yardım etmek isterseniz yok demicem kızlaar :)

qlsmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
118
0
66
Ankara
öncelikle hepinize merhabalar.. uzun zamandır üye olmama rağmen sadece okumakla yetindim çoğu zaman cevap bile yazmadım ayıptır söylemesi biraz çekingenlik var da :1: neyse artık çekinmenin saçma bişey olduğunu farkedip sizden yardım almak istiyorum :1:

eveeet kısaca konuya gelelim benim şu an yaklaşık 1 aylık diyebileceğim bi ilişkim var.. ve diğer ilişkilerim gibi değil bu baya ciddi :34: ha diyeceksiniz ki diğerleri değil miydi? ama yok o anlamda demiyorum bu sefer ataya aileler girdi.. hatta bizim tanışmamız aile ortamında oldu. daha sonra benim sevgilim olacak kişi benden çok hoşlanıyo hatta aşık omaya başlıyo ve bunu ailesine anlatıyo ailesi de daha doğrusu annesi de annemle konuştu.. annem bana anlattı yok filan dedim önce sonra babama da anlatıldı.. tabi ben bu sırada çocuktan bildiğiniz hoşlanmaya başladım :1::1: neyse işte aileler dediki bi konuşun bakalım belki anlaşırsınız filan bende kabul ettim sonra konuştuk anlaştık ve sevgili olduk ama sevgili olduğumuzu aileler bilmiyo sadece konuşuyoruz sanıyolar birazcık gizem ve aksiyondan bişeycikler olmaz :1: neyse işte kısaca bizim hikaye bu.. gel gelelim asıl konuya.. bende biraz kıskançlık var.. bazen saçma sapan tartışmalara neden oluyo bu özelliğim.. sevgilimle çok kavga etmiyoruz aslında ben normalde hiç kimseyle geçinemez sık sık kavga ederdim ama bu sefer herşey çok yolunda.. ama dün gece olan bi olay yüzünden sabah tartıştık ve ben sinirle konuşmayalım dedim.. olay da şu: akşam sarjının biteceğini bi süre yazamıycanı söyledi eve gidene kadar yani.. bu arada sevgilim yurt dışında ne yazık ki :50: neyse işte gece bekliyorum bekliyorum bi türlü msj gelmiyo yada aramıyo.. bende o sırada annesiyle yazışıyorum facede çünkü annesi akrabamız ve ben onu çoook severim oda beni çok sever.. e annesine de soramıyorum gelmedi mi daha eve diye.. neyse işte en sonunda vurdum kafayı yattım uyudum. bu beyefendi ben uyuduktan 2 saat sonra mesaj atmış ve sadece ' napıon' demiş.. ayy deli oldum gece 5 de uyandım ve mesajı gördüm.. bende cevap yazdım sonra aynen şöyle dedim: 'napıon xxx öyle mi?? saatlerce mesaj atma sen. nerde ne yaptığını bilmeyim sonra gecenin bi yarısı mesaj at ve sadece napıon de! söyleyim sana ne yaptığımı. bu sinirimi acaba yarın kimden çıkarsam diye düşünüyorum artık! ve senden şüphe etmeli miyim acaba dememe sebep olacaksın bu gidişle haberin olsun. bana bu lafları söyletmemek senin elindeydi aferin sana..'' bu sırada ben sinirliyken ne yazdığımı ne dediğimi bilmem saçma sapan şeyler yazarım.. sevgilim de gitmiş bu yüzden benden şüphe mi etcen deyip durdu sabah.. bu laf çok zoruna gitmiş.. bende biraz konuştum tartıştık sonra konuşmayalım dedim.. işte böyleee. biliyorum çok basit bi konu benim sizden yardım istediğim tek konu acaba çok mu abartıyorum bu olayları yoksa normal mi? bu sefer ki ilişkim öyle kolay bitemez çünkü hepimiz çok ciddiyiz.. o yğzden eğer haksızsam kendime çeki düzen vercem.. kızlar yanlış bişey yazdıysam şimdiden çook özür dilerim.. evet söz sizde şimdi ? :34:

Yaşın kaç bir de akrabalık dereceniz nedir öğrenebilir miyim canım ?

sen abartmıyorsun canm bende bu gibi durumlara asla tahammül edemem..
telefon şarjdayken de acılıyo o zman da yazabilirdi yada hadi yazmadı diyelim insan bi telefonu actugunda mshcubiyet belirten cümleler kullanabilirdi ..sen olsan aynı seyi yapmazdın eminim..çünkü kızlar biraz daha duyarlı oluyor..
ilgisiz ve düşüncesizliktir bu ben başka bişey demem..

