Yardim ,Gerii kazanmak icin napabilirim?

gizemlibayan17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
8
1
1
29
Iyi aksamlar ..Sevgilimle ayrilali 1 ay oldu ona agir sozler soyledim ama bende cok kirilmistim uzulmustum.Onun gelmesini bekledim hep ama ben dayanamayip ben gittim.Mesaj attim aradim aradim ama acmadi hicc .Bende en son okulda bekliyorum dedim geldi .ama beni cok uzdu kirdi parcalandim.Ama cok seviyorum ikimizinde hatasi var bu iliskide boyle olmasinda.Ben gittim agladim karsinda dayanamadim.Cok sert biri grurlu da benim ona dedigim o laflar cok yaralamis.1 ay once nerdeydin dedi.Simdimi aklin basina geldi bir ay once nerdeydin deid.ruyalarimdada onu gormustum hep bu surecte uzgundu kotuydu.Agladim karisinda ama beni parcaladi istemiyorm artik sevmiyorum dedi ama gercekci degildi ben inanmadim sevdigini biliyorum .Bana dediki:Buraya geldin agladin die seni affedecegimi mi sandin.Ben seni aldattmi naptm bukadar seyler diosun bana nasil sevmiosun dedim sevgi hemen bitmez dedim.Dibime yaklasti hele bi aldatsaydin seni mahvederdim hastanelik wdeedim dedi.Ben ona ayrilikren agir sozler kalp kiran sozler dedim benden mesaj beklemiss hep.ona ayrilirken ben mutlu olucam sen bana ettinginle kal.Allahindan bul dedim .Bunlar cok koymus .Ama ozmnlarda bende aci cektim .Onu seviyorum cok.Onun ayana gidip agladim ya hosuna da gitti hissettim .Sevdini de biliorum ama beni acitmak istedi bunu da biliyorum cunku biraz kinci biri cok ofkeli bana.Ofkesini kustu .bana yazma etme bida gelme buraya dedi.Yazma arama vs dedi ya kendini engellertirme bana dedi.Ben tabi gece bir mesaj attim uzun bisey sonra beni heryerden engellemis.Kavga ettimiz zamanlardada hep engellerdi.Sevmese direk hissederim.Ama ben tabi cok uzuldum konustumuzda bana dediklerine .Beni cok seviyordu cok severek isteyerek gelmisti .Ben onu geri kazanmak istiyorum napabilirim.Seviyorum vazgecmek istemiyorum savasmak istiyorum .Yardim edin napabilirim.

Bir fikir verin lutfen beni sosyal medya ve vatsapta engellemis.Ben ayrilinca belli bir sure sonra onu zaten her yerden silmistim vatsap hariccc ama iste mesaj atinca konusmadan sonraa heryerden engelledi.Bana cok ofkeli 1 ayda ne hale gelmis ofkesi cok asirii .Cok sert biirii zaten bu ofkesi nasil gececek

Biraz gururlu ol derim.Kaçan kovalanır bunu unutma.

Ilk baslarda cok grurluydum kavga ayrildimiz ilk zamanlar zor dayandim 1 ay anca sonra yazdm aradim o bana bitsin demisti .Sabrediyorum suan

Hayatına başka bir insanın girmiş olması yüksek bir ihtimal.Bu red edilişlerin altındaki kaynayın sebebi başkasına olan güven diye düşünüyorum.Erkekler gerçekten bizim gibi değil hayatlarına çok kolay birini alıp, çok kolay çıkarabiliyorlar.

Kişisel görüşüm bahsettiğin kişi geri gelmicek.Gelse dahi kafasındaki ezik bayan profili sebebiyle seni birkaç hafta içinde hayattan soğutacak.Çünkü ilişki sevgi ve aşk sebebiyle değil senin yalvarmaların neticesinde başlayacağı için sağlam temeller üzerine oturmıcak.

Gerçekten hiç umursamadığın ve hayatına neşeli bir şekilde devam ettiğin sürece ve tabiki oda bunu gördüğü zaman hazır ol eski aşkın kapını çalıcak.

paragraf kullanabilirsin mesela okuyayım dedim gözlerim kanadı. Allah rızası için paragraf kullanın anlatırken, okunmuyor bu şekilde.

eee aramışsın işte açmamış daha niye bir aydır nerdeydin diyor, seviyorum savaşmak istiyorum diyosunda savaşılarak kazanan ilişkilerden pek hayır gelmiyor, neden kavga ettiniz ne kadardır berabersiniz bunlarda önemli tabii

Ilk baslarda cok grurluydum kavga ayrildimiz ilk zamanlar zor dayandim 1 ay anca sonra yazdm aradim o bana bitsin demisti .Sabrediyorum suan
Daha yasin 17 anladigim kadariyla ama 21 de olsa farketmez. Adam istemedigini acikca belli etmis. Pesinde dolanma ve mumkunse sagda solda aglama. Guclu dur canim benim! Ve ona inat yapar gibi birseyler yapma. Yani cocugun ilgisi bitmis artik en kotu arkandan ezik falan diyordur o kucuk kafasiyla.

Karsina ne firsatlar, kimler cikar..sonra dersin ki ohh iyi ki olmamis. Simdi kendini degisik alanlara ver ve kendine uzulmeyi birak

Başka birisi yok o cok öfkeliydi bana benim ona dediklerim ona cok koymuş.Başka biri oldugunu düşünmüyorum gızlı bı hesaptn takıp edıyorum.Ben sadece elimden geleni yaptım gittime pişman değilim aslında mesaj atmıcaktım daha ama onu cok deger verdim bi insan söyledi attım baskada atmadım.

Kendi kendine neyin savaşını vereceksin?Adam istemiyor belli ki..17 yasindasin daha..bırak karşına daha iyi birileri çıkar. Öfkeli ve kinci bir adamla mutlu olamazsın.

Bana çok agresif biri gibi geldi, evlilik düşünüyorsan bu adamla çok zor , bir ömür geçirmek. Adam zaten istemiyorum demiş, belki hayırlısı böyledir deyip bırakmak en iyisi olabilir

Ayrılık söyle basladı o bana bısey ıcın kes sesını dedı bende ona dedım öyle başladı.Özür dilemeyi bilmiyorsun dedi.Kendini haklı görüyor

Ayrılık söyle basladı o bana bısey ıcın kes sesını dedı bende ona dedım öyle başladı.Özür dilemeyi bilmiyorsun dedi.Kendini haklı görüyor

ve sen hala peşinden mi koşuyorsun, seni sevdiği falan yok, umrunda değilsin ve sen böyle yaptıkça senininle oyun oynuyor bence, kendini meşgul edecek birşeyler bulup, heryerden engelle ve düşünmeyi bırak, vakit kaybından başka bişey değil

Karsindaki erkek kinci, agresif ve sinir biri belliki. Beni aldatsaydin seni hastanelik ederdim ne demek ya. Üstelik ne dedin de bu kadar kinlendin. Istemedigini söylemis, sevgi oldugunuda sanmiyorum. Sen böyle "savasmak" adi altinda pesinden gidersen o totosu kaf daglarina kadar cikar kendini bir halt sanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…