- Konu Sahibi yasmin_ece
-
ama barışmıştık sözde beni afftetiğini söledi sonra telefonu komple kapattı bu saatte kadar hala açmadı bşakasımı var hayatında acaba üniversite okuyor o ortmamda bisürü kız var çok korkuyorum(( strestan iki gündür midem bulanıorr (((
bu arada çok üstüne düşüyor musun? sıklıkla telefon etme ya da mesajlaşma gibi...
anlamadıkki hatan ne
eğer çok küçük bi nedense üstüne düşme fazla umursamıo gibi davran dönecek mutlaka emin ol
ya normalde bu ilişki hep onun sayesinde bu noktya geldi hep trip yaprdım küserdim ayrılmak isterdim hep beni alttan alırdıyine buna güvenerem kavga ettim ama bu sefer öyle olmadı artık ben sogudum dior dünden beride telefonları kapalı. bu sfer ben çok üstüne düştüm eskisi gibi olsun diye. aklıma hep başka birini buldugu gelior nedense çünkü hiç böle yapmazdı
bak arkadaşım eğer bir erkek telini kapatıyorsa bu bir süre kafa toplamak içindir gerçekten aldatılmaya yorma hemen bunu benim sevgilim de bunu yapardı sen ne kadar üstüne düşersen o senden o kadar kaçacaktır yalvarma gibi şeylere de girişme ya yapma böyle nolur falan gibi şeyler söyleme mesela sakin ol sık mesaj atıyorsan biraz kendi haline bırak o sana dönecektir zaten gerekirse birkaç gün mesaj atma o atar zaten seni merak edip neden atmıyor ya bana mesaj diyerek
hevesi kursağında kalmış ve seninde bunu anlaman için şuan trip yapıyo fazla üzerşne düşme yinede
bizim ilişkimizde de o kız gibi trip atardı hep alttan alan bendim çok değer verir önemserdim çok ağlatırdı beni seviyorum deyip hep üstüne düşerdim barışmaya uğraşırdım beni 5,6 gün önce terk etti ve bak şuan inan pes etmiş durumdayım ve o peşimde sürekli arıyor ve mesaj atıyor cevaplamıyorum bile üzgünüm ama sizin ilişkinizde de bu olmuş canım
CNM FAZLA BİYERİNİ KALDIRMISSIN...
erkeklere yapmaman gereken ılk davranısı sergılemıssın..
defalarca ozur dıleyıp kendını affettırmıssın..
en basta hata burda..
şimdi kırbaç onun elınde..
ister arar ister telı kapatır..
isterse bı hafta sonra doner..
sende beklersın bir kere don dedın ya...
bidaha diyemezsin diye istediğini yapabilir...
eger sneı sevıp sevmedıgını düşünüyorsan...
telını actıgında aradıgında senı ac...
başına bır ıs gelıp gelmedıgını sor..
ii başına bişey gelmedıysekonuscak bırsey yok dıcen kapatcan..
eger senı sevıyorsa ozur dıleme sırası ondadır zaten..
aklını kullan...
ve bırdaha dön diye kelımeler kullanma bence..
arkadaşlr bana yardım edindört gün önce 4yıldır çıktıgım sevgilimle kavga ettik ve ben ayrıldım sonra hatamı anladım ve özür diledim başta kabul etmedi istemiorum falan dedii ama sonra tamam son kez sans veriorum bi daha kavga istemiorum dedi konnuyu kapattık öyle.iki gün devamlı benimle soguk soguk konuştu nedeni sordum senden sogudum dedi dünya başıma yıkıldı resmen sonra benimde ona o lafları devamlığı sölediğimi söyleyip misilleme yaptıgını beni üzmek için sölediğini anldm : dünde msj attım cvp vermedi aradım mesgule atıp telefonu kapttı komple bu saat oldu hala telefonu kapalı: onu çok seviorumm sizce ne yapmalıyım bana yardım edinn acaba gerçekten sevmiormu beni artık yoksa tripmi yapıor hala (( düşüncelerine çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?