• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edinnnnnnnnnnnnnn

terazi2126

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
82
2
0
35
Kars
mrb arkadaslar sızınle bsy paylasmak ıstıyorum...
ben 1 bucuk senelık evlıyım esımle ılk aylar ccok tartısmalarımız oldu bosanma derecesıne kadar geldık sonunda aramız duzeldı ama aklımda bı suru soru ısaretlerı var bı erkek neden tlfonuna sıfre koyar bı gun olsun tlfonunu elıme almadım baktıgımda kızyor aramız ıyı ama ıcım rahat degıl benı aldattıgını dusunuyorum bunu nasıl ögrencem bılmıyorum gecen aksam tlfnu elındeydı bende yanına uzanmıstım ama bakmıyordum tlfonna sonra gozum kaydı bı mail gelmıstı bı kızdan msjda gel artık be adam yazıyordu sonra sordugumda sapıklarımdan bırı dedı esımı rahatsız eden bı suru kadın var buarada... sapık oyle yazarmı yaaa sonrada benı yemıne verdırdı dıger mslarıda gordun mu dıye neden boyle panıkledıgını anlayamadım morelım bozuldu sabaha kadar uyumadım ona da caktırmadım ben bılıyorum karıstırsam cok uzulecegım seyler cıkacak esımı sevıyorum karıstırdıgımda da basıt kadınllar gıbı davranma dıyyor ne yapcam sevmekten vazmıgeceyım zaten dungece hayal kırıklıgına ugradım cok uzuldum kafam cok karısık ne olur bı akıl verın bana sızce arastırıp bulayım mı yoksa zaten aramız ıyı bosver dıyıp geceyım mı ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((

Diğer satırları okudun mu deyip yemin yaptırması çok şüpheci bi tavır. Kendisinin sakladığı bi durum yoksa 1000 lerce sapığıda olsa böyle davranmaması gerekir. Hatta sen yanlış anlama diye önceden söylemesi gerekir. Üstüne gidil gitmeme konusunu bide böyle değerlendir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Telefona şifre koymakta neyin nesi?
bence üstüne düşün... arkasından bişeyler cıkabilir.

Öğreneceğiniz şeyler sonucunda ne yapacaksınız bence ona göre bu işin üzerine düşün. Sizi aldattığını gördüğünüzde, ve de bunu kanıtladığınız da boşanacaksanız araştırın iyice, sonuna kadar ne yapılabilirse yapın. Ama ben eşimi seviyorum, yapmış bir cahillik, daha yeni evliyiz çevreme rezil mi olayım ufak bir çapkınlık için, çok pişman ağlıyor yalvarıyor diyecekseniz fazla kurcalayıp huzurunuzu daha da kaçırmayın. Kapatın konuyu.

ben 1 bucuk senelık evlıyım esımle ılk aylar ccok tartısmalarımız oldu bosanma derecesıne kadar geldık sonunda aramız duzeldı ama aklımda bı suru soru ısaretlerı var bı erkek neden tlfonuna sıfre koyar bı gun olsun tlfonunu elıme almadım baktıgımda kızyor aramız ıyı ama ıcım rahat degıl benı aldattıgını dusunuyorum bunu nasıl ögrencem bılmıyorum gecen aksam tlfnu elındeydı bende yanına uzanmıstım ama bakmıyordum tlfonna sonra gozum kaydı bı mail gelmıstı bı kızdan msjda gel artık be adam yazıyordu sonra sordugumda sapıklarımdan bırı dedı esımı rahatsız eden bı suru kadın var buarada... sapık oyle yazarmı yaaa sonrada benı yemıne verdırdı dıger mslarıda gordun mu dıye neden boyle panıkledıgını anlayamadım morelım bozuldu sabaha kadar uyumadım ona da caktırmadım ben bılıyorum karıstırsam cok uzulecegım seyler cıkacak esımı sevıyorum karıstırdıgımda da basıt kadınllar gıbı davranma dıyyor ne yapcam sevmekten vazmıgeceyım zaten dungece hayal kırıklıgına ugradım cok uzuldum kafam cok karısık ne olur bı akıl verın bana sızce arastırıp bulayım mı yoksa zaten aramız ıyı bosver dıyıp geceyım mı ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((

boşver deyip geçilcek bir durum değil ki bu
bence şüphelerin haklı
ama önemli olan kanıtlarsan
ne yapacaksın
affedecek ve oturcaksan
boşverrrrr o zaman

Icindeki bu süpheyle bir ömür yasayabilirmisin ilk önce bunu düsün eger yasarim diosan hic kurcalama mutlu es rolu yapmaya devam et .eger yasayamam diosan biraz gözlemle gerci evli bir erkegin telfnuna sifre koymasi hic uygun degil biseyler gizledigi kesin.ben sahsen senin yerinde olsaydim kiyameti koparirdim onu yaptigi seye pisman ederdim......

