öncelikle herkese merabalar...umarım bu konuma cvp verenler olur ( nişanlımla artık cok tartsmaya basladık konusamyrzz ıletişimimz resmen 0 . o hersyde kendnı hakklı bluyor bnde öyle...ne ypıcam sktlı surecı gecıremyrz uzun bırr sure ( 3 4 ) gn konusmasammı dıyroum
çok sağol ya bı cevp verenn ckmasııı sevndrdı bnı inatlasıyo hep bnm yerıme karar veryor hersyı ınkr edyr ıste bıktım artk laf anltmya clsmktn snrdn kac kere agladım ya offffff
öyle biriyle olmak çok zor bende öyle biriyle birlikteyim yada birlikteydim diyebilirim bugün ayrıldık herşey kendince haklı onun açısından bakılmalı. ben aramamayı düşünüyorum sanada tavsiye ederim canım.
yılbası gecesı 1 bucukta faceye grdim kardesmn erkek arkdsyla sevglsyle knstk oda npyn fln hemen cıktm ertesı gun sordu nedn o saate faceye grdn bn grsem laf yprsn dedı hyr ypmzdm anlttm olayı ew kalablktı bnde skldm tlden 5dkk grdm o ara yzdı cvp verdm dedm uzattıda uzattı
öyle biriyle olmak çok zor bende öyle biriyle birlikteyim yada birlikteydim diyebilirim bugün ayrıldık herşey kendince haklı onun açısından bakılmalı. ben aramamayı düşünüyorum sanada tavsiye ederim canım.
daha bugun bu dertten yandım hep kendılerı haklı bız haklı degılız.. canım mantıgın ne dıyorsa onu yap al karsına konus. dogrularınızı yanlıslarınızı konusun.. bırlıkte gecırdıgınız guzel gunlerden falan konusun.. ama ıletısımı koparmayın gıttıkce daha da uzaklasırsınız bırbırınızden..
yılbası gecesı 1 bucukta faceye grdim kardesmn erkek arkdsyla sevglsyle knstk oda npyn fln hemen cıktm ertesı gun sordu nedn o saate faceye grdn bn grsem laf yprsn dedı hyr ypmzdm anlttm olayı ew kalablktı bnde skldm tlden 5dkk grdm o ara yzdı cvp verdm dedm uzattıda uzattı
burada sorun inatlasmak degil ki ama,
erkek arkadasınızın ozguveni dusuk mu? veya size guvenini sarsacak bir sey mi oldu gecmiste?
cunku size boyle gereksiz yere guvensiz yaklasmasının nedenleri bu olabilir ancak.
sizi olan suclamaları kabul gormeyince de uzatıyor hırcınlasıyor, sonra gelsin kaprisler tripler...
burada sorun inatlasmak degil ki ama,
erkek arkadasınızın ozguveni dusuk mu? veya size guvenini sarsacak bir sey mi oldu gecmiste?
cunku size boyle gereksiz yere guvensiz yaklasmasının nedenleri bu olabilir ancak.
sizi olan suclamaları kabul gormeyince de uzatıyor hırcınlasıyor, sonra gelsin kaprisler tripler...