Pardon ama sorunu anlamadım ben...
Erkek arkadaşınızla cinsel yakınlaşmanız var,hayatınızdan memnunsunuz,doyuma da ulaşıyormuşsunuz...:icecream:
Problem nerede?
ben arkadaşı çok iyi anlıyorum aynı şey bende de var öpüşmeyi ve seksi çok seviyorum çünkü eşimi çok seviyorum ama orgazm olunca her şey bir anda kararıyor sanki o an eşimden utanıyorum kendimden tiksiniyorum üstüme kabus çöküyor sanki bence bu psikolojik bir sorun ben 15-16 yaşlarında mastürbasyonu kendikendime keşfetmiştim ve ilk orgazmımı yaşadığımda çok hoşuma gitmişti ama bir süre sonra utanmaya başladım bundan ailem bilse ne der vs. vs. ama devam da ediyordum yapmaya çünkü orgazm olana kadar diyorum ya çok güzel sonrasında inanlımaz bir suçluluk ve kendinden tiksinme hep bir daha yapmayacağım diyordum ama yapıyordum aradan kaç yıl geçti evlendim ama hala bu sorun devam ediyor gerçi son zamanlarda azaldı ama yine de garip bir his oluyor cinselliği ayıp günah olarak beynimize sokan ve psikolojimizi bozan toplumumuza teşekkür etmeyi bir borç bilirim!!
Aslinda bunu nasil söyliceğimi bilmiyorum erkek arkadaşimla çok ileri gitmemek kaydiyla bişeyler yaşiyoruz 3 senedir çikiyoruz yaklaşik 6 aydir falan artik herşeyi konuşabiliyoruzda ama söle birşey oluyor bende onun hiç hoşuna gitmiyo offf napicam ben bilmiyorumunla bişeyler yaşamayi çok istiyorum ama öle bişey oluyoki sanki onun adi orgazm mi bimiyorum ama bianda herşeye doyuyorum budurum tabiki onun hoşuna gitmiyo ayrica erkek arkadaşim öle anlayişli bir insan ki bugüne kadar birkere kirmadi beni off fikirlerinizi merak ediyorum lütfen yardimedin
kız ona bozuluyor anladıgım kadarıyla, cocuk benı ellıo kaklıo oluom,
sonra cocuk ööölece kala kalıo dıyo
e olma sende hay allah bekle azcuk :))
ne dıyelım neresı kötu kı bunun işte.. hem cok oynasmaın bakalım hehe
bence bukonular cok titiz evlenmedin sürece ne olursa olsun cinsel anlamdabirşeyler yaşamamanı tavsiye ederim toplumumuzda bu cok yadırganan bişey hem herkesin kullandı bi kaşıgı azına sokarmısın ben sokmam erkeklerde böle düşünüyo ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?