Bende gidiyorum ama sanki hiç gecmicek gibiEvet kullandım ...Özel bir psikiyatriste gittim ,ama sonra bunun geçici bir şey olduğunu anladım ..Ve nitekim geçti de ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gidiyorum ama sanki hiç gecmicek gibiEvet kullandım ...Özel bir psikiyatriste gittim ,ama sonra bunun geçici bir şey olduğunu anladım ..Ve nitekim geçti de ..
Canım bak mesela kendimdekendimden örnek vereyim, son zamanlarda çok sıkıntılı stresli dönemden geçiyorum, prozac benim ilacımın ismini onu koydum çekmeceme aldım ahşaplarımı kendie ciciler yapıyorum, yaparkende stresimi atıyorum, bitincede şöyle bi bakıyorum hırsımdan ortaya güzel şeyler çıkartıyorum, hiç ağlanıp sızlanmıyorum ve ilaca gerek duymuyorum, bana iyi gelen şeyleri yapıyorum. Sende sevdiğin bişeyden bşla gerçkten çok iyi geliyor ama bunu yenmeyide istemen lazım.İlaç içmediğimde daha kötü oluyorum![]()
Bende gidiyorum ama sanki hiç gecmicek gibi![]()
Elimde değilCanım bak mesela kendimdekendimden örnek vereyim, son zamanlarda çok sıkıntılı stresli dönemden geçiyorum, prozac benim ilacımın ismini onu koydum çekmeceme aldım ahşaplarımı kendie ciciler yapıyorum, yaparkende stresimi atıyorum, bitincede şöyle bi bakıyorum hırsımdan ortaya güzel şeyler çıkartıyorum, hiç ağlanıp sızlanmıyorum ve ilaca gerek duymuyorum, bana iyi gelen şeyleri yapıyorum. Sende sevdiğin bişeyden bşla gerçkten çok iyi geliyor ama bunu yenmeyide istemen lazım.
Haklısın tabiKafanda sürekli ben hastayım ,artık düzelmeyecek gibi kaygılarla dolaşırsan iyileşmen zaman alabilir tabii.Hayatta ölümden başka kayıplarda var ,her kaybedişte böyle yıkılırsan olur mu ? Bu hayatta sadece sen sana yardım edebilirsin ..Herkes bir yere kadar uğraşır sonra bırakır ..Ölüm acısı da diğer acılar gibi zamanla hafifler ,eğer öyle olmasaydı hiç kimse yaşayamazdı öyle değil mi? Belki senin için travmatik bir şey olabilir ama bunu atlatman lazım ...
Ayrıca hepimiz bir gün öleceğiz ,her canlı bir gün ölümü tadacaktır ,bundan kaçış yok maalesef ama her gün bunu düşünerek burdaki hayatımızı da zindana çevirmeyelim şekerim![]()
Evet hesaptan cok korkuyorum.Namaz oruç borcum vok:'(Önceden bende çok korkardım ama şimdi sadece hesap verememekten korkuyorum günahlarımdan korkuyorum düşünmemeye çalış kitap falan oku bununla ilğili çok güzel kitaplar var inançlı bi arkadaşsın galiba şöyle düşün ölüm son değil hepimiz canlıyız ve biğün ölücez.
Evet haklısınızÖlüm diye bir gerçek var ve her an herkesin başına gelebilir. Bu durumu kabullen. Yapman gereken tek şey bu bence ve tabii ki de bu konudan çok bahsetme, yoksa seni daha çok içine çeker.
Şunu untma Allah kuluna zülmetmez onun için bence daha ölmemişken korkmak yerine hazırlansak daha iyi olmazmı.Evet hesaptan cok korkuyorum.Namaz oruç borcum vok:'(
Öyle tabi ki sağolunŞunu untma Allah kuluna zülmetmez onun için bence daha ölmemişken korkmak yerine hazırlansak daha iyi olmazmı.
SağolunÇok fazla cenazelerle, ölümlerle karşılaşıldığında bana da olur bu tip şeyler ama geçer. Kontrol etmeye çalışmak lazım. Zihninizi farklı şeylerle meşgul edebilmek çok önemli, ne kadar meşgul olursanız o kadar az düşünürsünüz.
3 haftadan uzun sürerse, yardım alabilirsiniz.
Başınız sağ olsun.