- Konu Sahibi bendebuyudum
Arkadaşlar, 19 haftalık hamileyim fakat 3 gündür karnımda ve kasıklarımda ağrı var bugun ara ara belimede vurdu bu ağrılar normal mi sizce? üşütmekten de olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gündür ağrınız var neden dr agitmiyorsunuz![]()
Çalışıyorum, iş yerinde ayaklarım çok üşüyor acaba üşüttügüm için mi agrıyor diye düşündüm, ama baktım bugunde devam ediyor yarın gidecegim inşaallah. Birde rahim genişlerken ağrı yapar diyorlar bilemiyorum ki
benim de çok ağrım oluyor. Bugün gittim doktora çok gaz olduğu için de oluyormuş. Ama doktor ağrının olması normal dedi.. çok geçmiş olsunn. Şu bebişleri hayırlısıyla kucağımıza da alabilsekk
şu bu diye burada söylenecekler teşhisin yerini tutmaz.
en kısa zamanda doktora gidin.bir çok gebenin yaşadığı idrar yolu enfeksiyonu da olabilir ağrınızın sebebi,erken doğum belirtisi de olabilir,rahmin büyümesinden kaynaklı da olabilir.can taşırken biraz daha dikkatli olmakta fayda var.
lütfen geciktirmeyin.
Arkadaşlar, 19 haftalık hamileyim fakat 3 gündür karnımda ve kasıklarımda ağrı var bugun ara ara belimede vurdu bu ağrılar normal mi sizce? üşütmekten de olabilir mi?