Yardım Kızlar Soğan Kürü *

ardey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
75
63
88
21.günü progestronum 8 çıktı zamanında adet oldum 30 günde bir oluyorum ama 2 gün sürdü. Adetimin 7 günü soğan kürüne başladım şuan 5 gün oldu içeli öglen yemeklerden önce akşam yemeklerden önce bugün şiddetli kasık ağrısı çektim ayağımın üstüne bile basmak istemedim akşama kadar sürdü demin lavaboya gidince akıntım hafif kanlı geldi . Sizce kistlerimmi patlamıştır çünkü o ay yumurtlamamıştım *

olabilir tabiki..
bende 2 aydır kullanıyorum soğan kurune basladığımdan bu yana hiç ne pembe nede kanlı akıntım olmadı..ilk ay adetim 35.gunu civan perçemi içerek ancak geldi diyebilirim.(yani civan perçemi içmesem daha gelmeyecekti bence).3gun surdu ve bıttı. 2.ay 26 gun geldi ve çok geldi neredeyse kan kaybından ölüyordum.bide belki bilirsiniz adet donemı harıcınde bendede yeşil bi akıntı oluyor sanırım iltihap bilemiyorum tabii..acaba dıyorum kistlerim mi patlıyor yoksa.. her biri 5*4 cm buyukluğundede.. olmazsa hafta içi bi dr. gideyim baktırayım tekrardan.

benımde ılk kür yarın bıtıyor yanı 15 gun olucak ama bendede oyle kanlı akıntı falan olmadı ve cok hafıf 2 gun anca akıntı olmustur oda varla yok arası , bende ne sonuc verıcek bılmıyorum onumuzdekı adet zamanım dr randevum var ultrasonda gorucem bakalım işe yaradımı yoksa yaramadımı

21.günü progestronum 8 çıktı zamanında adet oldum 30 günde bir oluyorum ama 2 gün sürdü. Adetimin 7 günü soğan kürüne başladım şuan 5 gün oldu içeli öglen yemeklerden önce akşam yemeklerden önce bugün şiddetli kasık ağrısı çektim ayağımın üstüne bile basmak istemedim akşama kadar sürdü demin lavaboya gidince akıntım hafif kanlı geldi . Sizce kistlerimmi patlamıştır çünkü o ay yumurtlamamıştım *
canım hamilesin sanırım soğan küründen sonramı oldun nasıl uyguladın

canım hamilesin sanırım soğan küründen sonramı oldun nasıl uyguladın

Evet canım bir mücize oldu kendi doktorum olcam dedim bu ay çünkü bıkmıştım yıpranmıştım doktora gitmekten soğan kürünü yaptım sabah akşam 15 gün 12 günü hissettim içimin temizlendiğini peşinede arı sütü bal polen propolis karışımı şansımı denedim amh düşüklüğümde vardı. eşimde 3 aydır zeytin yağına batırılmış incir aç karnına takviye havuç ve pekmez içti şükürki 5 sene sonra hamile oldugumu ögrendim perşembe Allah nasip ederse kesemizi görmek için gidicez *

Back
X