceğim . Ve sizinle paylaşacağım. Ücret 5500 verdim .
Daha mutluyumGelsin aciklasin beynimiz yandi
Bizim grupta esi vajinismus tedavisi olmasini istemedigi icin tup bebek yaptiran bir kadin vardi, az da degil 15 yillik evlilerdi. adam iyiyim ben böyle, daha mutluyum diyormus, belki bu konu da böyle bir şeydir.
Merhaba bende vajinismusum. 18 ekim 2015 te evlendık. Denemediğim yoll kalmadı . Aklınıza gelebılecek herr yolu demedım. Sonra birgun yıne çok daralmıştım nette dolaşırken vajinal botoks u gördüm . Çokk araştırdım ve çokk mantıklı geldı . Eşimle konuştuk ve yaptırmata karar verdik. 4 mayıs 2017 adana ebru hanımın kliniğine gıttık . Çok stres yaptım ama gayet sakin yaklaştılar . 10 dk da oldu . Vajen içine dildatör yerleştırdıler ve oldukça kalındı . Kızlığım bozuldu kanamam oldu bi kaç saat . 10 gün donra ilişkiye gireceğim . Ve sizinle paylaşacağım. Ücret 5500 verdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?