o kadar normal ki. genelde erkekler böyle vurdumduymaz olur olur olur sonra senin kızgınlıkla söylediğin aslında belki gerçekliği bile olmayan senden şüphe mi etsem acaba tarzında cümlelere takılır üç beş gün yaşadığımız hayatı zehir ederler. genel özelliklerinden biridir bu erkeklerin, benim gördüğüm kadarıyla tabi.
sen yurtdışında olsaydın ve aynı şeyi sen yapmış olsaydın ölürdü sinirden eminim. kendini benim yerime koy bi düşün tekrar bu konuyu dersen, haklısın diyecektir. ama haklılık hiçbişeye yaramıyo ne yazıkki. giden senin sinir sisteminden gidiyor, iş işten geçmiş. tavsiye veremicem ben, kelin ilacı olsa misali :) sinirlerini çok yıpratma yine de:)

sen abartmıyorsun canm bende bu gibi durumlara asla tahammül edemem..
telefon şarjdayken de acılıyo o zman da yazabilirdi yada hadi yazmadı diyelim insan bi telefonu actugunda mshcubiyet belirten cümleler kullanabilirdi ..sen olsan aynı seyi yapmazdın eminim..çünkü kızlar biraz daha duyarlı oluyor..
ilgisiz ve düşüncesizliktir bu ben başka bişey demem..
canım çok sağol valla bi an kendimden şüphe ettim acaba çok mu abartıyorum kalbini kırıyorum diye

o kadar normal ki. genelde erkekler böyle vurdumduymaz olur olur olur sonra senin kızgınlıkla söylediğin aslında belki gerçekliği bile olmayan senden şüphe mi etsem acaba tarzında cümlelere takılır üç beş gün yaşadığımız hayatı zehir ederler. genel özelliklerinden biridir bu erkeklerin, benim gördüğüm kadarıyla tabi.
sen yurtdışında olsaydın ve aynı şeyi sen yapmış olsaydın ölürdü sinirden eminim. kendini benim yerime koy bi düşün tekrar bu konuyu dersen, haklısın diyecektir. ama haklılık hiçbişeye yaramıyo ne yazıkki. giden senin sinir sisteminden gidiyor, iş işten geçmiş. tavsiye veremicem ben, kelin ilacı olsa misali :) sinirlerini çok yıpratma yine de:)
canım ben yurt dışında olsam ne olurdu bilmiyorum ama o benim türkiyede olmamdan baya rahatsız ona göre şu an ben daha çok tehlikeli bi yerdeymişim o yanımda yok ya türkiyede bayan olmak daha zor diğer erkekler rahat bırakmaz diye düşünüyo. e madem böyle davranışlarına biraz daha dikkat edip ilişkimizi daha işin başında yıpratmaması gerekir demi ama ya :34:

Uzak iilişki gerçekten zor
Ama madem ciddisiniz kavga etmek yerine tanımaya çalış elinden geldiği kadar
Aslında daha çok yeni ne yazsam bilemedim ki :1:

Uzak iilişki gerçekten zor
Ama madem ciddisiniz kavga etmek yerine tanımaya çalış elinden geldiği kadar
Aslında daha çok yeni ne yazsam bilemedim ki :1:
ewet çok yeni ama ilişki ama öncesini de sayarsak onu tanımaya başladım artık :34: ayy bi de ben kavga edince direk arıyo öyle bi konuşma şekli var ki benim yelkenler inişe geçiyo valla ne yapsam bilemiyorum o an :1:

Abartıyosun canım...:1:
cidden saçmalamışsın:6:

sinirlendiğin zaman git bi yüzünü yıka, sakinleşmeye çalış.

gayet normal bişey.
seni uyumuyo sanmıştır, cevap yazarsan açıklamayı yapacaktı belki.

hemen kestirip atma..
dinle önce.

Abartıyosun canım...:1:
cidden saçmalamışsın:6:

sinirlendiğin zaman git bi yüzünü yıka, sakinleşmeye çalış.

gayet normal bişey.
seni uyumuyo sanmıştır, cevap yazarsan açıklamayı yapacaktı belki.

hemen kestirip atma..
dinle önce.
aaa ama yani o kadar da abartmamışım sanmıştım kızlar öyle deyine :1: ama kıskançlık olunca böyle oluyo şekerim ben napıyım :1: ama oda suçlu napıon dicene en azından daha mantıklı ve affedilir bişey yazabilirdi :34:

aaa ama yani o kadar da abartmamışım sanmıştım kızlar öyle deyine :1: ama kıskançlık olunca böyle oluyo şekerim ben napıyım :1: ama oda suçlu napıon dicene en azından daha mantıklı ve affedilir bişey yazabilirdi :34:

nolacak ya, altı üstü şarjı bitmiş.
sana haber vermiş ayrıca.

napıyon dedi dye mi suçlu yani?
neden affettirci bişey desin ki.

bi hata mı yaptı?

nolacak ya, altı üstü şarjı bitmiş.
sana haber vermiş ayrıca.

napıyon dedi dye mi suçlu yani?
neden affettirci bişey desin ki.

