:( yardım istiyorum eşimle sorunumuz....

elcin26elcin

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
6
0
16
Eskişehir
Merhabalar;
Yazıp yazmamakta çok düşündüm fakat sağlıklı düşünemiyrum bende mi onda mı sorun anlayamıyorum?aslında sorun mu onu da anlayabilmiş değilim yardım ederseniz çok memnun olurum...
eşimle evleneli 9 ay olduk çok hassas çok kırılgan çok incinen bir yapıya sahip bende öle,beni kırmamak için elinden geleni yapar Fakat dün ...
Çok rahatsızlandım öğlen aradım ağrılarım arttı vs. diye...
Akşam üzeri Babam evlerine götürdü beni babam patronum oluyor bu arada,eşimde kayınvalidemlerde tadilat işlemleri ile uğraşıyorlar yardım amaclı orada annemlere çok yakın evleri eşim orada olduğu için babam orası karışık çok işleri var bize gidelim eşini ararız gelir doktora götürür mantığında ben eşimi aradım durum böyle istersen gel doktora gidelim diye ama ses seda yok arayan soran gelen giden yok akşam 10 u geçtikten sonra eşim ben eve yaklaştım eve geçtin mi diye aradı? bende çok rahatsız oluğumu bildiğini bana küfür etse bu sorudan daha hafif kalacağını beni almaya gelinceye kadar evimize geçeyeceğimi söledim...
babam yanımdaydı ve duydu malesef
siz olsanız ne yaparsınız benim yerime?
akşam hiçbişe olmamış gibi evime mi gitmeliyim?

canım konuyu tam olarak anladım ben biraz daha açık anlatırmısın? sanırım sen öğlen ağrılarının olduğunu söylemişsin eşin cevap vermemiş tadilat yapıyormuş annesigilde sonra baban seni eve götürürken tam ne oldu anlamadım

hasta olduğunuzdan alınganlaşmışsınız bence
her şeye takılırsak ömür geçmez malesef.ben yeni yeni anlıyorum bunu malesef

anladığım kadarıyla akşam sizi hiç aramadı (babanızda kalınca) ve sizde sabah gelip yazdınız buraya.. eğer öyle olsa bile siz yine evinize gidin tabikide.. herşeyinizi evde yaşayın.. af dilersede orda olsun, tartışılcaksada.. ya sizi unuttu yada boş bir anına denk geldi demekki.. herşeyi unutup devam et demiyorum ama akşam evinizde olmalısınız...

bu konuyu açalı çok uzun zaman oldu çok teşekkürler yorumlar için sizin söylediğiniz gibi düşünüp aynı gün akşam olmadan evime döndüm ben çok yeni evliydim sanıyorum çok kırılganım ve öğrendim ki hayattaki en zor şey evlilik ince bir iplik üzerinde yürümek gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…