yardım istiyorum...

medyamatik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
13
1
27
herkese merhaba
Ben daha önce buraya üye olmuştum ama o farklı bir sebepten dolayı...Benim bir derdim var.Biliyorum herkesin ama belki çok saçma da gelebilir ama bir şey paylaşmak istiyorum.Ben 17 18 yaşındayım.1 67 boyunda ve 58 kiloyum.dışarıdan çok kilolu görünmüyorum ama yüzüm bana göre çok kilolu.uzun bir yüzüm var ve yanaklarım çok dolgun.Ama böyle gerginde değil.Etrafımdaki benden daha fazla olan insanların yüzleri kilolu bile olsa gergin oluyor ama benim biraz eğilsem boynumla yanaklarım birleşecek gibi.Bilmem anlatabildim mi ama bir arkadaşım yağ kas oranı diye bir şey söylemişti.Bende diyetisyene gittim.Ama önce dahiliyeye falan gitmeme gerekiyormuş bende uğraşmıyım dedim.Bu konuyla ilgili ne yapabilirim .Lütfen bildiğiniz bir şey varsa bekliyoru

Kendınde yazmıssın once dahılıyeye gıtmem gerekıyor dıye ,uğrasmadan olmuyor be canım bıraz cabalayacaksın yanı.

Kendınde yazmıssın once dahılıyeye gıtmem gerekıyor dıye ,uğrasmadan olmuyor be canım bıraz cabalayacaksın yanı.
ama benim vaktimi alıcak yani ailem öyle düşünür.Aİlemde şey diyor sen kilolu değilsin .Evet biliyorum ama yüzüm kilolu diyorum yine değilsin diyorlar.açıkcası kilodan mı bilmiyorum ama herkes yaşıma 20 25 diyor.Ben bunun için gidersem bir çözüm bulamam diye korkuyorum.Sanki herkes boşuna gidiyorsun diyecekmiş gibi geliyor.

Yapısal olabilir mi? Yakin arkadaslarimdan birinin de senin gibi, vücudu ince olmasina karşın yanakları kilolu biraz.. Bence gayet sempatik gözüküyor,care olarak bilemiyorum

X