YARDIM!!! İlişkiden sonra pembe akıntı????

Ben ovulasyon testi kullanıyordum catlamadan bir gün sonra gün asiri ilişki oldu her ayın beşinde adet olurum 20 sinde ilişki sonrası pembe akıntı gördüm o ay gebe olduğumu öğrendim ogluma

Selam kızlar bende de aynısı oldu. İlişki sonrası. Pembe akıntı. Minik parça parça kan geldi. Ayrıca yumurtlama gününden beri de kasık ve bel ağrım geçmedi sizce nedeni nedir?

Selam kızlar bende de aynısı oldu. İlişki sonrası. Pembe akıntı. Minik parça parça kan geldi. Ayrıca yumurtlama gününden beri de kasık ve bel ağrım geçmedi sizce nedeni nedir?

Canim ben de oyle oldum. Yumurtlama gunlerimiz gectikten sinra iliski sirasinda pembe leke geldi.heyecanlanmistim acaba bebek mi diye.ama degilmis ne yazikki lekeden 3 4 gun sonra erken adet oldum

Daha 8 gün var yaa adet günüme sen be zamandır istiyorsun bebis?

11 aylik evliyim daha once 3 ay denedik olmadi kist varmis tedavi gordum.bittikten sonra da 2 aydir deniyoruz olmuyo bu 3. Ayimiz bu ay yeni basladik calismalara insallah tutar. Sen kac aydir istiyosun cnm

Bende 9 aydır evliyim. Yeni başladık ama bende pco var tedaviyle hamile kalicam gibi. Rabbim inşallah o durumlara gerek göstermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…