YARDIM !!istanbul avrupa yakası( bahçeşehir,esenkent taraflarında) iyi bir boşanma avukatı önerisi!

pearly1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
9
0
4 yıllık eşimden boşanıyorum,kısa sureliğine ist.dayım..buradayken iyi bir boşanma avukatı bulmam lazım..iki çouğum var ve sudan bir sebeple bosanıyoruz, çouklarımın madur olmasından korkuyorum..lütfen iyi avukat önerilerinizi bekliyorum..

Arkadaşlar bir haftalığına burdayım ve gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var,iyi bir boşanma avukatı bulmak zorundayım henüz istanbuldayken,çünkü bulunduğum ilde çalışıyorum ve iki çocuğumu bırakıpta bu işlerle uğraşabileceğim kimsem yok:KK43:ayrıca yeni üye deilim sadece bir profil daha edinmek zorunda kaldım diğer nickim eşim ve bikaç kişi tarafından biliniyor diye,avrupa yakadında özellikle bahçeşehir,esenkent esenyurt civarında bir boşanma avukatı bildiği olan lütfen yardımcı olsun..

boşanma sırasında psikolojik olarak az ya da çok çocukların hassasiyetlerine göre bir şekilde çocuklar etkilenecek ikinizinde birbirinizi asla çocuklara kötülememesi halinde daha az hasarla evliliğinizi noktalamış olursunuz ..

boşanma sırasında psikolojik olarak az ya da çok çocukların hassasiyetlerine göre bir şekilde çocuklar etkilenecek ikinizinde birbirinizi asla çocuklara kötülememesi halinde daha az hasarla evliliğinizi noktalamış olursunuz ..
bir anne olarak tek duşunem çocuklarımın en az şekilde etkilenmesi,ama malesef erkekler için bu konu maddiyattan daha değerli değil,en azından benim ki öyle;:KK43: büyük çocuğum 3,5 yaşında küçüğü zaten baba kavramını bilecek yaşta değil..

bir anne olarak tek duşunem çocuklarımın en az şekilde etkilenmesi,ama malesef erkekler için bu konu maddiyattan daha değerli değil,en azından benim ki öyle;:KK43: büyük çocuğum 3,5 yaşında küçüğü zaten baba kavramını bilecek yaşta değil..

o kadar küçüklerse şanslısınız , ilkokula başlamadan öğrenecek olması kolay.Malesef babalara babalık güdüsü sonradan oluşuyor .Hayatına bir kadın dahil olunca hiç umrunda olmuyor çocuklar .

o kadar küçüklerse şanslısınız , ilkokula başlamadan öğrenecek olması kolay.Malesef babalara babalık güdüsü sonradan oluşuyor .Hayatına bir kadın dahil olunca hiç umrunda olmuyor çocuklar .
Umarım şanslıyımdır,3gaftadır babasını görmedi bir kez bile babam nerede demedi hiçbi zamanda çok bağlı deildi zaten babaya,babası da bi arayıp da sesini dinley özledim yavrumu demedi birde hayatına biri girerse artık çocuk görüşmek istesede o istemez sanırım..manen hiçbir zaman desteği olmadı zaten çocukalarının nafakasını verdinde artık bişey istemiyorum ben hem anne olurum hem de babasizde mi boşandınız tecrübeli gibi konuşuyorsunuz(umarım boşanmamışsınızdır)

Boşanma davası ya eşlerden birinin ikametgahında ya da son altı aydır birlikte yasadıkları yerde acılabilir.Aksi halde mahkemenin yetkisizlik durumuyla karsılabilirsiniz.Eger gecici olarak istanbuldaysanız yani ikametgahınız orda degilse davanın ikametgahınızın bulundugu yerde acılması faydanıza olacaktır.Nerde ikamet ettiginizi bilmiyorum ama özel mesajla iletisime gecerseniz yardımcı olabileceğimi düsünüyorum.Farklı sehirlerde de yürüttüğüm davalarım var.

Merhabalar, İstanbul-Kartal'da Anadolu Adliyesi'ne yakın konumda bir büro tavsiye edebilirim. Kendileri çok ilgili ve mesleklerini severek yapıyorlar. Sorularınızı sıkılmadan ve anlayabileceğiniz şekilde cevaplıyorlar. Sizin için ama en çok da boşanma nedeniyle zarar görebilecek çocuklarınız için dava açısından en doğru yolu öneriyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
X