Yardım istiyorum avukatlardan.

ankara0607

nergis
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
7
0
86
Ankara
iki çocuk annesiyim.çocuklarımın velayeti 2007 den itibaren bende. 250 tl nafaka bağlandı ama daha kuruş alamadım. babaları vermemek için sigortalı bile çalışmıyor. eve gönderdiğim tebligatlar geri geliyor. burda böyle biri kalmıyor diye ki ev kadının ailesine ait. arabası var arkadaşının üzerine kayıt ettirmiş. avukatım ise bana soruyor ne yapabiliriz diye. yani onda da iş yok. lütfen bana yardıncı olurmusunuz..?

avukatınızı değiştrseniz bu tarz konularda daha tecrübeli avukatlarla karşılaşabilrsiniz belki başına gelen bu sıkıntı içinde üzüldüm ayrıca hayatınızı çocuklarınızla birlikte sağlıklı mutlu geçirmeniz dileğiyle :71:

işte sadece bizdemi böyle baba var diyodum gerçi baba denirse bunlar allah yardımcınız olsun sanki çocuklar onların değil

iki çocuk annesiyim.çocuklarımın velayeti 2007 den itibaren bende. 250 tl nafaka bağlandı ama daha kuruş alamadım. babaları vermemek için sigortalı bile çalışmıyor. eve gönderdiğim tebligatlar geri geliyor. burda böyle biri kalmıyor diye ki ev kadının ailesine ait. arabası var arkadaşının üzerine kayıt ettirmiş. avukatım ise bana soruyor ne yapabiliriz diye. yani onda da iş yok. lütfen bana yardıncı olurmusunuz..?
işi sabit bi işmi???eğer öyleyse işyerini şikayet edeceksin sigortasız eleman çalıştırdığı için ..ordan çözülecek arkadaşımında başına gelmişti avukatı işyerine zabıta göndermişti orda sigortasız çalıştığı ispatlanmıştı...

Son düzenleme:
işi sabit bi işmi???eğer öyleyse işyerini şikayet edeceksin sigortasız eleman çalıştırdığı için ..ordanı çözülecek arkadaşımında başına gelmişti avukatıer işyerine zabıta göndermişti orda orda sigortasız çalıştığı spatlanmıştı...

hayır ne sabit işi var nede sigortalı çalışryor. ama hakim 250 tl bağladı.

ayrıca boşanma döneminde bu bi senede olabilir evi arabayı başkasının üzerine yaptıysa hakim soracak ona burdan kazandığın paralar nerde..borç ödediyse ıspatlamak zorunda veya başka bişi yaptıysa ..eğerki bu duurmda ortaya çıkarsa eşinden mal kaçırma davasıda açabilirsin???

o nasıl nafaka ya!
2 çocuk için 250 tl o çocukların nesine yeter ki? üstelik ödemiyor bile. bence sadece avukat değil hakimde de iş yokmuş. yazıklar olsun 250 tl nedir ya?

nafakayı ödemezse 3ay hapis cezası alır. avukatınız dava açmış mı nafakayı ödemediği için

nafakayı icra takibine koyabilirsiniz
ödenmemesi halinde ceza davası açabilirsiniz
avukat tutmanız zorunlu değil
çok zor durumda iseniz barodan adli yardım talep edebilirsiniz
Av.Merve Gürcan

Back
X