bi hata mı yaptı?
iyi de canım onu saatlerce bekledim. sonuçta farklı bi ülke ve ben nerde olduğunu bilmiyorum o an onun. e doğal olarak insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor ben sadece haber vermesini istedim bi yere giderken. zaten sarjı yokmuş tmm onu anladık ama eve de gitmemiş gece geç saate kadar arkadaslarıyla dışardaymış ben ona çok kızdım

iyi de canım onu saatlerce bekledim. sonuçta farklı bi ülke ve ben nerde olduğunu bilmiyorum o an onun. e doğal olarak insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor ben sadece haber vermesini istedim bi yere giderken. zaten sarjı yokmuş tmm onu anladık ama eve de gitmemiş gece geç saate kadar arkadaslarıyla dışardaymış ben ona çok kızdım

abartıyosuuuun:24:

canım ben yurt dışında olsam ne olurdu bilmiyorum ama o benim türkiyede olmamdan baya rahatsız ona göre şu an ben daha çok tehlikeli bi yerdeymişim o yanımda yok ya türkiyede bayan olmak daha zor diğer erkekler rahat bırakmaz diye düşünüyo. e madem böyle davranışlarına biraz daha dikkat edip ilişkimizi daha işin başında yıpratmaması gerekir demi ama ya :34:

eğer sen ona güveniyosan, herşeyi boşver bence canım. yanlış bişey yapmamıştır zaten heralde, çok da kötümser olmayalım aynı şey senin de başına gelmiş olabilirdi sonuçta. ama sen daha hassas davranıp napıon diye msj atmazdın da ay aşkım merak etmişsindir kesin afedersin vs vs tadında bi msj atardın. dolayısıyla olay buralara kadar da gelmezdi. ama işte belki de böyle biraz vurdumduymaz oldukları için aşık oluyoruz erkeklere. yoksa hiçbiri birbirinden daha düşünceli değil yani, hepsi aynı, istisnalar hariç tabi:) o yüzden eğer güveniyosan hiç sıkıntıya sokma kendini :38:

eğer ben olsaydım şöyle yapardım diyerek kendinizce konuya cevap vermeyin...
sevgiliniz sizin vereceğiniz tepki gibi tepki verecek olsa erkek değil kadın olurdu...

erkeklerden bizler gibi tepki vermelerini beklemek çok ama çok yanlış...

haklıyken haksız duruma düşmek denir sizin durumunuza... bir "napıyon" mesajına bu kadar uzun bir cevap vermeye gerek yoktu bence...

normal davranıp gün içerisinde bu tür hareketlerden hoşlanmadığınızı belli edebilirdiniz... konuşup orta yol bulabilirdiniz...
erkeklerin tabiriyle dır dır yapmasaydınız keşke :)

ve bir de eğer ne yaptığınız sorusuna düzgün cevap verip kendisinin ne yaptığını sorabilirdiniz... belki mesajlaşmanın ilerleyen zamanlarında size gün içinde yaptıklarını anlatacak şarjım bitti işte eve geldim taktım anca oldu tarzı bir açıklama bile yapacaktı.. ama fırsat vermeden kavga etmeyi tercih etmişsiniz..

tabi ki bunlar benim fikrime göre :34:

eğer sen ona güveniyosan, herşeyi boşver bence canım. yanlış bişey yapmamıştır zaten heralde, çok da kötümser olmayalım aynı şey senin de başına gelmiş olabilirdi sonuçta. ama sen daha hassas davranıp napıon diye msj atmazdın da ay aşkım merak etmişsindir kesin afedersin vs vs tadında bi msj atardın. dolayısıyla olay buralara kadar da gelmezdi. ama işte belki de böyle biraz vurdumduymaz oldukları için aşık oluyoruz erkeklere. yoksa hiçbiri birbirinden daha düşünceli değil yani, hepsi aynı, istisnalar hariç tabi:) o yüzden eğer güveniyosan hiç sıkıntıya sokma kendini :38:
teşekkür ederim canım cevabın için öyle yapmaya çalışcam artık :34:

eğer ben olsaydım şöyle yapardım diyerek kendinizce konuya cevap vermeyin...
sevgiliniz sizin vereceğiniz tepki gibi tepki verecek olsa erkek değil kadın olurdu...

erkeklerden bizler gibi tepki vermelerini beklemek çok ama çok yanlış...

haklıyken haksız duruma düşmek denir sizin durumunuza... bir "napıyon" mesajına bu kadar uzun bir cevap vermeye gerek yoktu bence...

normal davranıp gün içerisinde bu tür hareketlerden hoşlanmadığınızı belli edebilirdiniz... konuşup orta yol bulabilirdiniz...
erkeklerin tabiriyle dır dır yapmasaydınız keşke :)

ve bir de eğer ne yaptığınız sorusuna düzgün cevap verip kendisinin ne yaptığını sorabilirdiniz... belki mesajlaşmanın ilerleyen zamanlarında size gün içinde yaptıklarını anlatacak şarjım bitti işte eve geldim taktım anca oldu tarzı bir açıklama bile yapacaktı.. ama fırsat vermeden kavga etmeyi tercih etmişsiniz..

tabi ki bunlar benim fikrime göre :34:
aslında düşününce bu bakış açısının da haklı tarafları var.. zaten bu konuyu düzelttik kendi aramızda ama bi daha benzer bi durum yaşanırsa diye sizden akıl almak istemiştim gerçi şimdiki olayımız bunu solda sıfır bırakır ya neyseee :1:

Back
X