• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım(eşimi çok seviyorum ama aldattığını unutamıyorum)

bu hikayeler hep böyle değil mi sizce de?

herkes hata olduğuna inanıyor, herkes bir kere olur sonra olursa affetmem o da biliyor diyor, herkes sevildiğine inanıyor. ben bunlara inanmıyorum. aldatılıp affeder miyim onu yaşayıp göreceğiz hayat önümüze getirirse ama affeden ben de olsam bunun koca bir kandırmaca olduğunu ömrümün sonuna kadar bileceğime eminim. neden derseniz gelin şöyle anlatayım?

"erkektir bu yapar" lafı bir kere kesinlikle uydurulmuş bir genellemedir. seven erkekler azınlıkta olsa dahi gerçekten ve gerçekten yapmıyor. bunun altına her yerde her daim imzamı atarım. ilişkimin ilk senesinde hatta ilk 1.5 senesinde erkek arkadaşımla tamamen ayrı şehirlerde yaşadım. ve erkek arkadaşımın 1 kere dahi benimle telde sabahlamadan geçirdiği gecesi olmadı, bir kadına dokunmuşluğu yoktur. onun da ihtiyaçları yok muydu vardı, onun ki de can değil miydi candı. ama ne oldu? yapmadı. o erkek değil mi şimdi? o da erkek? ama neymiş "erkektir yapar" değilmiş. çünkü aşık olan ve seven erkekler de kadınlar gibi sevmedikleri bir kadına dokunduklarında mideleri bulanabiliyor. insanları cinsiyet olarak ayırmaya lüzum yok çünkü sevgi ve aşk evrensel bir olgudur.

siz şimdi ne erkek bildiniz, o ne kadın bildi evlendiniz bir bebeğiniz oldu aldatınca bu buna kılıf mı yani? bu adam 40ına da gelse gözü dışarıda olacak çünkü asla ve asla yeterli kadın görmemiş olacak. ve sizi sayısız kere aldatacağına dair kalıbımı da basabilirim. bir kere aldatan her erkek için haberiniz olsun olmasın, ruhunuz duysun duymasın bir daha sizi aldatacağının garantisini her şekilde veriyorum. kadınlar sadece hafifletmeye çalışıyor "ya ciddi bir şey değildi, bir şey yokmuş kadın asılmış zaten, bir daha yaparsa biter, çok pişman oldu çok ağladı" ya ... gerçekten bunlara inanıyor musunuz? herkese soruyorum? "çok ağladı çok pişman" hayır değil? gül gibi yemek pişen, temizlenen, çamaşırları yıkanan o düzeni bozulacak diye üzgün ve pişman o adam ondan ağlıyor. aldatılmayı sineye bir kere çekerseniz o diğer konulardaki "dayak yedim ama gazınıza gelmedim ayrılmıyorum bu bir ibadettir" diyen konu sahibeleri gibi hayatınıza bu olayın tekrarlarını izleye izleye devam edersiniz.

her yazdığımı birebir üzerinize alınmayın. genel olarak durum böyle ne yazık ki. yaşınız daha çok genç bir de bu yaşta neden çocuk onu da anlamadım. hiç düşünmüyorsunuz, hiç bu hayat nasıl olur diye düşünmüyorsunuz. umarım güzel şeyler sizinle olur, umarım kendinize saygınızı kaybetmezsiniz.

E adamı çok güzel savunmuşsun sen, bize laf kalmamış ki :ssz:
Çok şükür seviyor, çok şükür ilgileniyor vs vs.:31:
Aldatma aldatmadır, bir daha yapmayacağının garantisi yok...
Kocişlerinizi seviyosanız buraya aldattı beni diye konu açmanın lüzumu ne?

Bide kaynanam vs diye konu acip ne yapayim sizce diye sorup,kendin icin mantikli geleni soyleyince destek vermedin diye sarliyolar!benim bildigim ne yapmaliyim diye degil ben boyle yapicam sizde alkis tutun diye acilmali o zaman!
Bu konuda da esim aldatiyo deyince olsun bak ilgiliymis bosver tut birakma dememiz beklendi kanimca:)

E adamı çok güzel savunmuşsun sen, bize laf kalmamış ki :ssz:
Çok şükür seviyor, çok şükür ilgileniyor vs vs.:31:
Aldatma aldatmadır, bir daha yapmayacağının garantisi yok...
Kocişlerinizi seviyosanız buraya aldattı beni diye konu açmanın lüzumu ne?

içini rahatlatmak istiyor işte. evet son olur denmesini bekliyor.. belki başka kadınların da çıkıp
ben de aldatıldım demesini bekliyor. 14 yaşında görmüş bu adamı ve o andan beri bu adam hayatı olmuş..
bir değil bin kez yapsa da bırakmaz işte.. durum bu..

Ama seviyor...

