iyi akşamlar arkadaşlar.29 yaşındayım ve öğretmenim.nereden başlayacağımı bilemiyorum.baskıcı bir ailede yetiştim.okumak,kendi paramı kazanmak için çokkk çabaladım ailemin ve akrabalarımızın köstek olmasına rağmen.hakaret,şiddet içinde yetiştim.bu ortam sonucunda fazla konuşmayan kendiyle yarışan,kendini kurtarma peşinde olan bir karaktere büründüm.sonunda üniversiteyi uzak yerde okudum.bitince tekrar eve döndüm.vee zorda olsa atandım.fakat babam diğer ablalarımı zorla evlendirmesine rağmen beni evlendirmek istemedi nişan zamanı atanmamış olmama rağmenhayatta arayıp bulamayacağım bir eşe sahibim.ailem onlara yardım etmeden evlendiğim için düğün zamanı düşman oldu.eşimin ve benim ailemden uzak bir yerdeyiz şu an zor bir yer olmasına rağmen evimin içi huzurluydu.fakat ben istemediğimi bildiği halde eşim memlekete tayin istedi ben gitmek istemiyorum çünkü aileme kafa olarak çok uzağım düğün zamanı düşmanlıkları bitmesine rağmen eşimin ailesini de görmek istemiyorum çünkü çok konuşuyorlar.benimde sürekli gevezelik yapmamı onların peşinden koşmamı istiyorlar.bende kesinlikleri bunları yapacak biri değilim.şimdi bende tayin isteyip gittiğimizde ailem para konusunu açacak(yapmasalar da kafamda yer etti) eşimin ailesi yakın olmuyorum diye sitem edecek.ben herkesle aynı zevklerde,karakterde olmak zorunda mıyım bunlar yetmiyor gibi eşimin benden büyük ablası beni kıskanıyor.açıkca belli etmiyor ama anlıyorum.bana zerre kadar yakınlık göstermediği halde benden yakınlık bekliyor.göremeyince başka bahanelerle üstü kapalı yorum yapıyor.şimdiye kadar ben hiç muhattap olmadım eşim korudu beni peki gidince nasıl davranayım yorum yapın lütfen.kafam çok karışık.aşırı tartışıyoruz eşimle
kesinlikle yanlış yapmışsınız tayin istemekle
sizin yapacağınız
hastalığı var sağlığı var diye düşünüp 3,4 saatlik yere tayin istemekti
ama olan olmuş
madem bu problemler var,kafanızda soru işaretleri,içinizde korkular oluşmuş
baştan iki aileye de uzak durun
bi de niye eşiniz sizin rızanız olmadan tayin istedi ki
öncelikle eğer eşini ikna edebilirsen memlekete yakın başka bir yere tayin isteyin her iki tarafa da biraz mesafeli olmak bencede daha iyi ama olmuyorsa da çok kafanda büyütme canım zaten çalışan bayansın başta sınırını çizersin kimseyle çok samimi olmazsın çok sık görüşmezsin eşinde seni anlıyorsa fazla sorun yaşayacağını sanmiyorum.açıkcası ağzı olanda konuşuyorbiraz da umursamaz olursan he deyip geçersen daha mutlu olursun dediğin gibi herkesin bir karakteri var kimse kimseye uymak zorunda değil birbirimize karşı saygıl olalım yeter
aslında eşim benden habersiz yapmadı bunu.şu an bulunduğum yerde her anlamda sıkıntılıyız bayramlarda,tatillerde gittiğimizde memleket cazip geldi.bende tamam demiş oldum ama iş ciddiye binince korkularım hiç olmadığım kadar ortaya çıktı.bende gitmek istiyorum ama gitmekte istemiyorumdüşüncelerim size karışık tuhaf gelmesin forumda okuduğum kadar sıkıntılı arkadaşlar gibi sıkıntılı değilim ama bu yaşıma kadar o kadar doldum ki artık çok basit şeyler bile bende büyüyor sinir krizi geçiriyorum.zaten aile akraba arasında benle fazlasıyla uğraşıldı çekemeyenler tarafından.onlar yetmez gibi eşimin ablasının incir çekirdeğini doldurmayacak saçma sapan halleri de eklendi.benim insanlardan istediğim kendi kalıplarına uydurmaya çalışıp kimse beni yargılamasın.herkes kırmızıyı seviyor diye bende sevmek zorunda değilim.bunun için suçlanıp yargılanmaktan sıkıldım.çok mu şey istiyorum
eşim benim ailemin çok kötü hareketlerine aşağılamalarına benim için katlandı ve tek kelime etmedi bana lafını etmedi bunlara rağmen benim ailemi benden çok düşünür.dünya iyisi biri.memleket işini kabul etme sebebimde ailesinden çok iş arkadaşlarının yanında olmak istiyor onu mutlu etmek için kabul ettim napim.ve bana kendi ailesiyle ilgili nasıl istersen öyle davran der zorlamaz bişeye dayatma yapmaz.ben zaten hep mesafeliyim onlara.artık biri seni kırdığında sende kır beni üzmemek için cevap vermemezlik yapma diyor.yine mutsuz olursan gideriz diyor böyle biri siz olsaydınız benzer bişey yapmaz mıydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?