yardım hamileyim ama karnım ve kasıklarım ağrıyor

bendebuyudum

gül
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
88
1
16
Konya
Arkadaşlar, 19 haftalık hamileyim fakat 3 gündür karnımda ve kasıklarımda ağrı var bugun ara ara belimede vurdu bu ağrılar normal mi sizce? üşütmekten de olabilir mi?

benim de çok ağrım oluyor. Bugün gittim doktora çok gaz olduğu için de oluyormuş. Ama doktor ağrının olması normal dedi.. çok geçmiş olsunn. Şu bebişleri hayırlısıyla kucağımıza da alabilsekk

şu bu diye burada söylenecekler teşhisin yerini tutmaz.
en kısa zamanda doktora gidin.bir çok gebenin yaşadığı idrar yolu enfeksiyonu da olabilir ağrınızın sebebi,erken doğum belirtisi de olabilir,rahmin büyümesinden kaynaklı da olabilir.can taşırken biraz daha dikkatli olmakta fayda var.
lütfen geciktirmeyin.

Teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun. İnşaallah Allah'ım o günleride göstersin gerçekten çok zor bir süreç. Aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum inşaallah benimki de gaz sancısı gibi birşeydir.

Haklısınız, inşaallah önemli birsey yoktur dua edin benim için.

Normalde arada bir ağrı oluyor bebek büyümeye başladığı icin kasilmalar başlıyor bunlar normal bol miktarda su içip vücudunun esnekliğini artirip kasilmalar minimum a iner.
Ağrılar şiddetliye soğuk alginligida olmuş olabilir.iyice sık kalın giyin icini rahatlatmak icin doktor a git canim gecmis olsun..

Arkadaşlar, 19 haftalık hamileyim fakat 3 gündür karnımda ve kasıklarımda ağrı var bugun ara ara belimede vurdu bu ağrılar normal mi sizce? üşütmekten de olabilir mi?

Geçmiş olsun.Bugün aynı şikayetleri bende yaşadım.belime sancılar vurdu.sırtım agrıyor, göbeğimde ağrılar oldu.bende p.tesi gidcm doktora.Sanırım üşütmekten oluyor.ayaklarınızı sıcak tutun.ben çetiklerle dolaşıyorum.Allah korusun bebişlerimizi.

Benim de hamileliğim süresince ağrılarım olmuştu ve bikaç kez bu yüzden doktora gitmiştim. Çok şükür hiç bir şey çıkmamıştı Hamilelik öncesi regli ağrıların varsa hamileliğin ilk ayları regli dönemlerinde lekelenme olmamasına rağmen aynı şekilde bel ve kasık ağrıları çekebiliyosun. Ve rahim büyümesi de ağrıya sebep. Üşütmüşte olabilirsiniz.Ama yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız doktora gidebilirsiniz. Kötüye yormayın ama ihmalde etmeyin

öncelikle hayırlısıyla bebklerini alırsınız umarım baya kişi bu sorunu yaşıyormuş yalnız endişelenmeyin bebekleriniz kasıklarınıza baskı yapıyor büyüyorlar pozisyon değiştriyorlar 1-2 hafta sürecektir ...yalnız yinede doktorunuza danışın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…