Adam başkalarını size tercih etmiş dahası var mı? Komik olmayın ya. Şu yaşadığınız şeye de sevgi demeyin gözünüzü seveyim sevgi görmesek... :19:

slm arkadaşlar..
Ben 2.5 senelik evliyim.eşimle 4 sene flört ettik 2 sene nişanlı kaldık.şu an 20 yaşındayım.eşim 25 yaşında.çok küçükken sevdik birbirimizi ve birbirimizin ilk aşkıyız daha önce ne o başka kızlarla muhattap ne ben başka erkeklerle.ama evlendikten sonra eşim beni facede oyun sitesinde ve kullanmadığını sandığım hattıyla beni başka kızlarla aldattı.ama yüzyüze görüştüklerini sanmıyorum.tek bi kızla değil aynı anda birkaç kızla sohbet olsun diye iltifat sohbet falan.en son aldatmasında bi daha olursa asla affetmeyceğimi söyledim.o da söz verdi yemin etti bu son dedi yalvardı affettim.çünkü çok seviyorum o da seviyo biliyorum bana ilgisi allah şükür eksik olmaz içten bi şekilde sever beni bi dediğimi iki etmez ama neden bu kadar sevmesine ragmen aldattıki?aldatırkende ilgiliydi benden bi şikayeti yoktu beni seviyodu. aldatmadığı zamnda öyle.en son aldatmasından 10 ay geçti ve ben hala acaba yapıyormudur diye her defasında aklıma geliyo.eşim bilgisayar hastası. acaba b.sayarda ben iş yaparkn yapıyormudur diye düşünmeden edemiyorum ama böle düşünmek istemiyorum hiç.öyle düşünürken bi yandan da şöyle düşünüyorum belki çok küçükken böyle şeyler yaşadık.o başka kızlarla hiç konuşmadı merak ediyordur belki heyecan yaşamak istiyordur.ben ona elimden gelen hizmeti yapım seveyim onu,o da yapıyosa bile,karım bana ne güzel davranıyo ben neler yapıyorum diye düşünsün pişman olsun diyorum.siz ce nasıl düşünmeliyim yada bu düşünceleri nasıl düşünerek kafamdan atabilirim?düşüncem doğrumu sizce ( bu arada bi bebeğimiz var ve ona da çok şükür ilgili)

Senin görevin hizmet etmek değil.Bir de şöyle düşün...O konuştuğu kızlar,eşine hizmet etmiyorlar.
Hizmet etmekle değerli olunmuyor.Eşin varken eşinle ilgilen,sohbet et.
Yaşam tarzınızı değiştirin,birlikte zaman geçirin.Birlikte film izleyin,dizi indirin.
Haftada 1-2 kez dışarı çıkın çay için,dondurma yiyin.
Daha çok gençsiniz.Aynı evin içinde ayrı hayatlar kurmayın.

Topu topu 2.5 yıldır evliymişsiniz.Daha konuşacak,paylaşacak çok şeyleriniz olmalı.
Sen iş yaparken aklın eşinde kalıyormuş.O zaman eşin varken iş yapma.
Bebeğiniz varmış tamam ama eşin varken bebekle de birlikte ilgilenin.

Eşim bilgisayar hastası diye kabullenme.
Tadında bırakamıyorsa,doğru kullanamıyorsa orada dur diyeceksin.
O senin eşin ve evliliğinize zarar verecek durumlarda ikaz etmek hakkındır.
Bilgisayarda zaman geçirmenden hoşlanmıyorum dersin,o kadar...

slm arkadaşlar..
Ben 2.5 senelik evliyim.eşimle 4 sene flört ettik 2 sene nişanlı kaldık.şu an 20 yaşındayım.eşim 25 yaşında.çok küçükken sevdik birbirimizi ve birbirimizin ilk aşkıyız daha önce ne o başka kızlarla muhattap ne ben başka erkeklerle.ama evlendikten sonra eşim beni facede oyun sitesinde ve kullanmadığını sandığım hattıyla beni başka kızlarla aldattı.ama yüzyüze görüştüklerini sanmıyorum.tek bi kızla değil aynı anda birkaç kızla sohbet olsun diye iltifat sohbet falan.en son aldatmasında bi daha olursa asla affetmeyceğimi söyledim.o da söz verdi yemin etti bu son dedi yalvardı affettim.çünkü çok seviyorum o da seviyo biliyorum bana ilgisi allah şükür eksik olmaz içten bi şekilde sever beni bi dediğimi iki etmez ama neden bu kadar sevmesine ragmen aldattıki?aldatırkende ilgiliydi benden bi şikayeti yoktu beni seviyodu. aldatmadığı zamnda öyle.en son aldatmasından 10 ay geçti ve ben hala acaba yapıyormudur diye her defasında aklıma geliyo.eşim bilgisayar hastası. acaba b.sayarda ben iş yaparkn yapıyormudur diye düşünmeden edemiyorum ama böle düşünmek istemiyorum hiç.öyle düşünürken bi yandan da şöyle düşünüyorum belki çok küçükken böyle şeyler yaşadık.o başka kızlarla hiç konuşmadı merak ediyordur belki heyecan yaşamak istiyordur.ben ona elimden gelen hizmeti yapım seveyim onu,o da yapıyosa bile,karım bana ne güzel davranıyo ben neler yapıyorum diye düşünsün pişman olsun diyorum.siz ce nasıl düşünmeliyim yada bu düşünceleri nasıl düşünerek kafamdan atabilirim?düşüncem doğrumu sizce ( bu arada bi bebeğimiz var ve ona da çok şükür ilgili)
Bu arada annem babamın yıllarca her hizmetini dört dörtlük yaptı, her işine koştu, sabretti. Ama babam hiç kıymet bilmedi.Bi kere bile pişman olmadı.(lafta oldu tabi) Her defasında aldattı. Artık yaşlandı bu işlere bulaşmıyor ama anneme çektirdikleri yanına kar kaldı :31:

