Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal bence 1500 den sonra görünüyor keseKızlar adetim 4gün geçti 2çizgiyi gördüm bugün doktora gittim kese yok betahcg742 normalmi
TşklerNormal bence 1500 den sonra görünüyor kese
Rica ederimTşkler![]()
3500 üzeri karından görünür 1500 ile vajinal bakılırKızlar adetim 4gün geçti 2çizgiyi gördüm bugün doktora gittim kese yok betahcg742 normalmi
O zaman cok yeni oldugu için görünmüyor alttan muayene yapıldı gebelik var ama kese yok denildi cok üzülmüştüm3500 üzeri karından görünür 1500 ile vajinal bakılır
Üzülmeyin :) daha yolun en başındasınız annesi görünecek kalp atışlarını da duyacaksınız meraklanmayınO zaman cok yeni oldugu için görünmüyor alttan muayene yapıldı gebelik var ama kese yok denildi cok üzülmüştüm
Çok normal kese 1500'lü değerlerden sonra görünüyor. Benim 2969 küsür değerde ancak vajinal görmüştük. Tabi bu kişiden kişiye göre de değişebiliyorKızlar adetim 4gün geçti 2çizgiyi gördüm bugün doktora gittim kese yok betahcg742 normalmi
İnşaallah rabbim hayırlısıyla o günleride görmeyi nasip etsinÜzülmeyin :) daha yolun en başındasınız annesi görünecek kalp atışlarını da duyacaksınız meraklanmayın![]()
İnşallahİnşaallah rabbim hayırlısıyla o günleride görmeyi nasip etsin
Pzartesi gel bakıcaz dedi zaten bakmak istemedi görünmez cok erken gelmişsin dedi bende ısrar edince kırmadı ama rahim duvarları kalınlasmıs dedi bakalım pazartesi olsun hayır olsunİnşallahgeç döllenmedir doktorun bu konuda bilgi verme di mi