• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edinn :(

defneyapragi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
15
0
16
Bolu
öncelikler merhaba arkadaşlar :)) benim sanırım bana göre çok büyük ama aslında normal olan bir derdim var :/ yaklaşık iki haftadır bir ilişkim var herşey çok ani oldu ailesiyle tanıştım falan. erkek arkadaşım asker, çalışmıyorken bir sorun yoktu ama son 3 4 gündür herşey çok farklı. her sabah 5.30 da yanına gidiyorum ama çok soğuk gibi geliyor. daha önce benim kıskançlğım yüzünden kavga etmiştik. dünde odasındaki resimlerimi ve mektupları kaldırmış. sebebini sordum. ortak tanıdığımız biri var ihsan abi. eşiyle oradaymıştı eşine ayıp olmasın diye kaldırmış. ama yatak odasına gireceklerini hiç sanmıyorum ( !!) sizce ne yapmam gerek ayrılmıyor da o kelimeyi kullanma diyor, psikolojisi biraz bozuk. acaba sabretmem mi gerek gitmem mi :(

odasından resımlerınızı kaldırmıs oyle mı?
bırde her sabah 05.30 da yanına gıdıyorsunuz ve kızıyor?
05.30 da neden gıdıyorsunuz anlayamadım, dengesız ve soğuk davrandıgını hissedıyorsanız bır sorun vardır muhtemelen, sakın bır sekılde konusmayı deneyın..

Bende bir anormallik mi var bilemedim ama su koskoca konu icerisinde dikkatimi ceken tek sey sabah 5.30da yanina gidiyorum kismi oldu.

Sevgili konu sahibesi arkadasim; her gun o saatte bulusmanizdaki amac nedir? Bulusup camiye sabah namazi kilmaya falan mi gidiyorsunuz?

Dalga gecmiyorum gercekten merak ettim.

Ben o saatte sokaga cikmaya cok korkarim. Sokak kopekleri dolu oluyor cunku. Aklim cikar kovalarlar diye. :((

Soruna gelince de, pek kafaya takilacak bir sey var gibi gelmedi bana. Gozle gorulur bir tatsizlik, kavga vs de olmamis anladigim kadariyla. Belki baska bir seye cani sklmstir. Uzerine gitmemek, destek olmak en iyisi.

öncelikler merhaba arkadaşlar :)) benim sanırım bana göre çok büyük ama aslında normal olan bir derdim var :/ yaklaşık iki haftadır bir ilişkim var herşey çok ani oldu ailesiyle tanıştım falan. erkek arkadaşım asker, çalışmıyorken bir sorun yoktu ama son 3 4 gündür herşey çok farklı. her sabah 5.30 da yanına gidiyorum ama çok soğuk gibi geliyor. daha önce benim kıskançlğım yüzünden kavga etmiştik. dünde odasındaki resimlerimi ve mektupları kaldırmış. sebebini sordum. ortak tanıdığımız biri var ihsan abi. eşiyle oradaymıştı eşine ayıp olmasın diye kaldırmış. ama yatak odasına gireceklerini hiç sanmıyorum ( !!) sizce ne yapmam gerek ayrılmıyor da o kelimeyi kullanma diyor, psikolojisi biraz bozuk. acaba sabretmem mi gerek gitmem mi :(

Arkadaşım neden her sabah 5.30 da buluşuyorsunuz o saatte insan ya yatar yada işe gidecekse yeni uyanır.Erkek arkadaşınız kendi odasında bulunan resimleri mi kaldırmış iyide eve gelen misafire niye ayıp olsunda buda saçma yani eve gelen arkadaşının eşi evin bütün odalarını geziyormu.

2 haftalık ilişkide bu ne hız?
Ayrıca sabahın en tatlı uykusu olur, o saatte nereye gidiyorsun kız:27:

Bence ilgini azalt biraz, üstüne gitme..Bakalım ne yapacak..