Affettin gene yaptı, affettin gene yaptı, yapacak yapacak yapacak...
İlk fırsatını bulunca da bu ilişkileri gerçeğe dökecek.
Ondan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?
O gene özür dileyecek sen de barışacak mısın?

Bu arada annem babamın yıllarca her hizmetini dört dörtlük yaptı, her işine koştu, sabretti. Ama babam hiç kıymet bilmedi.Bi kere bile pişman olmadı.(lafta oldu tabi) Her defasında aldattı. Artık yaşlandı bu işlere bulaşmıyor ama anneme çektirdikleri yanına kar kaldı :31:

Bende bunu demek istedim,erkekler ve kiymet bilmek bir cumlenin icind olacak,imkansiz gibi bisey!kendi kiymetini kendi bilmeli once herkes.bisey beklenerek atilan adimlar cogu zaman husran maalesef.

"Benden önce birşey yaşamadığı için merak ediyor" diyerek ancak kendini kandırırsın, eşine de kılıf uydurmuş olursun.

Bak burda aldatılmış kaç kadın var, onlarda mı kocalarının ilk sevgilileriydi?

Eğer aldatmak vicdanına ters düşmüyorsa, aç olsa da aldatır tok olsa da.

Hadi madem seninki merak etti de yaptı diyelim, senin de yaşanmışlığın yok sen de aldat o zaman olsun bitsin? Vicdanın el veriyor mu?

bu bizim erkekler de çok şanslı... hem aldatıyor hem de hanımı elimden gelen tüm hizmeti yapayım diyor.

niye ödül veriyosun ? vicdan yapacağını düşünüyosun ya, bu adamın çocuğu var küçücük, ona vicdan yapmadı da senin yaptığın hizmete mi yapacak?

:50:

20 yaşındasınız 4 sene flört ettiniz, 2 sene nişanlı kaldınız, 2 buçuk senelik evlisiniz ve bir bebeğiniz var.

Valla bravo, çocukluğunuzu hangi ara yaşadınız öğrenebilir miyim?

anladığım kadarıyla siz eşiniz için elinizden geleni yapıyorsunuz.aldatmanın üzerindende on ay geçmiş artık yapmayacak gibi görünüyor.öyleyse aceba tekrar aldatacakmı beni diye devamlı düşünmenizin bir anlamı yok. bir insan düşüne düşüne şöyle olurmu böyle olurmu acebba diye devamlı bundan korkarsa o düşündüğü şey başına gelirmiş.bence eşiniz bir daha aldatmayacağını söylüyorsa sizde buna inanın ve huzursuz olmayın.allaha dua edin eşinizin kötü huylarından kurtulması için.tabi evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız.belkide gerçektenbir daha aldatmayacak neredenbiliyorsunuz.son bir şans daha verin bence.

bukadar küçük yaşta evlenmek nedir evlilik kolay olsa dünyada bekar olmazdı ikinizde gençliğinizi yaşamammışsınız kardeş gibi resmen beraber büyümüşsünüz gençliği yaşamak derken haftada sevgili değiştirmek değill ama hiç değilse yaşıtlarınız gibi yaşamanız gerekirdi herşeye çok erken başlamışsınız erken tükeniyo haliyle

neden böyle bişey yaptığını sordunuz mu ? Allah sabır versin eğer ayrılmayı düşünmüyosanız bence çok didiklemeyın bu durumu ama birdaha olursa sizi kaybediceğini bilmesini sağlayın ki kaybetmese bile o öyle bilsin hiç bisey olmamıs gibi davranmayın ama herseferindede bunu öna söylemeyin

bir kez olsa farklı konuşurdum ama bir kaç kere yaşanmış aynı olay o nedenle iki seçenek var önünüzde ya boşarsınız ya da görmez duymaz bilmez 3 maymunu oynar geçinir gidersiniz.

Back
X