Araştırdığında karşına çıkacağı gayet iyi biliyorsun. Aslında sorduğun soru şu "aldatılmıyormuş gibi mi yapayım ve kafamı kuma dökeyim, yoksa bu gerçekle yüzleşip müdahale mi edeyim". Çok zor bi durumdasın ve seni gayet iyi anlıyorum. Ayrıca eşinin "basit kadınlar gibi yapma" sözü de tamamen psikolojik baskı. Dedektifçilik oynamak ne kadar doğru bilmiyorum. Eğer aldatıldığından emin olunca her onurlu kadın gibi müdahale etmek ve arkanı dönmek zorundasın! bunun da gayet bilincinde olduğun için bu kadar karışmış kafan zaten. Her kadının korkulu rüyası aldatılmak ve ne yazık ki evliliklerinde, 10 kadından 9,6 sı aldatıldı. Sana önerim; kafanı toprağa gömmüş gibi yap ama gömme, dedektiflik yapıp kendini müdahale etmek zorunda kalacağın bi duruma da sürükleme. Basit bir aldatma olma ihtimali var. Missilleme yap ama nasıl, o telefonuna şifre koyuyor sende koy! Neden koydun diye sorarsa, basit adamlar gibi davranma dersin. ona olan ilgini alakanı artır, ama kuşkulu davran, sanki aldatıyormuş gibi ama sakın aldatma! ne bilim mesela işten geldiğinde seni duştan yeni çıkmış görsün, telefonlarına hep hemen cevap verme, yalan soyluyorda kıvırıyormuş gibi ama yalanda söyleme tabi. Kısacası onu kuşkulandır! Nereye kadar mı dersen! bu evliliği ikinizinde kurtarması gerektirecek çabayı onun aklına sokana kadar! Ve bunları yapmadan önce ona şu mesajı ver... "İki kişilik birlikteliğe 3. bir kişi dahil olursa, artık sadece kağıt üstünde evliliğimiz geçerli olacaktır. Orta da birliktelik kalmayacak, o vakit birbirimizden hiç bi sorumluluk beklememeliyiz. Duygular bittiğinde sırf toplum istiyor diye birlikte olmaya devam etmek saçma, bir başkasına kalbimizi kaptırabiliriz, kalbe söz geçmez ama o olduğu vakit Aldatmak ve aldatılmak yerine, birbirimizi o konuma sokmak yerine, olması gerektiği gibi bu ilişkiyi tamamen sonlandırmak daha mantıklı olur, ki neyseki biz hala birbirimizi seviyoruz (deyip sarıl)." Ama bunu öylesine söyler gibi yap. Yani konuyu açmadan önce filanca arkadaşının birbirlerini aldattığından filan bahset hikaye uydur ve onun üzerinden yorum yapıyormuş gibi söyle. Fakat elbette asıl mesaj ona gidecektir ama neden durduk yere bu konuyu açtığını soramayacağından bir hikaye şart. Bırak kafası karışsın!!!

