- 20 Ocak 2010
- 47.551
- 178.261
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi sevgiseli46
üzgünüm ama bu tarz aldatmalar daha kolay olduğunda ve hep bil. başında olduğundan gene yapar gibi geliyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar..
Ben 2.5 senelik evliyim.eşimle 4 sene flört ettik 2 sene nişanlı kaldık.şu an 20 yaşındayım.eşim 25 yaşında.çok küçükken sevdik birbirimizi ve birbirimizin ilk aşkıyız daha önce ne o başka kızlarla muhattap ne ben başka erkeklerle.ama evlendikten sonra eşim beni facede oyun sitesinde ve kullanmadığını sandığım hattıyla beni başka kızlarla aldattı.ama yüzyüze görüştüklerini sanmıyorum.tek bi kızla değil aynı anda birkaç kızla sohbet olsun diye iltifat sohbet falan.en son aldatmasında bi daha olursa asla affetmeyceğimi söyledim.o da söz verdi yemin etti bu son dedi yalvardı affettim.çünkü çok seviyorum o da seviyo biliyorum bana ilgisi allah şükür eksik olmaz içten bi şekilde sever beni bi dediğimi iki etmez ama neden bu kadar sevmesine ragmen aldattıki?aldatırkende ilgiliydi benden bi şikayeti yoktu beni seviyodu. aldatmadığı zamnda öyle.en son aldatmasından 10 ay geçti ve ben hala acaba yapıyormudur diye her defasında aklıma geliyo.eşim bilgisayar hastası. acaba b.sayarda ben iş yaparkn yapıyormudur diye düşünmeden edemiyorum ama böle düşünmek istemiyorum hiç.öyle düşünürken bi yandan da şöyle düşünüyorum belki çok küçükken böyle şeyler yaşadık.o başka kızlarla hiç konuşmadı merak ediyordur belki heyecan yaşamak istiyordur.ben ona elimden gelen hizmeti yapım seveyim onu,o da yapıyosa bile,karım bana ne güzel davranıyo ben neler yapıyorum diye düşünsün pişman olsun diyorum.siz ce nasıl düşünmeliyim yada bu düşünceleri nasıl düşünerek kafamdan atabilirim?düşüncem doğrumu sizce ( bu arada bi bebeğimiz var ve ona da çok şükür ilgili)
slm arkadaşlar..
Ben 2.5 senelik evliyim.eşimle 4 sene flört ettik 2 sene nişanlı kaldık.şu an 20 yaşındayım.eşim 25 yaşında.çok küçükken sevdik birbirimizi ve birbirimizin ilk aşkıyız daha önce ne o başka kızlarla muhattap ne ben başka erkeklerle.ama evlendikten sonra eşim beni facede oyun sitesinde ve kullanmadığını sandığım hattıyla beni başka kızlarla aldattı.ama yüzyüze görüştüklerini sanmıyorum.tek bi kızla değil aynı anda birkaç kızla sohbet olsun diye iltifat sohbet falan.en son aldatmasında bi daha olursa asla affetmeyceğimi söyledim.o da söz verdi yemin etti bu son dedi yalvardı affettim.çünkü çok seviyorum o da seviyo biliyorum bana ilgisi allah şükür eksik olmaz içten bi şekilde sever beni bi dediğimi iki etmez ama neden bu kadar sevmesine ragmen aldattıki?aldatırkende ilgiliydi benden bi şikayeti yoktu beni seviyodu. aldatmadığı zamnda öyle.en son aldatmasından 10 ay geçti ve ben hala acaba yapıyormudur diye her defasında aklıma geliyo.eşim bilgisayar hastası. acaba b.sayarda ben iş yaparkn yapıyormudur diye düşünmeden edemiyorum ama böle düşünmek istemiyorum hiç.öyle düşünürken bi yandan da şöyle düşünüyorum belki çok küçükken böyle şeyler yaşadık.o başka kızlarla hiç konuşmadı merak ediyordur belki heyecan yaşamak istiyordur.ben ona elimden gelen hizmeti yapım seveyim onu,o da yapıyosa bile,karım bana ne güzel davranıyo ben neler yapıyorum diye düşünsün pişman olsun diyorum.siz ce nasıl düşünmeliyim yada bu düşünceleri nasıl düşünerek kafamdan atabilirim?düşüncem doğrumu sizce ( bu arada bi bebeğimiz var ve ona da çok şükür ilgili)
bir yerde okumuştum
aldatmak bir hata değil tam tersi karakterin çok güçlü bir göstergesidir yazıyordu.
yani aldatmak bir kişilik özelliğiymiş.karakter bozukluğu.
bunun da öyle tehditle falan hallolacak türden birşey olduğunu düşünmüyorum.
bir de malesef erken yaşlarda yapılan evliliklerde kadın da erkek de hiçbir şey göremeden
yaşayamadan evleniyor.
e tabi ki bir şeyler içinde kalıyor insanların.
boş yere denmiyor erkeğin olgun olması lazım diye.
niye?çünkü evlendiğinde artık bir şeylere doymuş olması gerek.
sizin düşünce tarzınızı beğenmedim aman ben iyi davranıyım da pişman olsun falan.
zaten böyle düşünebilse sizi aldatmazdı.
aldatmak tehlikeli bir şeydir belki bana burdakiler kızabilir ama ben duygusal bir aldatma olmadığı sürece
çok mutlu bir evliliği varsa insanın aldatılmayı kabul edilebilir bulabilirim.
tek gecelik bir ilişkiyle bitiyorsa yine iyi, eğer duygusal ilişkiler kurarsa evliliğiniz tehlikeye girebilir dikkat edin.
Senin görevin hizmet etmek değil.Bir de şöyle düşün...O konuştuğu kızlar,eşine hizmet etmiyorlar.
Hizmet etmekle değerli olunmuyor.Eşin varken eşinle ilgilen,sohbet et.
Yaşam tarzınızı değiştirin,birlikte zaman geçirin.Birlikte film izleyin,dizi indirin.
Haftada 1-2 kez dışarı çıkın çay için,dondurma yiyin.
Daha çok gençsiniz.Aynı evin içinde ayrı hayatlar kurmayın.
Topu topu 2.5 yıldır evliymişsiniz.Daha konuşacak,paylaşacak çok şeyleriniz olmalı.
Sen iş yaparken aklın eşinde kalıyormuş.O zaman eşin varken iş yapma.
Bebeğiniz varmış tamam ama eşin varken bebekle de birlikte ilgilenin.
Eşim bilgisayar hastası diye kabullenme.
Tadında bırakamıyorsa,doğru kullanamıyorsa orada dur diyeceksin.
O senin eşin ve evliliğinize zarar verecek durumlarda ikaz etmek hakkındır.
Bilgisayarda zaman geçirmenden hoşlanmıyorum dersin,o kadar...