Yardım kaç haftalık oluyorum 🥺

asyanurella

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2021
51
24
8
35
Merhaba birşey sorcam saçma gelebilir ama yeminle unutmuşum adetimin ilk günü bu dönemde adetim çok karıştı son adetim kaçında oldum hiç bi fikrim yok transferim Temmuz 16 da oldu 6. Gün embriyonu pozitifi gördüm çok şükür isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla şimdi ben kaç haftalık oluyorum 🥺

Hayırlı olsun, benim son adetime göre hesaplandı. Yani doktor haftamı ona göre hesaplıyor. Sizin tarih belli değilse sanırım ölçümlere göre belirlenir

Tüp bebeklerde adet hesabı olmaz. Google a doğum tariihi hesaplama yazın. Tüp bebek ile transfer tarihi seçeneği var oradan transfer tarihini girerek doğru sonucu çıkartıyor.

Tüp bebeklerde adet hesabı olmaz. Google a doğum tariihi hesaplama yazın. Tüp bebek ile transfer tarihi seçeneği var oradan transfer tarihini girerek doğru sonucu çıkartıyor.
Ben şuana dek 5 doktora muayene oldum, hepsi son adetimi baz aldı.
Hatta üstüne basa basa kendi tüp bebek doktoruma sordum o da son adetten hesaplayacağız dedi.

Doktordan doktora mı değişiyor acaba 🧐

Hatta üstüne basa basa kendi tüp bebek doktoruma sordum o da son adetten hesaplayacağız dedi.

Son adet tarihi baz alınmaz. Ben kaç doktora gittiysem transfer tarihimle hesap ettiler. Ama benm tesadüfen adet tarihimle uyumlu çıkıyor. Herkeste aynı olmaz 1-2 gün olsa bile değişir. Siz transfer tarihinizle hesaplayın google ile 🙏🏻

Son adet tarihi baz alınmaz. Ben kaç doktora gittiysem transfer tarihimle hesap ettiler. Ama benm tesadüfen adet tarihimle uyumlu çıkıyor. Herkeste aynı olmaz 1-2 gün olsa bile değişir. Siz transfer tarihinizle hesaplayın google ile 🙏🏻
Taze transfer mi sizin? Benim donmuş transfer o yüzden mi farkediyor acaba. Benim 11 gün var adet ve transfer arasında. Kadın doğumcum ve perinatologum satı baz alıyor 🤷‍♀️

Benim doktorumda son adet tarihine göre hesaplıyor

Back
X