yardım ıstıyorum arkadaslarım

izmirguzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
92
0
86
45
İzmir
canlarım benımıkıncı evlılıgım 2 tane oglum var bır tanesı yanımda bır tanesı babada ıkı kardes ayrı yanı.cocuklar bı orası bı burası yapıyor terbıye vermekte zorlasıyor ama ayrıda kalamam zaten bıtanesının ayrı olması yetıyor.sızce ne yapmalıyım onlar ıcın suanda ne en ıyısı olur varmı cocugu olupta ayrılanlar hadı yazın bakalım yardımcı olun neler yapmalıyım. .

canım durumuna üzüldüm bir anne olarak.:çok üzgünüm:Çok zor fikir yürütmek:uhm:,kaç yaşlarındalar?:hadi anne babayı ayrı ayrı görüyorlar buna alışmalılar ama kardeşinden ayrı olmak çok zor yaaa,iki kardeşin beraber olmalarını sağlayamadınız sanırım yoksa niye ayrı olsunlar babaları bu konuda ne düşünüyor?konuştunuz mu bir çözüm yolu bulmak için?:a015:

canım ınan tam7 sene mucadele etttım ama olmadı aılem ıkısınıde ıstemedı oyuzden mecburen bırını verdım babaya.babaannede normal degıl bende suan dedıkodular yuzunden evlendım esımın ılk evlılıgı ama ınan napıcam dıye dusunuyorum ıkısınıde babaya versem yapamam ölürüm boylede olmuyor psıkolojılerı bozuldu .akıl verın neolur

Ailenize çok kızdım, normalde iki çocuğunda sizin yanınızda olması gerekiyor.. Babasız oluyor ama annesiz olmuyor. Eşinizi ikna edin ve diğer çocuğunuzuda yanınıza alın diycem, en mantıklısı bu...

Lütfen yanınızdaki çocuğunuzu vermeyi düşünmeyin.... Böylede olmuyor lafınızdan sanki böyle bir fikri istemedende olsa düşündüğünüzü hissettim...
Çocuklarınız ne düşünüyor ne istiyor?

ben ıkısınıde yanımda ıstıyorum ama destegım yok cocuklarımdan ayrılmak o kadar zorkı annem ben bakamam dedı ve ayırdı ıkısınıde babaanne sınır hastası delı resmen
ama suandakı esımın ılk evlılıgı onun aılesıyle zaten aramız kotu ben ınan kafayı sıyırcam maddı destegım olsa alıp cocuklarımı kacıcam uzaklara ama o para yok ıste

Allah kolaylık versin güzelim, gerçekten işiniz zor. Bence ikisinide yanınıza alın, şartlarınızı zorlayın. Bu şekilde yürütmeniz çok zor, çocuklarda haliyle kötü etkilenir.

Canım peki eşin ne diyor bu duruma?
Evli olduğuna göre ailenden ayrı oturuyor olmalısın.
Bu durumda şimdiki eşin kabul ediyorsa alabilmen lazım 2 çocuğunu da.
Ben tam anlayamadım herhalde ama annem bakamaz falan deyince, çocuklar zaten sende kalmayacak mı?

Yanınızda olan çocuğunuza annenizmi bakıyor acaba? Zor bir durumdasınız.
Allah yardımcınız olsun. Eşiniz ile konuşsanız sıcak bakıyorsa duruma her iki
çocuğunuzda yanınızda dursa en iyisi olur ama şartlar nasıl bilmiyoruz...

Canim yasadiklarini az cok biliyorum...ve yinede söylüyorum...lüften biran evvel coluk cocugnu topla ve bu hayatini sadece sen ve cocuklarin icin yasa...
Ilerde her zaman bunun vicdan azabini cekeceksin...ne olursa olsun senden ayri olan evladin annemin durumu yoktu beni alamadi..diye düsünmeyecek...beni istemedi...ruh hastasi babaannemede birakti ...beni sevmiyor diye aklinda kalacak...:çok üzgünüm:

Bir sekilde sansini zorlamalisin..para yok pul yok diyerek bu hasreti ne zamana kader cekeceksin...esinle konus ya diger cocugnuda kabul eder yada pilini pirtini toplarsan cocuklarini alir ve kendine yeni bir düzen kurmaya calisirsin...

Önemli olan ilk adimi atabilmek inanki sonrasi gelecektir...belki ilk haftalar ilk aylar sogan ekmek yiyeceksiniz ama beraber olacaksiniz...sonra sonra inan bana düzelecek...a.s

Keske ailen destek olsa ama olmuyor diyede elini kolunu baglayip aglamakla olmaz bu is...hem kendini bitiriyorsun hemde cocugun o hasta ve yasli kadinin yaninda kimbilir neler yasiyor...:çok üzgünüm:

Sen istedikten sonra tek basinada bunlari basarabilirsin....yeterki kendine inan ve kaderine razi olma...:1hug:
Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

Canım allah yardımcınsın olsun zor bir aşamadasın eşin kabul ettiyse neden bu kadar sorun yapıyosun oda insan evladı yarın onunda olacak mutla inanıyorumki anlayışla karşılıyodur ama bana kalırsa yine kendin bilirsinde keşke hiç almasaydın çünkü büyünce inan tanımıyolar intikam güdüyolar benimde bir tane vardı beni tercih etmedi o kadar verdiğim emeğe karşı allah yardımcın olsun derim kardeşim

canlarım k.k.t.c de tek maasla gecınıp cocuklarıma bakmak cok zor ve ıkısıde okula gıdecek kucugu suan bende buyugude annemde suan okula orda gıdıyor kucugunu baba yaza ona vercem dıye bana verdı yazın ıstıyor annemde seneye babasının yanında okusun dıyor.esım tek maasla kalkamaz ustunden kabul etmez ıkısınıde.o yuzden saskınım ve caresızımya.tamam alıyım cocuklarımı ama nereye ev lazım ıs bulurum ben calısacam onları okula kım goturup getırcek baslarında kım durcak kucugum bu sene baslıcak okula.ınanın bılmıyorum beynım durdu

canım bence sakın ayrılmayı düşünme. Anladığım kadar yeni eşin iyiniyetli bir insan seni çocuğunla birlikte kabul ettiğine göre demek seni seviyorda. Ama o da kendine göre maddi imkansızlıkdan dolayı 2 çocuğuna da bakamayacağını düşünüyor. zamana bırak bu süre içerisinde eşini kendine daha çok bağla ve zamanla diğer çocuğunu da yanına almaya ikna et. Bu arada iki çocuğuna da zaman ayır ve onları çok ama çok sevdiğini hissettir. Haa bi de az da olsa eşinden gizlice para biriktirmeye çalış hayat bu ne olur ne olmaz 2 çocuğun var. Kendine iyi bak canım. Moralini yüksek tut.

Allah yardımcın olsun cnm.çok zor.benimde teyzem yaşıyor şu anda aynı şeyi.oğlunu babada bıraktı kızı yanında.benimde anneannem ve dedem ikisine bir bakamayız dedi.oğlunuda baba tarafı doldurmuş.annesini görmek bile istemiyor şu anda.moralini bozmak istemem ama gerçekler böyle.hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…