- Konu Sahibi defneyapragi
Merhaba ,
Arkadaşım sabahın köründe adamın soğuk davranması gayet normal , belki uykusu açılmamıştır..Ben sabah 5.30 da o kadar saçma davranıyorum ki erkek arkadaşım gerizekalı mı ,deli mi bu kız diye şüphelense yeri var yani
çok kısa zamandır tanıdğın için sana soğuk gibi geliyo bence..Benim sevgilim 5.30 da işe gitmek içn ayakta olsa hiç eline ayağına dahi dolanmazdımuykusunu alamadığı için sinirli olurdu ^.^
Eve misafir yatıya gelmiştir belki , o yüzden kaldırmıştır..Mektuplarınızı kaldırması da iyi olmuş , ben istemezdim başkaları okusun..
Bence ilişkinizde sorun falan yok..Sabahın köründe buluşmaktan vazgeçin sadece..Asker psikolojisinden ziyade adamın işi gücü var yahu , sürekli size işteyken mesaj atamaz ki..Abim de askeriye de ordan biliyorum , atarlı giderli adam dolu orada ,üstleri görse laf eder..
işte ben o iş konusunda onun bilerek yazmadığını düşünüp 50 tane mesaj atınca aradı bağırdıda bağırdı. bide sabah sabah resimler yok diye surat yaptım iyice delirdi. inşAllahhh cumartesi hallederiz bende akıllandım ama artık :))