- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.793
- 28
- Konu Sahibi handemiray
-
Ayyynen. Konu sahibi de istiyor ve bizden de onay bekliyor belli kiAman sevişeceksiniz zaten, burdan ben bile aldım o enerjiyi adam da almıştır. Kasmayın.
masrafıma kuruş karışmayacak yanlış anlaşıldım sanırımHiç cevap verme ama tatil için cevap ver. Bilmiyorum hiç etik değil adamı kullanmış gibi oluyorsun bence
paul dü o ben değilim. en son adam evlenme teklifi etmişti ona değil mi daha yazmadı o üyenasıl arkadaş bile değil her paylaşımım olduğu demiş
konu sahibesi şey değil mi parkta buluşalım diye ısrar eden üye?
Niye tanımıyor olsun, zamanında sevgiliydik, herşeyi yaşadık yazmış konu sshibi.Nasıl yani,hiç tanımadığınız bir adamla tatile mi çıkacaksınız?
paul dü o ben değilim. en son adam evlenme teklifi etmişti ona değil mi daha yazmadı o üye
yani pek inandırıcı bulmadı burada kimse ama ondan sonra da yazmadı konu sahibi zatenevet evet baktım siz değilmişsiniz.
evlenme mi teklif etmişti okumamışım demek son konusunu.
Fazla emily in paris izlemişti biri, o mu ?yani pek inandırıcı bulmadı burada kimse ama ondan sonra da yazmadı konu sahibi zaten
evet ama hangi üyeydi hatırlamıyorum, bence en başta doğru söylüyordu, burada çok eziklenince evlenme teklifi işini attı ortaya ve gitti. Yani ilk konular hayal ürünü olsa niye adamın reddetme hallerini hayal etsin kiFazla emily in paris izlemişti biri, o mu ?
Hee evet,herşey yaşamışlar ama araya diğer flörtler girmişNiye tanımıyor olsun, zamanında sevgiliydik, herşeyi yaşadık yazmış konu sshibi.
tabii o eski sevgilisine falan döndü benden sonra. ben gereksiz paniklemişim dün, o hiç düşündü mü ay handeye nasıl söyleyeceğim eskisine döndüğümü falan diye, benim de düşünmeme gerek yok, istemiyorum, bitti. ben en başa dönmek istemiyorum tek derdim o yoksa ilişkim yok birşeyim yok tabi ki takılıp dönebilirim de ama ben o zamanlar çok üzülmüştüm, burada da konum var beni teselli etmişlerdi. Bu konuda zaten tanıdığım kullanıcılar haricindekilerden garip garip tepkilerle karşılaştım şaşırdım zatenHee evet,herşey yaşamışlar ama araya diğer flörtler girmiş.Neyse,çokta önemli değil,iyi tatiller konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?