Yardim edin

Ozur dilerim gec yanit veriyorum vajinismus oldugumu esimden saklamiyorum ki kendiside biliyor hatta tedaviye basladik fakat bu tur yerlerdeki hassasiyetimi sakliyorum ondan
Konunuzu düzenleyin isterseniz zira çoğu üye aynı anladı.

Madem tedaviye başlamışsınız bence eşinizle paylaşın.Birbirinize destek olursanız daha çabuk sonuca ulaşırsınız.
Geçmiş olsun.

Benim esimde tedaviye karsi biraz zorla bakirkoye goturuyorum gelmek istemiyor ama icimde yasadigim durumu bilmiyor ne zaman anlatmaya kalksam bak bebek sesi duysam kendimi sucluyorum bak soyle diyorum sacmala konuyu kapat abartiyorsun oluryor yaniti

Esinizin tedaviyi ciddiye almadigini tahmin etmiştim yoksa 3.5 yil surmezdi.
Es destegi cok onemli, o sorunu ciddiye almadikca cozemezsiniz.
O yuzden hislerinizi acikca anlatin, belki gercekten ne kadar uzuldugunuzu gorunce fikri degisir.

Merhaba bende vajinismusum. 18 ekim 2015 te evlendık. Denemediğim yoll kalmadı . Aklınıza gelebılecek herr yolu demedım. Sonra birgun yıne çok daralmıştım nette dolaşırken vajinal botoks u gördüm . Çokk araştırdım ve çokk mantıklı geldı . Eşimle konuştuk ve yaptırmata karar verdik. 4 mayıs 2017 adana ebru hanımın kliniğine gıttık . Çok stres yaptım ama gayet sakin yaklaştılar . 10 dk da oldu . Vajen içine dildatör yerleştırdıler ve oldukça kalındı . Kızlığım bozuldu kanamam oldu bi kaç saat . 10 gün donra ilişkiye gireceğim . Ve sizinle paylaşacağım. Ücret 5500 verdim .

Bence kazıklanmışsınız

Öncelikle sizin derdiniz bebek sahibi olmamak değil vajinismus cinsellik yasayamamaniz.oncelikle bunu cozun.3 yıl neki bebek sahibi olmak için geç kalınmış bir süre degil.Hatta evlilikte daha önce bebek sahibi olmak erken bence.esinize de bebek konusunu açınca tabi saçma geliyordur adama.oncelikle cinsellik sıkıntıdır onun için.bu bir gerçek malesef.kadin için de erkek için de evlilikte cinsellik yoksa malesef evlilik yürümüyor.
Sen de zaten zor durumdasın hasta olan sensin.insallah duzelirsin öncelikle kendin rahatlarsın.esin ve öncelikle kendin için bu hastalığı yen sonra bebek konusuna kafa yor.bosver baskalarinin çocuğu olmuş mu olmamış mı hayirlisiyla senin de olur.cocugu olmayan bir insan değilsin ki sen ,inşallah bu problemin cozulunce o da olur.

Bu ne ya , vahşice bence, bu vajinismusun tedavisi farklı değilmiydi ya, insan vajinismus değilse bile olur bu şekilde

Daha mutluyum Gülsemmi üzülsemmi. Neyse banane :) ama buradan konu sahibine sesleniyorum doğumdan önce bu konuları aşmalısın. Bir şekilde hamile kaldın diyelim hamilelik de bazı kontroller ve doğum olayı pskolojini dahada yıpratır.

bunun için 5500 tl vermenize gerek yoktu ki, anestezik jelle dildo yerleştirebildirdiniz zaten.
önemli olan sonrasında ilişkiye girip girememniz. vajinismusun kızlık zarıyla bir alakası olsa doğum yapmış kadınlar vajinismus olmazdı, siz olayı çok yanlış anlamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…