5.30 da gitmemin sebebi sabah 7.30 gibi evden çıkıyor ve sonrasında hiç bi şekilde görüşemiyoruz :( bana 6da gelebilir misin diyor evlerimizin arası da yarım saat mesafe olduğu için mecburen o saatte çıkmam gerekiyor :/ biraz sıktım üstüne düştüm kısknçlık konusunda ama bu benden soğumasına mı sebep oldu bilemedm

5.30 da gitmemin sebebi sabah 7.30 gibi evden çıkıyor ve sonrasında hiç bi şekilde görüşemiyoruz :( bana 6da gelebilir misin diyor evlerimizin arası da yarım saat mesafe olduğu için mecburen o saatte çıkmam gerekiyor :/ biraz sıktım üstüne düştüm kısknçlık konusunda ama bu benden soğumasına mı sebep oldu bilemedm

Ben de bu sabah 5buçuk konusuna takıldım... Canım sabahın o saati dışında seni görmek için zaman bulamıyorsa o ilişki zaten bitmiştir.. İnan bir erkek bir kadını görmek istiyorsa zamanı yaratır.. Gerçekten yaratır.. Sabahın köründe ne işin var yarım saat için bu kadar taviz veriyorsun..

bu insan yemek yemiyor mu...öğlen yemeğini birlikte yersiniz,sohbet edersiniz.. Ne bileyim haftasonu görüşün.. Ama bu ilişki bitmiş gibi geldi bana... sadece karşındaki kişi sana açıkça söylemiyor..

Ben de bu sabah 5buçuk konusuna takıldım... Canım sabahın o saati dışında seni görmek için zaman bulamıyorsa o ilişki zaten bitmiştir.. İnan bir erkek bir kadını görmek istiyorsa zamanı yaratır.. Gerçekten yaratır.. Sabahın köründe ne işin var yarım saat için bu kadar taviz veriyorsun..

bu insan yemek yemiyor mu...öğlen yemeğini birlikte yersiniz,sohbet edersiniz.. Ne bileyim haftasonu görüşün.. Ama bu ilişki bitmiş gibi geldi bana... sadece karşındaki kişi sana açıkça söylemiyor..

şöyle bi durum var tugay merkeze çok uzak bide işten çıkınca ehliyet kursuna gidiyor o zamanda ben çıkamam diyorum. çalışmıyorken herşey çok iyiydi tüm günü beraber geçiriyorduk ama ne oldu anlamadım. asker psikolojisi diyorlar yok ya sanırım ben çok üstüne gittim :/ yarın buluşcaz ve ne demem ne konuşmam ne yapmam gerek bilmiyorum. :(

sen niye gidiyosun ki o saatte .gelebilirmisin dediginde hayır diyeceksin çok görmek istiyorsa o gelsin hem :)

ben bir anlam veremediğim yaptığına sabahın köründe çıkıyosun evden bide soğukluk görüyosun yada başka bir şey asker psikoloji olabilirse de seninlede konuşması gerekir sende sıkboğaz etmiş olabilirsin bunları konuşmadan çözemezsiniz

şöyle bi durum var tugay merkeze çok uzak bide işten çıkınca ehliyet kursuna gidiyor o zamanda ben çıkamam diyorum. çalışmıyorken herşey çok iyiydi tüm günü beraber geçiriyorduk ama ne oldu anlamadım. asker psikolojisi diyorlar yok ya sanırım ben çok üstüne gittim :/ yarın buluşcaz ve ne demem ne konuşmam ne yapmam gerek bilmiyorum. :(

Canım ben anlamadım hem asker hem çalışıyor diyorsun..Ne yapıyor tam olarak?

Eğer sende kıskançlıkla boğduysan biraz üzerine gitme bakalım.. Yarın özellikle bir şey konuşma,buluşmanızın tadını çıkart..zamana bırak biraz izle bakalım..

ehliyet kursuna birlikte gidin.. ilginç olur :)

Canım ben anlamadım hem asker hem çalışıyor diyorsun..Ne yapıyor tam olarak?

Eğer sende kıskançlıkla boğduysan biraz üzerine gitme bakalım.. Yarın özellikle bir şey konuşma,buluşmanızın tadını çıkart..zamana bırak biraz izle bakalım..

ehliyet kursuna birlikte gidin.. ilginç olur :)

asker, çalışıyor derken rütbeli asker :) uzman çavuş.. dün konuştuk en son mesaj atamıyorum bir sürü iş var diye kızdı ama ben yine çok üstüne gitmiştim :D bende cumartesi konuşuruz dedim. ama konuşmazsak halletmezsek kötüye gidecek diye korkuyorum.

evden o saatte çıkınca annene ne diyorsun? onun evine mi gidiyorsun o saatte? dışarıda gezecek bir yer yoktur muhtemelen... iki haftalık ilişkide her şeyi duvara mı asmış, asmış ve geri mi kaldırmış? ailesiyle tanıştın. bunların hepsi iki haftada oldu. bu iki hafta içinde bir de kıskançlıktan dolayı tartıştınız ve soğuk davranmaya başladı...

