• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin

Senin için de çok zor ama onun için daha da zor.Şu an bir savaşı var.Sana düşen sabretmek, onun istediği

doğrultuda hareket etmek.Onu bunaltmadan ondan vazgeçmediğini hatırlatarak.Bu bir süreç.Sonsuz değil.

Biran önce iyileşir inşallah.

evet "sabretmek"ten baska carem yok. 1 haftayi asti gulmuyor. gulmesini ozledim. 4 gundur konusmuyoruz. yazip da rahatsiz etmek istemiyorum. kotu oldugumu dusunur ;(

evet "sabretmek"ten baska carem yok. 1 haftayi asti gulmuyor. gulmesini ozledim. 4 gundur konusmuyoruz. yazip da rahatsiz etmek istemiyorum. kotu oldugumu dusunur ;(

Kötü olduğumu düşünür ne demek?Anlayamadım. ondan cevap bekleyen birşey yazma.Kısacık onu düşündüğünü

gösteren, günaydın seni özledim gibi mesela.

Ailesiyle iletişimin varsa annesini arayıp hal hatır sorup selam söyleyebilirsin.

Yaşlarınız kaç?

De ki, sevgili olarak değil, bir arkadaşın, dostun olarak yanında olayım ... Önemli olan dostluğumuz değilmi filan gibi, anlamlı, duygulu şeyler söyle. Kesinlikle yalnız bırakma. En ihtiyacı olan şey sevgi. Allah şifa versin cnm.
Sağlıkla ve sevgiyle...

Kötü olduğumu düşünür ne demek?Anlayamadım. ondan cevap bekleyen birşey yazma.Kısacık onu düşündüğünü

gösteren, günaydın seni özledim gibi mesela.

Ailesiyle iletişimin varsa annesini arayıp hal hatır sorup selam söyleyebilirsin.

Yaşlarınız kaç?

beni yiprattigini dusundugunu icin biraz kendi haline birakmak mantikli geldi o anlamda. hicbirini yapamam malesef duvar ordu resmen.

De ki, sevgili olarak değil, bir arkadaşın, dostun olarak yanında olayım ... Önemli olan dostluğumuz değilmi filan gibi, anlamlı, duygulu şeyler söyle. Kesinlikle yalnız bırakma. En ihtiyacı olan şey sevgi. Allah şifa versin cnm.
Sağlıkla ve sevgiyle...

sanki hicbisey onu etkilemez gibi davraniyor oyle kapatti kendini.

Back
X