Yardım istiyorum :(

selinnn06

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
16
0
16
Ankara
Kızlar ben yeni hamilerim ve hamileliğe 75 kilo olarak başladım henüz bebek düşünmüyorduk ama Allah bize bebek kısmet etti. Ben bu kilo ile hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim acaba şimdi zayıflayarak hamileliğine devam edebilir miyim?

Hayırlı olsun öncelikle. Ben de 75 ile hamile kaldım cok da korkuyordum cok kilo alırım diye. 21. Haftadayim sdc yarım kilo aldım:) hic mide bulantisi kusma da olmadı. Ama normalden daha az yer oldum, iştahım az. Ama bebeğimin gelişimi iyi cok şükür.
Çoğunlukla kilolu hamile kalanlar cok kilo almıyor, insallah sen de oyle olursun

hamileliğin tadını çıkar:) koy ver gitsin kiloları:):):)

ekmek tuz vs değil de bebeğe yararlı şeyler yesek bence çok da kilo almayız. Gerçi ilk hamileliğim ama öle düşünüyorumm:):)

Bebişini kucağına aldığın o anki mutluluğunu düşün
Kaç zayıf insan bebeği olması için uğraşıyor

İlk aylar yediklerinin bebeğe çokta faydası olmuyor çünkü sadece kandan besleniyor ... Sonraki aylardada sadece bebeğine yarayacak şeyleri yersin
Mevsiminde meyve ve sebze tüketirsin
Hamur işlerinin yağlı şeylerin ne sana nede bebeğe faydası var

Sen şu an tek düşünmen gereken şey bebeğin gerisi ise teferruat

Bebişini kucağına aldığın o anki mutluluğunu düşün
Kaç zayıf insan bebeği olması için uğraşıyor

İlk aylar yediklerinin bebeğe çokta faydası olmuyor çünkü sadece kandan besleniyor ... Sonraki aylardada sadece bebeğine yarayacak şeyleri yersin
Mevsiminde meyve ve sebze tüketirsin
Hamur işlerinin yağlı şeylerin ne sana nede bebeğe faydası var

Sen şu an tek düşünmen gereken şey bebeğin gerisi ise teferruat

Haklisin ben neler düşünüyorum çok teşekkür ederim :)

Kızlar ben yeni hamilerim ve hamileliğe 75 kilo olarak başladım henüz bebek düşünmüyorduk ama Allah bize bebek kısmet etti. Ben bu kilo ile hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim acaba şimdi zayıflayarak hamileliğine devam edebilir miyim?

kilon icin deil ama bebginin sagligi dogum sonrasinda seker-tansiyon gibi sorunlar yasamamk icin bence diyetisyen yardimi al cnm
yada seker-tuz-hamur isleri-pilav-makarna tarzi seyleri kesmeye calisssss
bebsini beslicek seyler ye ve sana kilo aldirmicak seylerrr
allah yolunu acik etsin
bedensel olarak dusunme sonrasinda verirsin kilolarii bisey olmaz cnmmmm
hadi bakalim hayilri hamilelikler olsunnnn
bol sut urunleri tuketmeye calis-meyve sebze ....

kilon icin deil ama bebginin sagligi dogum sonrasinda seker-tansiyon gibi sorunlar yasamamk icin bence diyetisyen yardimi al cnm
yada seker-tuz-hamur isleri-pilav-makarna tarzi seyleri kesmeye calisssss
bebsini beslicek seyler ye ve sana kilo aldirmicak seylerrr
allah yolunu acik etsin
bedensel olarak dusunme sonrasinda verirsin kilolarii bisey olmaz cnmmmm
hadi bakalim hayilri hamilelikler olsunnnn
bol sut urunleri tuketmeye calis-meyve sebze ....

Tavsiyelerini dikkate alıcam canım teşekkür ederim :)

kişiden kişiye degisir ben 84 le hamile kaldım su an 7 ay bitti ve 79 kiloyum yani almak yerine verdim tabi şu son 2 ayda nler olacak bilemiyorum:18:

Back
X