• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

~ ~ Yardim icin yola cikmis gönüllüer..!

feyza1907

kalbinin sesini dinle...
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
682
0
96
Almanya
Seyyah ….

Televizyonu açtığımızda veya günlük gazetemize göz attığımızda hep aynı haberler ile güne başlıyoruz… Deprem, sel, kaza, açlık, cinayet, kayıp…

Bazen gözümüz, gönlümüz güzel şeyler duymak ve görmek istiyor, güzel şeylerinde yaşandığını bilmek istiyor…

…Bu duygu ile çıktık biz yola…

Duyguların en güzeli paylaşmaktır… Paylaşmak için illaki zengin olmak şart değil… Gönül zenginliğidir asıl önemli olan.

Bazı insan mal zenginidir ama bilmez paylaşmayı. Bu mal zenginliği ama gönül fakirliğidir…

Bazısı ise cebindeki son kuruşunu bile paylaşır ihtiyaç sahibi ile. Ayrıdır onun zevki. Mal fakiri ama gönül zenginidir o kişiler…

İşte bizler gönlü zengin insanlar arıyoruz bizimle aynı yolda yürüyecek.

Ekmeğimizi kardeşlerimiz ile paylaştıktan sonra içimize doğan huzur ile akşam yastığa başımızı koyup, huzur ile uyanmak istiyoruz sabahları…

Televizyonu açtığımızda, gazeteleri okuduğumuzda yayınlanan tüm kötü haberlere inat biz burdayız demek istiyoruz!

Sesimi duyan varmı? diye seslenen kardeşlerimize BİZ varız demek istiyoruz!

Tüm önyargıları ve olumsuzlukları geride bırakıp sevgi ile işlenmiş yollardan yürüyüp muhabbet ile kurulmuş köprülerden geçmek istiyoruz…

Peki sen? Bu güzel duyguları bizimle paylaşmk istermisin?.... :71:

Köy okullari icin yapmis oldugumuz kampanyamiza destek olmak istiyorsaniz:

Adreslerini belirttigimiz sayfalarimizda okullarin ihtiyaclarini sizlerle paylasiyoruz.

Arzu edenler bu listede belirtilen ihtiyaclari alabilir, arzu eden gönlünden geceni alip yolliyabilir.

1. Kargonuzu hazirlayip direk okula yolliyabilirsiniz (Okul adreslerini

sayfalarimizda paylasiyoruz.

Mail veya telefon ilede adresleri ögrenebilirsiniz bizden)

Not: iyi durumda olan kullanilmis hikaye kitaplarinida yolliyabilirsiniz.

2. Kirtasiye & Kitap tarzi ihtiyaclari online alisveris sitelerinden alip direk

okula yollatabilirsiniz.

Bildiginiz bir Online kirtasiyeci adresi yok ise bizdende güvenilir alisveris

sitelerini ögrenebilirsiniz.

NOT: Bazi sitelerde köy okullari kampanyasi icin oldugunu söylediginizde kargo

ücreti alinmamaktadir!

3. Bir Kirtasiyeci veya Kitapci dükkanina sahip iseniz bizimle irtibata gecip

yardim kutusu istiyebilirsiniz. Bu Kutulari dükkaniniza koyabilir, alisveris

yapanlarin 1 kalem veya 1 kitapta bu kutuya atmalarini sagliyabilirsiniz.

Belirli araliklar ile biz sizinle irtibata gecip Kutulari okullara dagitmis

olacagiz.

4. Alisveris yaptiginiz kirtasiyecide/ Kitapcida böyle kutular var ise köy

okulundaki ögrenciler icinde icerisine birseyler koyabilirsiniz.

5. Yardimlasma ile alakali baska bir fikriniz veya sorunuz var ise bizimle irtibata

gecebilirsiniz.

Iletisim bilgileri:

Feyza Bayraktar Sengül

http://groupseyyah.blogspot.com/

http://www.facebook.com/GroupSeyyah

https://twitter.com/GroupSeyyah

Sayfamizda yolladiginiz Kargodan resimler paylasabilirsiniz.

Ayni sekilde bizde yollamis oldugumuz kargolarin ve faturalarin resimlerini sizlerle paylasacagiz.

Son düzenleme:
diyarbakır bismil başhanköyü ilköğretim okulu

Pelin Ögretmen 05379970406

21520 diyarbakır bismil başhanköyü/ Turkey

Okulumuzda 120 Ögrencimiz var. 60 kiz ögrenci, 60 erkek ögrenci. 5 ögretmenimizde okulda görev yapmakta.

Okulumuzda basta hikaye kitaplari olmak üzere kirtasiye malzemelerine ihtiyac vardir.

................................................................................................................................................................................

Haliluşağı Köyü Ilkögretim okulu

Harün Türk 0544 715 98 19

Kargonun yollanacagi adres:

Akkuş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

59250 Akkuş / ORDU

Okulumuzda 45 öğrencimiz var. 18 kız,27 erkek öğrencimiz var. 2 Öğretmenimiz okulda görev yapmakta.

Kirtasiye malzemesi ve hikaye kitaplari yani sira özellikle kislik kiyafetlere ihtiyac vardir.

................................................................................................................................................................................

Fatih İlköğretim Okulu Bitlis

Adres:

Fatih İlköğretim Okulu

Türkçe Öğretmeni: Ayşenur TEMEL

Bağlar Mah. Muş Caddesi Güroymak/ Bitlis

İkinci Kademe Öğrenci Sayısı: 132

İhtiyaçlar: 6.7. ve 8. sınıf öğrenci seviyesine uygun romanlar ve hikaye kitapları.

Okulumuzun kütüphaneside yok. Kitaplar ile beraber en büyük ihtiyac birde kütüphanedir.

Bu okullarimiz ve bunlar gibi arastirip sizinle burada paylasacagimiz tüm okullarimiz icin desteklerinizi bekliyoruz..!

$578323_358819704167053_1995204531_n.webp

Arkadaslar !!! Yarindan sonra okulumuz tatile giriyor.
Bu güne kadar Kitap yolliyan herkesten Hz.Allah razi olsun!
Lütfen bugünden itibaren Kargo yollamayin okula.
Tatil bitisinde kargolarinizi yollamis olursunuz.

Okullarin tatile girmesi bizim Kampanyamizin bitmesi anlamina gelmiyor. Ögrenciler icin Okul basliyana kadar calismaya devam edecegiz!

Anasayfa ~

Back
X