- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
Olabilir canım bunları hiç kafana takmaEvet klomen vereceğim dedi.benim merak ettiğim asıl şey iki tarfta da yumurta gelişmemesi normal mi diğer zamanlarda gittimde ölçümleri derdi az veya çok diye bu defa hiç yok işte
Sağol canım biraz da olsa kafam rahatladıOlabilir canım bunları hiç kafana takma
Kısmet artık bakalım inşallahBelli olmaz gelişebilir. Geç yumurtlama olabilir
Canım banada Aralık ayında.verdi dr baktı gelişmiş sağda dedi sonra gelmene gerek yok dedi 1 yıl olmadığı için evliliğimin bende başka dr a gittim hsg filmini yaptı saolsunEvet klomen vereceğim dedi.benim merak ettiğim asıl şey iki tarfta da yumurta gelişmemesi normal mi diğer zamanlarda gittimde ölçümleri derdi az veya çok diye bu defa hiç yok işte
Dr değiştir veya bende aynı durumda olunca seni çok iyi anlıyorum canımKısmet artık bakalım inşallah
Hsg sonucu ne çıktı canımCanım banada Aralık ayında.verdi dr baktı gelişmiş sağda dedi sonra gelmene gerek yok dedi 1 yıl olmadığı için evliliğimin bende başka dr a gittim hsg filmini yaptı saolsun
Önümüzdeki ayın sonucuna göre değiştirmeyi düşünüyorumDr değiştir veya bende aynı durumda olunca seni çok iyi anlıyorum canım
Şuan iyi en azından ben ilişkide çok acı çekiyordum fitil ve hap verdi sonraki dr hsg de yaptı şuan iyiyim meğer enfeksiyon dan oluyormuş ağrı bende ilişki esnasındaHsg sonucu ne çıktı canım
Bende baktım bidaha gelme dedi birde özel hastane dr u düşün memleketime gidince ilk işim iyi bir kdd bulmak oldu ve hsg de yaptırdımÖnümüzdeki ayın sonucuna göre değiştirmeyi düşünüyorum
Gerçekten iyi dr bulmak çok önemli yoksa hep zaman kaybı oluyorBende baktım bidaha gelme dedi birde özel hastane dr u düşün memleketime gidince ilk işim iyi bir kdd bulmak oldu ve hsg de yaptırdım
Canım aynen yani ne demek sağda gelişmiş solda gelişmemiş bi daha gelme şimdilik herşey normal dedi kan testi verdim ondada Bişi çıkmadı vakit kaybı zamanımızı boşuna harcamakGerçekten iyi dr bulmak çok önemli yoksa hep zaman kaybı oluyor
aynen canım.bende ikisinde de bulamadı gelişmiş yumurtaCanım aynen yani ne demek sağda gelişmiş solda gelişmemiş bi daha gelme şimdilik herşey normal dedi kan testi verdim ondada Bişi çıkmadı vakit kaybı zamanımızı boşuna harcamak
Canım sen rahim filmi çektirdin mi eşin sperm testi verdi miaynen canım.bende ikisinde de bulamadı gelişmiş yumurta
Benim eşim verdi ama sonuçların açıklaması tok bilemedik salı günü dr a gidicek sonuçlar içinCanım sen rahim filmi çektirdin mi eşin sperm testi verdi mi
İlk defa duydum böyle birşey dr diyince korktum açıkçasıBenimde oyle oluyo bazi aylar yumurtalarim gelismez
Eşimde sıkıntı yok ama ben Rahim filmi çekemedim dahaCanım sen rahim filmi çektirdin mi eşin sperm testi verdi mi
Yaa ciddi misin adetin 11.günü gittim gelişen bi yumurta yoktu hiç yok yani mm bile demedi dr önümüzdeki ay gel dedi direkYanlış okumadıysam 12.gün yazmışsın kontrol gününe. Ben 14.günde gittiğimde yumurta yoktu gelişmemişti diyim yada, 4 gün sonra gittiğimde yani 18.günde yumurtam çatlamıştı. Yani ne olduysa 4 günde oldu. Doktorun belli aralıklarla kontrole çağırması lazım. İstersen doktor değiştir çünkü bu işte bi ihmal var gibime geldi bilemedim.
En yakın zamanda çektir canım ilk gebeliğin mi olacakEşimde sıkıntı yok ama ben Rahim filmi çekemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?