Gebeliğe Hazırlık Yardım Gelişmeyen yumurta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kesek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
387
1.044
113
Kızlar bugün dr gittim geçen adetin 12.gel yumurtalarına bakacaz dedi ve gittim Bugün baktı ne sağda nede solda yumurta yok yani gelişen bi yumurta yok mm bile söylemedi.üzüntüden sormadım ama sonra kafama takıldı bu normal mi bak burda yumurtların var ama gelişen yok dedi dr başına böyle bir şey gelen var mı.

Hormonel problemlerde oluyor genelde bu durum. Ya geç yumurtlayacaksın ya da hiç yumurtlamayacaksın. Bi hormon tahlili yaptırmanı tavsiye ederim. Özellikle estradiol'e mutlaka baktır

Hormonel problemlerde oluyor genelde bu durum. Ya geç yumurtlayacaksın ya da hiç yumurtlamayacaksın. Bi hormon tahlili yaptırmanı tavsiye ederim. Özellikle estradiol'e mutlaka baktır
Cevap için teşekkür ederim.tahlil yaptırdım hormonal bi bozukluk yok normal hepsi.benim aklıma taklılan mesele bu ay gelişen bi yumurtamın olmaması normal mi

Cevap için teşekkür ederim.tahlil yaptırdım hormonal bi bozukluk yok normal hepsi.benim aklıma taklılan mesele bu ay gelişen bi yumurtamın olmaması normal mi
Bendede sağda yok solda var demişti klomeni ilk kullandığımda çok üzülmüştüm de değiştirdim hsg çektirdim imkanın varsa başka dr a git

Şimdi değerime baktım estraldiol 32 diyo

Pek umut bağlamadı adet olunca gel dedi
Klomen falan başlar büyük ihtimalle. Onla gelişir merak etme. Sen yine de 2 günde bir değerlendir. Belki dediğim gibi geç yumurtlama falan olur

Gelecek ay klomen ve ya femara başlatacaktır büyük ihtimalle o zaman büyür

Klomen falan başlar büyük ihtimalle. Onla gelişir merak etme. Sen yine de 2 günde bir değerlendir. Belki dediğim gibi geç yumurtlama falan olur
Evet önümüzdeki ay klomen verceğim dedi dr .bugün 12.günü adetimin gelişme ihtimali var mı yumurtanın peki

Canım özele gidiyorum zaten ilk defa böyle birşey duydum adet olunca gel dedi
Bir kere regl 10 gün gecikti, doktora gittim, regl olmaman çok normal çünkü geçen ay yumurtlamamissin dedi. Arkadan gelen folikuller var, bu ay regl olacaksın demişti. Normal bir durum us, sizin ki de öyledir muhtemelen

Bir kere regl 10 gün gecikti, doktora gittim, regl olmaman çok normal çünkü geçen ay yumurtlamamissin dedi. Arkadan gelen folikuller var, bu ay regl olacaksın demişti. Normal bir durum us, sizin ki de öyledir muhtemelen
Ya cvbınız için teşekkür ederim.evet bende de geç adet olma sorunu var zaten demek yumurtlama olmadığı içinmiş

Ya cvbınız için teşekkür ederim.evet bende de geç adet olma sorunu var zaten demek yumurtlama olmadığı içinmiş
Her kadının ömründe en az bir kere yaşayabileceği bir durum demişti. Sanırım bebek düşünüyorsunuz, böyle olunca her şeyi sorun yapıyoruz. Umarım en kısa zamanda gonlunuzdekine kavusursunuz

Her kadının ömründe en az bir kere yaşayabileceği bir durum demişti. Sanırım bebek düşünüyorsunuz, böyle olunca her şeyi sorun yapıyoruz. Umarım en kısa zamanda gonlunuzdekine kavusursunuz
Evet bebek düşünüyorum rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.benim bu sorun hep var sanırım yumurtlama ve gelişmede sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…