- 30 Kasım 2015
- 37
- 20
- 3
- 31
- Konu Sahibi padmeamidalaa
Arkadaslar merhaba, ben universite son sinifta okuyorum ve 10 aylik evliyim, esim calisiyor. Ve kayinvalidemle aram hic ama hic iyi degil. Biz daha esimle sevgiliyken bile iyi degildi. Ilk tanistigimda bi insana isinamadiysam biraz zor oluyo benim icin zaten ama cok cabaladim aramiz duzelsin diye. Ama o israrla bi sorun cikariyor. Mesela oturuyoruz komsuda hep beraber, surekli bana laf gondermeler falan. Komsunun biri soruyo iste bebek dusunuyo musunuz vsvs hayir daha erken falan diyince kayinvalidem "ay hayatim ne bebegi hem okuyup hem de nasil baksin BU" demeler. Evet yanlis duymadiniz Bu diye hitap etti bana herkesin icinde. Ya da yaptigim yemekleri begenmez. Ben onu dusunup hediye aldim dogum gununde, canta almistim. O bu rengi hic sevmezmis, canta neden deri kokuyomus o cantayi hangi kiyafetiyle takicakmis??? Hahahhah artik sinirden guluyorum ya
Onceden kafama cok takmiyodum ama su aralar cok sinirimi bozmaya basladi bu durum
Zaten benim ailemle de cok gorusmuyor kendisi. Surekli diger geliniyle kiyasliyor beni ve cok agrima gidiyor
Ayrica esimi benden kiskaniyor resmen bu durumu yasayanlar vardir mutlaka aramizda. Esimle bu konuyu konustum o da gidip annesiyle konustu ama bi cozume varamiyoruz. Artik ne yapsam bilmiyorum esimle aramin bozulmasindan korkuyorum. Ne yapabilirim bana yardim eder misiniz rica etsem