yardım...eşim için difrize atılabilecek pratik yemekler ?

zevzekbayan

tuba&cemrenaz
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
2.599
469
163
selam kızlar ramazanda ben eşimin yanında olmayacağım.eşime iftarlık birşeylar yapıp bırakmak istiyorum.eşime akşam işten geldikten sonra difrizden çıkarıp hemen hazırlayabileceği neler yapabilirim....şimdi aklımda olanlar..
+biber ve kabak doldurup difrize atıcam.
+köfte yapıcam
+domates soslu biber kızartıp koyucam
şimdilik aklımda olanlar bunlar sizinde pratik önerileriniz varsa paylaşırmısınız?
şimdiden herkese tşk ederim...

sigara böreği sarabilirsin,poğaça ya da o tarz böreklerden yapıp atabiirsin pişkin halde.yaprak sarabilirsin.karnıyarık doldurup koyabilirsin aklıma bunlar geliyo canım.tabi eşin çıkarıp pişirebilirse.

teşekkür ederim canım hamur işi yemez benim ki ama karnıyarık olabilir yaparım onuda...pişirmeye pişirir beceriklidir o konuda ....hazır şey nede olsa

manti bukup koyabilirsin..cikarip kendi yapabiliyorsa tabii.
Arkadasin dedigi gibi hamur isi pogaca borek tarzi seyleri pisirip koyabilirsin cikarip isitip yiyebilir.
İcli kofte yapip atabilirsin kizartmadan, cikarip kendisi kizartip sicak sicak yiyebilir.
Pizza yapabilirsin..
Lahmacun yapip ya da alip koyabilirsin isitarak yiyebilir gene ayni sekilde.
Patlican biber kizartabilirsin dedigin gibi..
Yuvalama yapabilirsin kendisi corba yapabiliyorsa.
Ayni sekilde eriste koyabilirsin corbasini kendisi yapabiliyorsa.
Etleri kusbasi et dograyip kavurup buzluga at, cikarip uzerine 1-2 yumurta kirar ve yer.
Ayni sekilde kiyma kavurmasi yapip atabilirsin. Uzerine yumurta kirip yer ya da soganla kavurur.
Pismeye hazir kofte yapabilirsin, cikarip hemen kizartabilir.

Son düzenleme:
Back
X