- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 31
- Konu Sahibi sessizlikkkkk
Anne adında sen yaziyosun dimi çok yanlış yapmissin baştan valla Allah yardimcin olsunÇocuklar babalarının üzerinde her şekilde söy isim vekalet ..sadece benimle bir resmi bağı yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne adında sen yaziyosun dimi çok yanlış yapmissin baştan valla Allah yardimcin olsunÇocuklar babalarının üzerinde her şekilde söy isim vekalet ..sadece benimle bir resmi bağı yok
Bundan sonra güçlü olun.Çocuklarınızı vermemek için elinizden geleni yapın.Erkekler güçsüz kadınları ezmeye çalışırlar. Çalışmıyorsanız iş bulun. Çocuklarınız için dik durmak zorundasınız. Böyle bir adama çocuk verilmez. Yakın arkadaşınız varsa bir süre onda kalın. Ailenizin yanına da dönmeyin. Çocuklarınıza eşya muamelesi yapan insanlardan hayır gelmez size.Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. .aşık olucak kadar rahat hayatım olmadı sürekli yük vardı ailemden dolayı buna gelince buda sahipsizligimi kullandı
Evet ben yazıyorum Soyisim ona aitAnne adında sen yaziyosun dimi çok yanlış yapmissin baştan valla Allah yardimcin olsun
Çocuklarına çok düşkün bir baba sadece tek derdi benim...benim gitmemi istiyor sen bırak çocuklara ben gül gibi bakarım diyor sen olduğun sürece böyle olucak diyor ..yani calismaya razıyım tabiki fakat çocuklarla ilgili bana destek olucak birileri yok nasıl anlatsam sıkışmış gibiyimBundan sonra güçlü olun.Çocuklarınızı vermemek için elinizden geleni yapın.Erkekler güçsüz kadınları ezmeye çalışırlar. Çalışmıyorsanız iş bulun. Çocuklarınız için dik durmak zorundasınız. Böyle bir adama çocuk verilmez. Yakın arkadaşınız varsa bir süre onda kalın. Ailenizin yanına da dönmeyin. Çocuklarınıza eşya muamelesi yapan insanlardan hayır gelmez size.
Çocukların söy isimleri herseyi onda hatta vekalet bile onda nikahsiz yaşamayı ben istemedim herseyi yaptım bunun için daha da çok inatlaşip yapmadi
Şimdi baktım biraz, imam nikahı evlilik olarak sayılmıyor fakat evlilik vaadiyle kandırılma, yıpranma payı, gördüğü fiziki psikolojik şiddet göz önüne alınarak dava kabul ediliyor, biraz hakimin insiyatifine bırakılmış. İyi bir avukat davayı kazandırır. Konu sahibi Aile Bakanlığı desteğiyle dava açarsa kesin kazanır zaten.
Sevgilisinden, nişanlısından ayrılıp davayı kazananlar var.
http://www.yasingirgin.av.tr/imam-nikahli-kadinin-tazminat-hakki-var-mi/
Var fakat velayet ond
Ben çocukları alıp gitmiyim diye kendi açtı banada vericeksn bana velayeti diyip zorla kabul ettirdi suan çocuklar onda velisi olarak okulda dahi onun ismi ve Soyisimi var
Nikah olmasa bile nafaka talebinde bulunabilirsin bir avukata danış bence ben öyle biliyorum. Ayrıca kaymakamliklardan ve yardım derneklerinden filan talepte bulunabilirsin illa bir yerden olumlu cevap verirlerArkadaşlar 2 çocuğum biri 8 biri 6 yasinda
var babaları evi terk edip annesine yerleşti ve bize bakmıyor yapa yanlız kaldık suan kimse yardım etmiyor resmi nikahı yapmadı bana boşanmak gibi bi durumumuz yok ailemde cocuklarini ver ona gel diyor ne yapacağımı bilmiyorum ....sorum şu devletten nasıl bir yardım alabilirim çocuklarım için ve kendim için ?????
Bu evlililk değilki. Birliktelik.Aileside evlenmelerine değil birlikte yaşamalarına müsade etmiş hatta çocukları olmalarına ragmen birliktelikleri devam etmiş.Böyle birşeyi kabul edecek kadar açık görüşlü bir anne baba şimdi niye çocukları istemiyor gerçekten ilginç!!!!!Oh iyi olmuş size! Nikahsiz evliliğe razı olursanız, olacağı bu işte! Sene olmuş 2017. Sizin resmi nikahiniz yok. Başınıza geleni hak etmişsiniz devlet size ne yapsın? Anneniz babanız nasıl resmi nikah yapmadan evlenmenize razı olur bunu da anlamıyorum. Nerede yaşıyorsunuz siz? Hayır cevremde ne aile buyuklerinde ne de baska kimsede duymadım boyle bir seyi, ondan soruyorum. Bu nasıl evlilik?
Çocuklarına çok düşkün bir baba sadece tek derdi benim...benim gitmemi istiyor sen bırak çocuklara ben gül gibi bakarım diyor sen olduğun sürece böyle olucak diyor ..yani calismaya razıyım tabiki fakat çocuklarla ilgili bana destek olucak birileri yok nasıl anlatsam sıkışmış gibiyim
Arkadaşlar 2 çocuğum biri 8 biri 6 yasinda
var babaları evi terk edip annesine yerleşti ve bize bakmıyor yapa yanlız kaldık suan kimse yardım etmiyor resmi nikahı yapmadı bana boşanmak gibi bi durumumuz yok ailemde cocuklarini ver ona gel diyor ne yapacağımı bilmiyorum ....sorum şu devletten nasıl bir yardım alabilirim çocuklarım için ve kendim için ?????
Çocuk sizin üzerinize değilse anne kimin üstüne ise o açabilir nafaka davasınıÇocuklar babalarının üzerinde her şekilde söy isim vekalet ..sadece benimle bir resmi bağı yok
Belediyeye bir gidin orada soyluyorlar.Arkadaşlar 2 çocuğum biri 8 biri 6 yasinda