Araştırdığında karşına çıkacağı gayet iyi biliyorsun. Aslında sorduğun soru şu "aldatılmıyormuş gibi mi yapayım ve kafamı kuma dökeyim, yoksa bu gerçekle yüzleşip müdahale mi edeyim". Çok zor bi durumdasın ve seni gayet iyi anlıyorum. Ayrıca eşinin "basit kadınlar gibi yapma" sözü de tamamen psikolojik baskı. Dedektifçilik oynamak ne kadar doğru bilmiyorum. Eğer aldatıldığından emin olunca her onurlu kadın gibi müdahale etmek ve arkanı dönmek zorundasın! bunun da gayet bilincinde olduğun için bu kadar karışmış kafan zaten. Her kadının korkulu rüyası aldatılmak ve ne yazık ki evliliklerinde, 10 kadından 9,6 sı aldatıldı. Sana önerim; kafanı toprağa gömmüş gibi yap ama gömme, dedektiflik yapıp kendini müdahale etmek zorunda kalacağın bi duruma da sürükleme. Basit bir aldatma olma ihtimali var. Missilleme yap ama nasıl, o telefonuna şifre koyuyor sende koy! Neden koydun diye sorarsa, basit adamlar gibi davranma dersin. ona olan ilgini alakanı artır, ama kuşkulu davran, sanki aldatıyormuş gibi ama sakın aldatma! ne bilim mesela işten geldiğinde seni duştan yeni çıkmış görsün, telefonlarına hep hemen cevap verme, yalan soyluyorda kıvırıyormuş gibi ama yalanda söyleme tabi. Kısacası onu kuşkulandır! Nereye kadar mı dersen! bu evliliği ikinizinde kurtarması gerektirecek çabayı onun aklına sokana kadar! Ve bunları yapmadan önce ona şu mesajı ver... "İki kişilik birlikteliğe 3. bir kişi dahil olursa, artık sadece kağıt üstünde evliliğimiz geçerli olacaktır. Orta da birliktelik kalmayacak, o vakit birbirimizden hiç bi sorumluluk beklememeliyiz. Duygular bittiğinde sırf toplum istiyor diye birlikte olmaya devam etmek saçma, bir başkasına kalbimizi kaptırabiliriz, kalbe söz geçmez ama o olduğu vakit Aldatmak ve aldatılmak yerine, birbirimizi o konuma sokmak yerine, olması gerektiği gibi bu ilişkiyi tamamen sonlandırmak daha mantıklı olur, ki neyseki biz hala birbirimizi seviyoruz (deyip sarıl)." Ama bunu öylesine söyler gibi yap. Yani konuyu açmadan önce filanca arkadaşının birbirlerini aldattığından filan bahset hikaye uydur ve onun üzerinden yorum yapıyormuş gibi söyle. Fakat elbette asıl mesaj ona gidecektir ama neden durduk yere bu konuyu açtığını soramayacağından bir hikaye şart. Bırak kafası karışsın!!!
cok guzel bı cevap yazmıssın öncelıkle tesekkur ederım...
benımkı kuruntuda olabılır kafam cok karısık ne yapacagımı bılmıyorum tek bıldıgım sey esımı cok sevıyorum onu kaybetmek ıstemem ama ıcımdekı sphelerle de yasyamam daha once cok arastırmıstım ama bulamamstım bsy yakalndıgımda da cok utandım facesını falan kırıp takıp edıyordum gece tlfnunu karıstırıyordum sonra o sıfre koyunca supelenmye basladım

Ben 1 bucuk senelık evlıyım esımle ılk aylar ccok tartısmalarımız oldu bosanma derecesıne kadar geldık sonunda aramız duzeldı ama aklımda bı suru soru ısaretlerı var bı erkek neden tlfonuna sıfre koyar bı gun olsun tlfonunu elıme almadım baktıgımda kızyor aramız ıyı ama ıcım rahat degıl benı aldattıgını dusunuyorum bunu nasıl ögrencem bılmıyorum gecen aksam tlfnu elındeydı bende yanına uzanmıstım ama bakmıyordum tlfonna sonra gozum kaydı bı mail gelmıstı bı kızdan msjda gel artık be adam yazıyordu sonra sordugumda sapıklarımdan bırı dedı esımı rahatsız eden bı suru kadın var buarada... Sapık oyle yazarmı yaaa sonrada benı yemıne verdırdı dıger mslarıda gordun mu dıye neden boyle panıkledıgını anlayamadım morelım bozuldu sabaha kadar uyumadım ona da caktırmadım ben bılıyorum karıstırsam cok uzulecegım seyler cıkacak esımı sevıyorum karıstırdıgımda da basıt kadınllar gıbı davranma dıyyor ne yapcam sevmekten vazmıgeceyım zaten dungece hayal kırıklıgına ugradım cok uzuldum kafam cok karısık ne olur bı akıl verın bana sızce arastırıp bulayım mı yoksa zaten aramız ıyı bosver dıyıp geceyım mı ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((

hiçç hoş değil inandırıcı değil. Bence aç gözlerini nebıcım maıl oyle_?? Basıt kadında nedemek mıs _? Benım esımde koysa sıfre fln cok kızarım ne gerek var,? Sen onun karısısın karısı... Bunu ıdrak etsın!

