yardım istiyorum, nasıl red edeceğim

İşin ucunda tatil olmasa adamı yine reddecektiniz.cikariniz için kullanıyorsunuz sonra yine görüşmeyeceksiniz.kendinize bunu yakistiriyorsaniz diyecek birşey yok

Hem birlikte tatile gideceksiniz hemde bir şey yaşamayacaksınız? Böyle bir ihtimal yok. Siz onun teklifini kabul ettiğiniz anda diğer her şeyi de kabul etmiş oldunuz. Bunu bilerek gidin tatile. Ya da gitmeyin

gerçekten bir şeyler yaşamak istemeseniz adamla birlikte gitmezsiniz. adam sizi yüz üstü bıraktığı (anlattığınıza göre böyle diyorum, eski konuları bilmiyorum) için siz de onu nasıl süründürürüm derdindesiniz bence. ya da nasıl naz yapar kendimi kıymete bindiririm de olabilir

Konuda en saçma şey tatile Litvanyaya gidecek olmanız. Ne var ki litvanyada? Şehir merkezini bir günde gezersin, yarım gün de trakai,oldu bitti.
Bu soğukta mabadiniz donar litvanyada,yapmayın etmeyin:)))
Ucuz desen ucuz değil, güzel desen güzel değil. Yazın gitsen neyse dogasi güzel, karlar içinde gitsen yine neyse . Azbucuk masalsı tarafı var diyebiliriz (masal dediğim de frozen karlar ulkesi. ben gittiğimde soğuktan telefonumun bataryasi donmus kapanmıştı,hiç doğru düzgün resmim bile yok).
Ama bu mevsimde orada kuru ayazdan başka bir şey yoktur.
Bari gitmisken Letonya Estonya falan diger baltik ülkelerini de gezin, hiç yoktan haritada işaretlediginiz yer çok olur

Fazla emily in paris izlemişti biri, o mu ?
evet ama hangi üyeydi hatırlamıyorum, bence en başta doğru söylüyordu, burada çok eziklenince evlenme teklifi işini attı ortaya ve gitti. Yani ilk konular hayal ürünü olsa niye adamın reddetme hallerini hayal etsin ki

Hee evet,herşey yaşamışlar ama araya diğer flörtler girmiş.Neyse,çokta önemli değil,iyi tatiller konu sahibi.
tabii o eski sevgilisine falan döndü benden sonra. ben gereksiz paniklemişim dün, o hiç düşündü mü ay handeye nasıl söyleyeceğim eskisine döndüğümü falan diye, benim de düşünmeme gerek yok, istemiyorum, bitti. ben en başa dönmek istemiyorum tek derdim o yoksa ilişkim yok birşeyim yok tabi ki takılıp dönebilirim de ama ben o zamanlar çok üzülmüştüm, burada da konum var beni teselli etmişlerdi. Bu konuda zaten tanıdığım kullanıcılar haricindekilerden garip garip tepkilerle karşılaştım şaşırdım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…