Yardim edinnnn onemlii

Yok cnm bn Eymen olsun istiyorum eşim yok diyor canım.
Eymen bu sene çok moda baya duydum. Bende düşünmüştüm bi ara eşimde ne o öyle isim mi olur diye beğenmedi:KK48: şimdi Burak istiyor bende Kaan ikisini düşünüyoruz şimdilik. Erkeğe isim bulmak daha zormuş

Eymen bu sene çok moda baya duydum. Bende düşünmüştüm bi ara eşimde ne o öyle isim mi olur diye beğenmedi:KK48: şimdi Burak istiyor bende Kaan ikisini düşünüyoruz şimdilik. Erkeğe isim bulmak daha zormuş
Ewet cnm bnm eşimde öyle diyor Eymen die isim mi olurmuş die oglumla dalga geçerler diyor:KK48: o yüzden bulamadık daha doktorunla hiç konuştun mu cnm doğum hakkında:oops::KK17::KK17:

Ewet cnm bnm eşimde öyle diyor Eymen die isim mi olurmuş die oglumla dalga geçerler diyor:KK48: o yüzden bulamadık daha doktorunla hiç konuştun mu cnm doğum hakkında:oops::KK17::KK17:
Ben tüp bebekle hamile kaldım. İlk doktorum sezeryan ol riske atma dedi. Şuan başka doktora geçtim. O da normal doğum yapmanda bi sakınca yok yapabilirsin diyor. Tabi son durumunda ne olur bilemem şimdiden birşey de söylenmez diyor.

Sevgili annislerrr merhabaa, hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu gecirip sefazol antibiyotik igne kullanan varmi? 6 adet igne vurundum ve bitti netten baktim hamilelerin kullanmasi onerilmez diyor fakat doktorum kullanmam gerektigini birsey olmayacagini, aksine kullanmazsam bir sorun olacagini soyledi asiri derece enfeksiyon vardi cnki kultur testindede sadece sefazola karsi hassas oldugum yaziyordu sizlerden kullanan oldumu korkuyorum bebisime birsey olmustur kalbi durmustur yada yan etksii olmustur diye
Bende 4 gun once gıttım doktora ıdrar testı yaptılar enfeksıyon varmıs ıdrar yolunda bendede 12 haftayı geçtı hamılelık bana tek kullanımlık monorol dıye bı şaşe verdı kullandım ama geçıp geçmedıgını bılmıyorum bıraz korkuyorum ınternetten arastırdıgım kadarı ıle enfeksıyon erken doguma neden oluyormus sanırım :(

Ben tüp bebekle hamile kaldım. İlk doktorum sezeryan ol riske atma dedi. Şuan başka doktora geçtim. O da normal doğum yapmanda bi sakınca yok yapabilirsin diyor. Tabi son durumunda ne olur bilemem şimdiden birşey de söylenmez diyor.
Hayırlısı artık canım. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm

Benimkinin cinsiyetide bir belli.olsaydi 4 gozle bekliyorum kiz cok istiyorum ama saglikli olsunda farketmez artik

Bende 4 gun once gıttım doktora ıdrar testı yaptılar enfeksıyon varmıs ıdrar yolunda bendede 12 haftayı geçtı hamılelık bana tek kullanımlık monorol dıye bı şaşe verdı kullandım ama geçıp geçmedıgını bılmıyorum bıraz korkuyorum ınternetten arastırdıgım kadarı ıle enfeksıyon erken doguma neden oluyormus sanırım :KK43:
Erken.dogum dusuk e sebep oluyor canim onlar artik bana fayda etmiyor malesef.kucuklugumden beri yakama yapisti kullanmadigim antibiyotik kalmadi simdide hic biri fayda etmiyor. Ilk defa olduysa gecmistie canim hissedersin zaten benim sancim falan cok oluyordu

8 aylik hamileyim 1ay once gozumde siyah nokta gormeye basladim nere baksam ora kayiyo bazende kilciklar gibi hamileyken basina gelen varmi sonradan geciyomu acil cevap bekliyom

Back
X