- 5 Ağustos 2016
- 182
- 26
- 13
- 31
- Konu Sahibi rapunzella0
-
İnşallah siz de mi oldunuz?rinoplasti snrasiysa nrmal gecici o m.etmeyn
Ne kadar sürede eski gülüşüme dönebilirim sizce? İşe başlycm ve gülümsemek işim açısından da çok önemliödemler gidene kadar aynayla haşır neşir olmayın daha rahat gecirirsnz
Anladım çok teşekkür ederim :)ödem gtmesi gerekli kisiden kisiye dgsir benim ortalama bir ayda o sertlik gitti
rica edrim g.olsun yesilcay icmistim ben odem attiriyor dye belki faydasi olmustrAnladım çok teşekkür ederim :)
Sağolun ben de maydanoz kiraz sapı limon suyu yapıyorm yeşil çay da içerim artık :)rica edrim g.olsun yesilcay icmistim ben odem attiriyor dye belki faydasi olmustr
Benim gülüşüm ve dudağımdaki ruju yedirme hateketi yapmam 1 buçuk ayı buldu canımArkadaşlar bugün 12. Günüm gülerken üst dudağım kalkmıyo ve çok kötü görünüyorum geçici mi bu durum eskisine dönmek istiyorum benim gibi olan var mı çok canım sıkılıyor
Ben gülüyorum rahat rahat esniyorum da gülebilirsin sorun olmaz dediler banaBen de 21 Günlüğüm, sanki üst dudagim hala uyusuk gibi :/ gulmeye de korkuyorum, burun kanatlarim genislicek gibime geliyor. . kocaman rahatça gülmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?