- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
Eymen bu sene çok moda baya duydum. Bende düşünmüştüm bi ara eşimde ne o öyle isim mi olur diye beğenmediYok cnm bn Eymen olsun istiyorum eşim yok diyor canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eymen bu sene çok moda baya duydum. Bende düşünmüştüm bi ara eşimde ne o öyle isim mi olur diye beğenmediYok cnm bn Eymen olsun istiyorum eşim yok diyor canım.
Ewet cnm bnm eşimde öyle diyor Eymen die isim mi olurmuş die oglumla dalga geçerler diyorEymen bu sene çok moda baya duydum. Bende düşünmüştüm bi ara eşimde ne o öyle isim mi olur diye beğenmedişimdi Burak istiyor bende Kaan ikisini düşünüyoruz şimdilik. Erkeğe isim bulmak daha zormuş
Ben tüp bebekle hamile kaldım. İlk doktorum sezeryan ol riske atma dedi. Şuan başka doktora geçtim. O da normal doğum yapmanda bi sakınca yok yapabilirsin diyor. Tabi son durumunda ne olur bilemem şimdiden birşey de söylenmez diyor.Ewet cnm bnm eşimde öyle diyor Eymen die isim mi olurmuş die oglumla dalga geçerler diyoro yüzden bulamadık daha doktorunla hiç konuştun mu cnm doğum hakkında
![]()
Bende 4 gun once gıttım doktora ıdrar testı yaptılar enfeksıyon varmıs ıdrar yolunda bendede 12 haftayı geçtı hamılelık bana tek kullanımlık monorol dıye bı şaşe verdı kullandım ama geçıp geçmedıgını bılmıyorum bıraz korkuyorum ınternetten arastırdıgım kadarı ıle enfeksıyon erken doguma neden oluyormus sanırımSevgili annislerrr merhabaa, hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu gecirip sefazol antibiyotik igne kullanan varmi? 6 adet igne vurundum ve bitti netten baktim hamilelerin kullanmasi onerilmez diyor fakat doktorum kullanmam gerektigini birsey olmayacagini, aksine kullanmazsam bir sorun olacagini soyledi asiri derece enfeksiyon vardi cnki kultur testindede sadece sefazola karsi hassas oldugum yaziyordu sizlerden kullanan oldumu korkuyorum bebisime birsey olmustur kalbi durmustur yada yan etksii olmustur diye
Hayırlısı artık canım. Hakkımızda hayırlısı olsun cnmBen tüp bebekle hamile kaldım. İlk doktorum sezeryan ol riske atma dedi. Şuan başka doktora geçtim. O da normal doğum yapmanda bi sakınca yok yapabilirsin diyor. Tabi son durumunda ne olur bilemem şimdiden birşey de söylenmez diyor.
Ins benimkide gecer canim ya gecmezse dusuk tehlikesi oluyor ilac kullanmadanda olmuyor isteselam canım bende de idrar yolu enfeksiyonu var ve aşırı derecede yksek. doktor banada ilaç verdi korkma suan enfeksıyonum gectı :)![]()
Benimkinin cinsiyetide bir belli.olsaydi 4 gozle bekliyorum kiz cok istiyorum ama saglikli olsunda farketmez artikEymen bu sene çok moda baya duydum. Bende düşünmüştüm bi ara eşimde ne o öyle isim mi olur diye beğenmedişimdi Burak istiyor bende Kaan ikisini düşünüyoruz şimdilik. Erkeğe isim bulmak daha zormuş
Erken.dogum dusuk e sebep oluyor canim onlar artik bana fayda etmiyor malesef.kucuklugumden beri yakama yapisti kullanmadigim antibiyotik kalmadi simdide hic biri fayda etmiyor. Ilk defa olduysa gecmistie canim hissedersin zaten benim sancim falan cok oluyorduBende 4 gun once gıttım doktora ıdrar testı yaptılar enfeksıyon varmıs ıdrar yolunda bendede 12 haftayı geçtı hamılelık bana tek kullanımlık monorol dıye bı şaşe verdı kullandım ama geçıp geçmedıgını bılmıyorum bıraz korkuyorum ınternetten arastırdıgım kadarı ıle enfeksıyon erken doguma neden oluyormus sanırım![]()
Amin canım..Hayırlısı artık canım. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm
Kaç haftalıksın? Hayırlısı olsun hakkında.Benimkinin cinsiyetide bir belli.olsaydi 4 gozle bekliyorum kiz cok istiyorum ama saglikli olsunda farketmez artik
8+3 daha cok yeniKaç haftalıksın? Hayırlısı olsun hakkında.
Evet daha çok başındasın 1ay sonra belli olur cinsiyeti8
8+3 daha cok yeni