cok guzel bı cevap yazmıssın öncelıkle tesekkur ederım...
benımkı kuruntuda olabılır kafam cok karısık ne yapacagımı bılmıyorum tek bıldıgım sey esımı cok sevıyorum onu kaybetmek ıstemem ama ıcımdekı sphelerle de yasyamam daha once cok arastırmıstım ama bulamamstım bsy yakalndıgımda da cok utandım facesını falan kırıp takıp edıyordum gece tlfnunu karıstırıyordum sonra o sıfre koyunca supelenmye basladım

Kuruntulu bir kadınsın yani ortada bir şey yokken, kuruntumdan dolayı var mı sanıyor olabilirim mi diyorsun?! Ayrıca çok kötü dedektifçilik yapma huyun! Açık ararsan her zaman bulursun :( Bırak ucunu bilmen gereken bir şey olduğunda sen araştırmasan da nasıl olsa duyuyorsun. ama bu şekilde hem kendinin hem eşinin huzurunu buluyorsun. Zaten bulsan ne olacak, karşına bu tür bi gerçek çıkınca biraz önce de dediğim gibi her onurlu kadın gibi yüzleşmek ve onu terketmen gerekecek. Ama ne yazık ki hepimiz biliyoruz ki erkeklerin bu tür kaçamakları oluyor. Onu dedektifçilikle korkutamazsın, tehditlerle bastıramazsın, eğer bi kaçamak istiyorsa yapar! sen bunu araştırmak yerine onun başka bi kadına gitme isteğini yok etmelisin! Sorun şu olmalı "beni aldatıyor mu" yerine "onun aldatma ihtiyacı içerisine girmemesini sağlamalıyım ve bana bağlılığını arttırmalıyım". Akıl oyunları. Zor ve meşaketlidir ama terketmekten oturup ağlayıp sızlamaktan çok daha iyidir. "Böyle bi durumu kabullenemem beni aldatıyorsa bunu bilmeliyim ve ayrılmalıyım" diye düşündüğünü hissedebiliyorum. Ama bir gerçek var ki :( bu ülkede her aldatıldığı için kocasından ayrılsaydı kadınlar, şu an neredeyse evli kimse kalmamalıydı. Diyorum ya gözünü kapat ama eşşeğini sağlam kazığa bağla diye... Tehlike çanı ne zaman çalar biliyor musun, senden tamamen koptuğunda ve başka bi insani korkusuzca üstüne koyduğunda, uzun süreli bi ilişki yaşadığında. onun dışında ufak kaçamakları engellemenin metodu da ilişkinizi canlı tutmak ve farketmeden onun bilinçaltına "biz mutluyuz, başka bi insana gerek yok" sinyalini vermek.

Ne demek basit kadınlar gibi davranma ..
Oda hareketlerine dikkat etsin ozaman şüpheye
sokmasın karşısındak insanı, adam gibi dawransın..
Eşini sewebilirsin eyvallah fakat ortada bir sorun war
ve bunu sineye çekemezsin..
Er yada geç bununla yüzleşeceksin (eğer varsa bişi tabi)
Şu an sadece bunu erteliyorsun bence yapma..
Ve ayrıca eşimi rahatsız eden bir sürü kadın var demişsiniz..
Bunu biraz açar mısınıZ?
Eşiniz brat pitt mi?

Son düzenleme:

valla canım ilk tavsiyem bu adamdan sakın koşa koşa çocuk yapma sonra pişman olma...
araştırıp bulmak sorun değil bulursun..peki bulduğunda seni üzecek şeyler karşına çıkarsa ne yapıcaksın?
kestirip atıcaksan zaten araştırmana da gerek yok..
ama boşanıcaksan veya burnu sürtene kadar süründüreceksen önce bunun kararını ver..
ona göre düşün kararını ver...

Arastirirsan sonucun ne çıkacağını sende biliyosun. Araştırma üzülürsün..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer aldatma olayı olursa boşanmam diyorsanız hiç kurcalamayın. Böyle mutlu mesut takılın. Sık sık bulaşıcı hastalık testi yaptırmayı da unutmayın. Cinsel yollarla bulaşan hastalıklarla yaşamak pek kolay olmuyor çünkü.

peşinde sapıklar mı çok:53:
bir arkadaş yazmış ya tatlıtuğ mu diye bende diyim alain delon mu bu adam
kimi erkek bayılır kızlarla internette fingirdeşmeye ve bu da aldatmadır

bulunca boşarım diyosan araştır yok boşamam diyosan hiç kurcalama...

evlilik ; güvendir .. :123:
sizde güven göremedim ..:19:
araştırın elbette .. :53:
sapık var ne demek .. :53:
kanun var , yasa var .. :19:

Back
X