yardım kızlar

tine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
168
0
96
41
İstanbul
hastane cantasını sımdıden hazırlamakta fayda varmı
nasıl bı emzık ve bıberon tavsıye edersınız
bez hangısını tavsıte edersınız
ve cantaya konulacakları sayarmıısnız
:D:nazar::nazar::nazar:

hastane cantasını sımdıden hazırlamakta fayda varmı
nasıl bı emzık ve bıberon tavsıye edersınız
bez hangısını tavsıte edersınız
ve cantaya konulacakları sayarmıısnız
:D:nazar::nazar::nazar:[
ben çantamı hazırladım ama her an doğum ihtimalim var benim.emzik için herkes farklı yorumda bulunuyor ama ben ilk bebeğimde emzik kullanmadım bunun için aventin emziğini aldım.biberona daha gerek yok çünkü mamaya ihiyacı olsa bile çay kaşığıyla veriyorsun .ölçülü küçük suluklardan koy çantana 30 cc yaptırıyorlar.sütüm az olduğu için mamayla takviyelemiştik aventin biberonunu kullanmıştım az az veren biberonları kullan sabır istiyor biraz ama bebek anneyi emmeyide bırakmıyor.bir kaç battaniye bulundurmanda fayda var bebek süprüzler yapıp hertarafı kirletebiliyor.kısaca ben çantamdakileri yazayım
4 takım kıyafet(iç badisi ,zıbın takım yada tulum,çorap ,şapka).ağız bezi,2 penye yelek,emzik,küçük suluk,hurma,2 battaniye,bebek bezi
kendim için 2 tk pijama,6 külot,2 atlet,südyen,bolca pet;terlik,havlu,soğan
bebek bezinide prima primium care aldım oğlumdada hep prima kullandım hiç pişik olmadan büyüdü.
birde odamızı süslemek için süslerimizi hazırladık

slm tine
bende ilk oğlumdan aklımda kalanları yazayım istedim:)
çantayı hazırlanmanda fayda var yani nolur nolmaz inş sağlıkla vaktinde doğarlarda ama yıkayıp ütülemişsen hazırda bulunsun tabi
bez olarak kesinlikle prima premiumcare süper emici bence
biberonda oğlum almadı beni emzik olarakta kullandığı için emzikte tutmadı saolsun ama nuk almıştım biberon sonradan su içemk için kullandı bizimki mama hiç almadı çok şükür sütüm iiydi ama bunda nasıl olur bilemiyorum brown un biberonunu aldım emzikte wee nin boşa çok para vermeye gerek yok emmezse kalıyo yazık:(
çantama koyduklarımı yazayım canım
bi tane 10lu hastane çıkışı bi tane 5li çıkış
8-10 tane bez
ağız mendilleri
polar battaniye(penye zaten takımın içinde var)
emzik biberon çay kaşığı
hurma zemzem suyu
humana bitki çayı(sütün gelmesine katkısı var diye düşünüyorum)
kağıt havlu
lohusa pijama takımı
hasta bezi
terlik çorap
şimdilik aklıma gelenler bunlar

Back
X