bu anlattıklarının hepsini nasıl iki haftada yaşadın anlamadım. benim bildiğim ilk aylar cicim aylarıdır kavga dahi edilmez. ilişkiniz iki yıllık gibi olmuş. ayrıca senin psikolojin nasıl bir de onu gözden geçir derim ben. :34:

evden o saatte çıkınca annene ne diyorsun? onun evine mi gidiyorsun o saatte? dışarıda gezecek bir yer yoktur muhtemelen... iki haftalık ilişkide her şeyi duvara mı asmış, asmış ve geri mi kaldırmış? ailesiyle tanıştın. bunların hepsi iki haftada oldu. bu iki hafta içinde bir de kıskançlıktan dolayı tartıştınız ve soğuk davranmaya başladı...

bu anlattıklarının hepsini nasıl iki haftada yaşadın anlamadım. benim bildiğim ilk aylar cicim aylarıdır kavga dahi edilmez. ilişkiniz iki yıllık gibi olmuş. ayrıca senin psikolojin nasıl bir de onu gözden geçir derim ben. :34:

valla bende anlamadım nasıl 2 haftada bunlar oldu :D başlarda pek yakın değildim sonra annesi falan geldi zorla götürdü yanlarına sevdiler de beni direk gelin olarak algıladılar. bende sevdiğim halde sevdiğimi söylemiyordum ona ama söylemeden daha iyiydik ya sanki..

asker, çalışıyor derken rütbeli asker :) uzman çavuş.. dün konuştuk en son mesaj atamıyorum bir sürü iş var diye kızdı ama ben yine çok üstüne gitmiştim :D bende cumartesi konuşuruz dedim. ama konuşmazsak halletmezsek kötüye gidecek diye korkuyorum.

hmm o zaman iş yoğunluğu gerçekten fazladır..bir de askeri çalışma ortamı insanı yorar.. sende üzerine gitme,senin yanında rahat etsin..

O zaman cumartesi güzelce konuşun..Sen onu da dinle.. ne düşünüyor ne istiyor.. kendi hatalarını söyle,onun hatalarını da söyle.. ama küslük oluşacak duruma getirmeyin..

Ama sabahın köründe görüşme olayını çözmelisiniz.. hafta sonları mesai olmaması lazım..Hafta sonu görüşün canım.. :31:

Merhaba ,

Arkadaşım sabahın köründe adamın soğuk davranması gayet normal , belki uykusu açılmamıştır..Ben sabah 5.30 da o kadar saçma davranıyorum ki erkek arkadaşım gerizekalı mı ,deli mi bu kız diye şüphelense yeri var yani :37:

çok kısa zamandır tanıdğın için sana soğuk gibi geliyo bence..Benim sevgilim 5.30 da işe gitmek içn ayakta olsa hiç eline ayağına dahi dolanmazdım :37: uykusunu alamadığı için sinirli olurdu ^.^

Eve misafir yatıya gelmiştir belki , o yüzden kaldırmıştır..Mektuplarınızı kaldırması da iyi olmuş , ben istemezdim başkaları okusun..

Bence ilişkinizde sorun falan yok..Sabahın köründe buluşmaktan vazgeçin sadece..Asker psikolojisinden ziyade adamın işi gücü var yahu , sürekli size işteyken mesaj atamaz ki..Abim de askeriye de ordan biliyorum , atarlı giderli adam dolu orada ,üstleri görse laf eder..

hmm o zaman iş yoğunluğu gerçekten fazladır..bir de askeri çalışma ortamı insanı yorar.. sende üzerine gitme,senin yanında rahat etsin..

O zaman cumartesi güzelce konuşun..Sen onu da dinle.. ne düşünüyor ne istiyor.. kendi hatalarını söyle,onun hatalarını da söyle.. ama küslük oluşacak duruma getirmeyin..

Ama sabahın köründe görüşme olayını çözmelisiniz.. hafta sonları mesai olmaması lazım..Hafta sonu görüşün canım.. :31:

şimdi mesaj attım olan herşey için özür dilerim. farkndayım çok üstüne geldim ama hiç olmamış gibi yapabilir miyiz. seni kaybetmem istemem yazdım.. ama akıllandım ikinci mesajı atmayıp işi olduğunu düşünerek bekliyorum :)
söyledikleriniz de yapıcam çok teşekkür ederim :)

Back
X