YARDİM EDİNN DİKİSLER!!!!

altnky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
287
132
73
29
Kizlar nolur yardim edin dikisler aliniyor mu yoksa kendiiliginden mi gidiyo?

İçindeki dikişler 90 güne kadar kendileri eriyeceklermiş. Ucunda dikiş varsa onlar 6-7 gün sonra alçı çıkarken doktorun alıyor.
Burun kanatlarimin kenarinda var yani dikis yerinde yaaaa cok aciyo mu :( ben. TAmponlar alinirken resmen icim gitmisti :(

Burun kanatlarimin kenarinda var yani dikis yerinde yaaaa cok aciyo mu :KK43: ben. TAmponlar alinirken resmen icim gitmisti :KK43:
Çok fazla acımıyor. Yani benim öyle olmuştu. Dayanılmayacak kadar değil. Benim burnumun ucundaki dikiş alındı am kanatlardakini bilmiyorum tatlım . Acımaz inşallah.

Çok fazla acımıyor. Yani benim öyle olmuştu. Dayanılmayacak kadar değil. Benim burnumun ucundaki dikiş alındı am kanatlardakini bilmiyorum tatlım . Acımaz inşallah.
ucunda ki dikiişlerden bahsediyorum bende ama ameliyatın yeri yani ya of korkuyorum :(

Ucundaki dikişler 1hafta sonra alinıyo.burun kanatlariniza da müdahele ettirdiniz galiba o da ayni anda aliniyo
yok hayır kanatlarıma müdahale olmadı burun ucunda dikilererim kanatların yanında işte ama o dikişler kurudu ve gerildi resmen benim bugüm 10. günüm

yok hayır kanatlarıma müdahale olmadı burun ucunda dikilererim kanatların yanında işte ama o dikişler kurudu ve gerildi resmen benim bugüm 10. günüm

Gerginliklerin hepsi zamanla kaybolur endişe etmeyin dikişlerinizi aldırmaya doktorunuz cağirmiştir ya da siz direkt gidin aldirin

Back
X