yardım kızlar!

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yüklü gördüm.
evet güzel fikir:)

Dediğim gibi bu konu ilgimi çektiği için buldukça bilgisayara da kaydediyorum bazı şeyleri. Şu ikinci fotodaki kadın mesela, sadece ölü gibi değil dikkat edersen cinsel saldırıya uğramış gibi de duruyor. Yatışına, bacaklarının durumuna bak. Metalaştırma dediğimiz şey de bu reklamlardaki tarzda şeyler zaten. Seçtiğin konuyu bana da söyle olur mu, çok merak ederim :)

tamam umarım çabuk seçerim teşekkürler :)

cs-lover teşekkürler yardımın için.
Kadın dergilerine olumlu bakıyorum.Metalaşma konusunda.Tez hocamda olumlu buldu.Sadece çok yapan var dedi.Ama aklıma bir konu daha geldi."Karikatürlerde cinsiyet rolleri"üzerine.Eğlenceli olabilir diye düşündüm.Sizce de bu konu nasıldır arkadaşlar??Ve kadın erkek üzerine çizilmiş karikatürler ve karikatüristler varsa yardımcı olur musunuz??(Daha çok bu alanda çizen karikatüristler varsa isim olarak)

Son düzenleme:

Tekrar merhaba. :) Karikatürler üzerine çalışmak da çok ilginç bir fikir. Kadın erkek üzerine karikatürler dediğini görünce aklıma ilk gelen Metin Üstündağ'ın "Pazar Sevişgenleri" köşesi oldu(Penguen'de). Çok ilginç bir bakış açısı ve tespitleri var, mutlaka bakmanı tavsiye ederim. Aslında biri daha var, yaşlı bir karikatürist ama ah adını ya da köşesinin adını hatırlayabilsem!

beytullah hepermi

iktisatta master yapıyorum benim tez konumda kadınla ilgili
toplumsal cinsiyetle çok çalıştım
kaynak sıkıntısı çok çekeceksin hazırlıklı ol

Buldum! Bedri Koraman :) Metin Üstündağ ve Bedri Koraman'a mutlaka bakmanı öneririm.

Buldum! Bedri Koraman :) Metin Üstündağ ve Bedri Koraman'a mutlaka bakmanı öneririm.

çok teşekkür ederim ilginiz için :)
umarım hoca bunu artık kabul eder :)

Son düzenleme:
iktisatta master yapıyorum benim tez konumda kadınla ilgili
toplumsal cinsiyetle çok çalıştım
kaynak sıkıntısı çok çekeceksin hazırlıklı ol

umarım çekmem ya birde kpss ye hazırlanıyorum inşalllah zor olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…