yazcklarım braz uzun olucak ama nolur okuyun cok doluyum kıme anlatıcam bilemedim. esım iflas ettı we bı sredır uzerınde bunun sıtresı war aıleden de gram fayda yok ama heryerde kaynanam bzı o gecındıryomus gbı konusuyo ve bu bana cok dokundu aksm esım ewe geldı bı problem yoktu ben esıme annesnı bu tawrlarından bıktıgı falan soledım we tartısmaya basladık ewde ne warsa kırdı doktu etmedıgı kfur kalmadı bana vurduu defalarca snra yetmezmıs gbı annesnı aradı onada kfrettı ben bu kızı gturuyom falan dedı kapattı gtur dedım o sırdada kaynanamlar geldı kndımı banyoya kıtledım al hesabı sen wer dedım ortalıgı bu kadar karıstrmanın ne alemı wardı tabı bz tartsmısız etmısız kadının umrunda deıl bunda bıle kendıne pay cıkarttı hastalancam etcem falan ama bzım ıcın gram uzuldugunu sanmıyorum.... onlar gdıncede tekrar aynı seyler bana gıt gıt gıt tmm dıyorum sabah gdıcem falan
derken kavga ıyce buyudu emınım tum apartman duymustur en sonunda dayanamadm krdım bardagı bılegımı kestım uc bes yerden czdım attım esm aldı camı elmden smdı ustnden bı saat falan gectı we hc konusmadık hala tamamen bnm haksız oldugumu dsnuyo napıyım ben gdıyımmı? kanser bı babam war bu ılk kavgamız deıl bu gune kadar hc bı tartısmamı anlatmadım onlara ıcımde kendı kendımı sakınlestrdım hep ve daha oncekı kavgalarmın hepsınde haklıydım buna ragmen sabrettım şimdide tek sucum esme annesnı atmamdı ama bıktım ınanın ole bole bı kadın deıll aglamaktan gozumde yas kalmadı nolur bı akıl werın
derken kavga ıyce buyudu emınım tum apartman duymustur en sonunda dayanamadm krdım bardagı bılegımı kestım uc bes yerden czdım attım esm aldı camı elmden smdı ustnden bı saat falan gectı we hc konusmadık hala tamamen bnm haksız oldugumu dsnuyo napıyım ben gdıyımmı? kanser bı babam war bu ılk kavgamız deıl bu gune kadar hc bı tartısmamı anlatmadım onlara ıcımde kendı kendımı sakınlestrdım hep ve daha oncekı kavgalarmın hepsınde haklıydım buna ragmen sabrettım şimdide tek sucum esme annesnı atmamdı ama bıktım ınanın ole bole bı kadın deıll aglamaktan gozumde yas kalmadı nolur bı akıl werın